ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: 1 [2] 3
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: حذف نام كاربري  (دفعات بازدید: 1230 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 60

« پاسخ #20 : 27 مرداد 1388 , ساعت 12:25:42 »

راستي به آقاي مهدي نيا هم بگيد عكش fashion خودشون رو بردارند
استغفرالله كروات هم داره

خارج شده است
لواساني
محسن روزبهانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1853

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #21 : 27 مرداد 1388 , ساعت 12:28:43 »

با سلام
احتراما،
سرکار خانم زهرا رجبی سرپرست محترم بخش خواهشمند است در صورت صلاحدید این تاپیک را قفل و یا حذف نمائید.

با تشکر
                                                                                                                                                                                            لواسانی
خارج شده است

جز نقش تو در نظر نیامد ما را
                                                                                       جز کوی تو رهگذر نیامد ما را
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #22 : 27 مرداد 1388 , ساعت 12:37:47 »

آره عاليه
صورت مساله رو پاك كنيد
خارج شده است
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2916

« پاسخ #23 : 27 مرداد 1388 , ساعت 12:42:43 »

«لا اله الا اللّه‏»
خارج شده است
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #24 : 27 مرداد 1388 , ساعت 12:44:34 »

خوبه يكي حداقل به وجود خدا اعتقاد داره
بعضي ها يا اعتقا ندارن يا اعتقادشون ضعيفه
خارج شده است
Mahdi Zamani
سرپرست بخش زبان تخصصی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1508

« پاسخ #25 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:06:36 »

سلام

علارغم ميل باطنيم بعلت دفاع از اقدام خود وارد بحث ميشم:

به قول آقاي احساني حالا كه حق و ناحقي به ميون اومده بايد خدمت محترم شما خانم زهره عرض كنم تا به سمع خانم كيا برسونيد كه ايشون با چه حقي تاپيك ابراز همدردي رو به حاشيه كشوندن و موضوعات پايان تاپيك با ابتداي تاپيك هيچ ارتباطي با هم نداشت. بنده اين حق رو داشتم به عنوان فرد مسئولي كه داراي اختيار قفل تاپيك بود اون تاپيك رو فقط قفل كنم بدون اينكه پستي رو حذف كنم.در ضمن علت به مدير انجمنها هم اطلاع داده شد.
در ضمن حذف كليه پست ها توسط مسئول ديگري انجام شد كه رد صورت لزوم خود ايشان پاسخ و دفاعي خواهند داشت.
خانم زهره به دوست محترمتون خانم كيا بفرماييد كه اگر اون تاپيك رو بنده قفل نميكردم اونجوري كه ايشون پيش گرفته بودند پستهاي ناشايستي عليه اقاي احساني كه از پيش كسوتان تالار و مديران رده بالاي اينجا هستند مينوشتند.
با احترام
خارج شده است

taskoh
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 81

« پاسخ #26 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:10:02 »

خواهشی که ازکاربرهای محترم دارم اینه که محیط این تالارعلمی رابه تشنج وجنجال نکشانیدواگرهرحقی هم دارین

به احترام سایرکاربرها ازحقتان گذشت کنید.واجازه بدین روزبه روز این تالا پربارتر ازدیروز باشد.

باتشکر واحترام
خارج شده است
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #27 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:10:19 »

من نميگم خودتون بگيد
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4917

« پاسخ #28 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:16:33 »

سلام

جناب آقای زمانی من از اقدام دلسوزانه شما تشکر میکنم و تشخیص شما کاملا" بجا بود.

سرکار خانم زهره ابتدا اینکه خانم کیا اگر دوست شما هستند خوب رفتن و شما چرا وارد بحثهای حاشیه ای میشوید و فعالیت خود ادامه دهید در غیر اینصورت اگر قبول نمی کنید پس قبول دارید شما چند نفر دوست قصد داشتید این تالار را مورد حمله قرار دهید و آیا شما که دانش آموخته هستید این کار درستی هست؟

به هر حال همه ما ابراز همدردی و همکاری کردیم و چندین جلسه عذر خواهی و غیره حالا هم اگر قصد ماندن دارید خیلی عالیست و در خدمت شما هستیم واگر قصد رفتن دارید پس چرا اینطوری؟
خارج شده است

