ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1] 2 3 4 5
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چند نرم افزار حسابداري به ترتيب بهترين؟  (دفعات بازدید: 12064 بار)
0 کاربر و 9 مهمان درحال دیدن موضوع.
pejman1361
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

« : 29 مهر 1386 , ساعت 15:53:36 »

اگر امكان دارد نام چند نرم افزار حسابداري به ترتيب بهترين از نظر خودتان يا كارايي يا بازار پسند تر بودن را نام ببريد؟
(لازم به ذكر است كه بنده با چند نرم افزاري كه كار كردم از جمله هلو كد 21 يا را فع 6 و رافع 7 راضي نبودم و ايراداتي در آنها ديدم)
با تشكر
خارج شده است
maccountant
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 71

« پاسخ #1 : 29 مهر 1386 , ساعت 22:08:11 »

سلام
نرم افزار هایی که شما نام بردید اکثرا مجانی هستند و از آنها در کارهای کوچک استفاده میشود .
نرم افزار های مشهور  همگی هزینه بالایی دارند و افراد نمیتواند با بیشتر از چند تا از این ها کار کنند مگر اینکه تغییر شغل زیاد دهند . پس شما اگر به دنبال خرید نرم افزار مطلوب هستید ابتدا باید خواسته های خود و مهمتر از همه بودجه خود را مشخص کنید بعد در این دامنه از انتخاب ، به مصرف کنندگان نرم افزار های موجود مراجعه و به نقاط ضعف یا قوت نرم افزار ها و مقایسه آنها بپردازید.
خارج شده است
ahmadi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

« پاسخ #2 : 30 مهر 1386 , ساعت 13:25:40 »

با عرض سلام
بيشتر