بی‌چیز باش، ناچیز نباش.
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #29 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:22:16 »

همينه ديگه
لابد ما اغتشاشگريم
آي دي ما رو حذف كنيد

و من ادامه اين بحث رو ميگذارم سر پا صراط

الانم سرنمازم
پيش خدا شكايت تهمت ها و برخوردهاي ناروا رو مي كنم
اگر حق باشه عقوبت بدي در انتظارتونه

در هرصورت آي دي ما رو حذف كنيد
خارج شده است
siamakasghari
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 93

« پاسخ #30 : 27 مرداد 1388 , ساعت 13:46:28 »

سلام
دوست عزيز

لطفاً كاربری من را حذف نكنيد چون آقای لواسانی طی پيغام خصوصی عذرخواهی كردند در ضمن اگر كسی اولين بار در حال ديدن اين سايت باشد و اين مطلب را ببينيد كلی متعجب خواهد شد ، من خدمت اين مهمان عرض می كنم چيز خاصی نيست و شرايط كاملاً طبيعی است
خارج شده است
حسابدار قسم خورده
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 191

« پاسخ #31 : 27 مرداد 1388 , ساعت 14:01:51 »

سلام
من فکر میکنم این دو تا یک نفر هستند فقط قصد به هم ریختن تالار را داند
توهین میکنند .تازه به خدا و خلقشم شکایت میکنه
سریع هم مسایل راسیاسی جلوه میده
ایشون حتما منظور خاصی دارند
حالا منم به عنوان یکی از تالار تقاضای حذفشون را دارم

حذفش کن  ریئس
خارج شده است

ماییم و آب دیده در کنج غم خزیده
                                                   بر آب دیده ما صد جای آسیا کن
لواساني
محسن روزبهانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1853

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #32 : 27 مرداد 1388 , ساعت 14:12:45 »

سلام
دوست عزيز

لطفاً كاربری من را حذف نكنيد چون آقای لواسانی طی پيغام خصوصی عذرخواهی كردند
با سلام
احتراما،
دوست عزیز آقای اصغری احتمالا شما دچار توهم و سوء تفاهم شده اید بنده کی و طی چه پیغام خصوصی از شما عذر خواهی کردم فقط وقتی گفتید مرا هم حذف کنید طی پیغام خصوصی و وظیفه ای که بر دوش خود می بینم تنها و تنها از شما پرسیدم چرا؟ همین و بس .  البته در همین تاپیک گفتم اگر ظلمی در حق شما کرده ام بگوئید تا عذرخواهی نمایم.که حتی خانم رویا کیا نیز به صراحت تمام پاسخ توهم و توهین شما را دادند.
دوستان ارسال زیر را می توانید در صفحه 1 همین تاپیک ملاحظه بفرمائید:
آقای اصغری بزرگوار بنده چه ظلمی در حق شما نموده ام بفرمائید تا همین جا غرورم را بشکنم و از شما معذرت خواهی نمایم.البته اگر ظلمی کرده باشم.
خارج شده است

جز نقش تو در نظر نیامد ما را
                                                                                       جز کوی تو رهگذر نیامد ما را
maryam n
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 92

« پاسخ #33 : 27 مرداد 1388 , ساعت 14:14:38 »

سلام
با كسب اجازه از اساتيد و مسئولين بزرگوار تالار
به دليل اينكه اين تالار در بالا بردن آگاهي و دانش من نقش داشته و فرصت مغتنمي رو براي بهره گيري از دانش ديگر همكارانم فراهم كرده
و  براي تمامي دوستانم در تالار و حتي كسي كه به صورت گذرا و اتفاقي بهش وارد ميشه و ارسالي هم نداره احترام قائلم
و به اين تالار و دوستانم افتخار مي كنم
به خودم حق مي دم كه وارد بحث بشم
اميدوارم خانم ها كيا و زهره عزيز به اشتباهشون با ارسالهاي مسئولين در اين تاپيك كه همه با مصلحت انديشي سعي در حل كردنش دارند پي برده باشند
خب اگر قصد ادامه عضويت ندارند مثل خيلي از كساني كه تنها نام كاربري ايجاد كردند و هيچ فعاليتي نداشتند و رفتند و مشكلي هم پيش نيومد ميتونن اين كارو انجام بدن به راحتي ‘اين تالار هم يك سري قوانيني داره كه اگر تا الان رعايت نميشد امروز باعث افتخار من و ساير دوستان نبود و ما هم ازش دفاع نمي كرديم!
 و با اينجور مطرح كردن مسايل كوچك كه در مقابل مطالب تخصصي و فعاليت  حرفه اي در تالار هيچ توجيهي نداره ‘تلاشهاي دوستان رو كه باعث شده اين تالار اين قدر فعال شده و نقش برجسته و ممتازي در حيطه رشتمون داره  ناديده نگيرند
 من به عنوان يك عضو كه دوستدار تالار و اساتيد و همه عزيزان هستم ‘از افرادي كه با صبر و بزرگواري تو اين تاپيك به خودشون اجازه توهين رو ندادند و بيش از پيش باعث شد به اينكه از دانش و راهنماييشون استفاده مي كنم  افتخار كنم كمال تشكر  رو دارم
در پناه حق

خارج شده است

الهی از من آهی و از تو نگاهی...
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 304

Hep Tanrım

« پاسخ #34 : 27 مرداد 1388 , ساعت 14:29:14 »

با سلام خدمت دوستان

تا این تاپیک هم به تاپیک های قفل شده ها و حذف شده ها و از این دست تبدیل نشده گفتم پیغامی رو بفرستم و نظرم رو بیان دارم

نمیدانم چرا نمیخواهیم حق انتخابها و نحوه نوشتن ها را آن هم در یک تالار مجازی که ممکن است تماما مجازی و غیر واقعی و فقط یک شوخی باشد به هر کسی که میخواهد بدهیم. ببینید در کجا هستیم.البته همه میدانیم که فحش و ناسزا و بد دهنی به معنای توهین رکیک بد است و یا اگر به حکومتی که فقط بگوید آنچه من میگویم بگو وگرنه نانت را میبرم و سایتت را میبندم غیر حرفش گفتن باز بد است و حالا خوب اگر حذف شود  بشود . اما واقعا آن تاپیکها که حذف شده اند و یا قفل شده اند همگی اینگونه بوده اند ؟!
بنده در همان تاپیک همدردی که فرمودند پستی داشتم و جهت حل مشکل دوستی داده بودم و فکر نکنم هیچکدام از خطوط قرمزی که اشاره شد را رد کرده بودم.... ولی خوب حذف گردید چرا نمیدانم
و این موردیست از موردهای متعدد حذف شده اینجانب
به هر حال بیایید و همگی بگونه ای باشیم و فکر کنیم و بنویسیم که همواره حق آن گونه بودن و آنگونه فکر کردن و دگر گونه اندیشیدن را برای دیگران قائل باشیم چرا که قانون طبیعت و انسانیت این است که بایستی ما آنگونه که میخواهیم زندگی کنیم و اجازه زندگی کردن را به دیگران آنگونه که میخواهند نیز بدهیم.آنگاه خواهیم دید که عزیزان زندگی چقدر میتواند با آرامش و با لذت تداوم یابد

در مورد تجسم از آینده acclearn هم که بیربط با این قضیه نیست مطالبی را گفتم که از دوستان میخواهم در صورت تمایل نظرات خودشان را ابراز دارند

http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,6623.msg38196.html#new

با سپاس از دوستان
خارج شده است

خوشبختی، محبت، دانش، و در کل زندگی ، یافتنی نیست نگردید، بلکه ساختنی است پس بسازید ...
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #35 : 27 مرداد 1388 , ساعت 17:15:02 »

سلام
من فکر میکنم این دو تا یک نفر هستند فقط قصد به هم ریختن تالار را داند
توهین میکنند .تازه به خدا و خلقشم شکایت میکنه
سریع هم مسایل راسیاسی جلوه میده
ایشون حتما منظور خاصی دارند
حالا منم به عنوان یکی از تالار تقاضای حذفشون را دارم

حذفش کن  ریئس

معلومه
بني آدم اعضاي يكديگرند                        كه در آفرينش ز يك گوهرند
چو عضوي بدرد آورد روزگار                        دگر عضو ها را نماند قرار
تو كز مهنت ديگران بي غمي                    نشايد كه نامت نهند آدمي
خارج شده است
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2916

« پاسخ #36 : 27 مرداد 1388 , ساعت 17:33:20 »

هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک
خارج شده است
علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 782

« پاسخ #37 : 27 مرداد 1388 , ساعت 19:22:26 »

سلام دوستان لطفا موارد زیر را در نظر بگیرید :

1 - از ایجاد چند نام کاربری جدا ً خودداری نمایید .
2 - در صورت عدم تمایل به همکاری با این تالار ، امکان حذف نام کاربری نخواهد بود .
3 - به منظور کنترل بخشهای تالار ، سرپرستان تالار از بین کاربران تالار انتخاب شده اند که اجازه حذف پست یا تاپیک را خواهند داشت .
4 - کلیه پستها و تاپیک های حذف شده بررسی و در صورت اشتباه در حذف ،موضوه برگشت داده خواهد شد .
5 - در صورتی که پست یا تاپیک شما به اشتباه حذف شد ، لطفا این موضوع را به سرپرست بخش و در صورت عدم توجه به مدیران تالار انتقال دهید .
6 - محیط مجازی این تالار دارای قوانینی است که رعایت آن برای کلیه کاربران الزامی است .

با تقدیم احترام .
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
,
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #38 : 27 مرداد 1388 , ساعت 19:24:53 »

سلام
شما نفرموده بوديد كه امكان حذف وجو نداره
لطفا اين دو نام را حذف كنيد
خارج شده است
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 304

Hep Tanrım

« پاسخ #39 : 28 مرداد 1388 , ساعت 09:39:05 »

سلام
شما نفرموده بوديد كه امكان حذف وجو نداره
لطفا اين دو نام را حذف كنيد

با سلام خدمت خانم زهره کاربر محترم

بعنوان یک همکار و یک اگر قبول بفرمایید برادر کوچک خواهشی از شما داشتم اگر بزرگواری بفرمایید قید کاربری ایجاد شده خود و دوستتان را بزنید و با ایجاد یک آی دی دیگر در صورت تمایل اقدام به استفاده از این سایت پربار علمی بکنید .ببینید این حرفها و بحث های منحرف شده که در این تاپیک مطرح میشوند کجا و نیت و هدف و محتوای اصلی سایت کجا ... خوب شما کوتاه بیایید "بخشش از بزرگان است"
شاید تمامی این حرفها از یک یا چند سوء تفاهم ساده ایجاد شده باشند چرا که خوب اینجا ما نمیتوانیم رو در رو صحبت کنیم و رفع ابهام کنیم و یا اشتباهی کوچک و سطحی اتفاق افتاده , ما یک ضرب المثلی داریم که میگوید "damiri doydukhje uzanar" یعنی هر چقدر آهن رو بکوبی کش میاد و دراز تر میشه و این مسئله هم به همون شکل کش آمده خوب این باعث ناراحتی خودتان هم میشود پس باز هم برادرانه از شما خواهش میکنم بزرگوار و بزرگوارتر باشید.
تا ان شاءالله از متن و اصل سایتمان که همان کمک علمی به همدیگر هست دور نشویم و دوستانه در کنار هم ادامه کار دهیم.
فکر میکنم دلیل بخشش هم فعالیت بدون توقع و چشم داشت مدیران و سرپرستان محترم سایت باشد . خوب هر کسی جایز الخطاست و این اگر بی انصافی نباشد کم انصافیست که بخاطر هر اشتباهی تمام مزایا و کمکهای بی چشم داشت ایشان را از نظر پنهان کنیم.
پس چه بهتر خواهد بود که همگی با مهربانی و بخشندگی در کنار هم به خوبی زندگی کنیم و بی توقع همدیگر را ببخشیم چرا که همه ما میخواهیم به خدایمان نزدیکتر شویم همان خدایی که ارحم الراحمین است.لذت بخشیدن بسیار بسیار بیشتر است... و این را همه میدانیم اما همواره نیاز به تکرار داریم.

با تشکر

خارج شده است

خوشبختی، محبت، دانش، و در کل زندگی ، یافتنی نیست نگردید، بلکه ساختنی است پس بسازید ...
صفحه: 1 [2] 3
  چاپ صفحه  

پرش به :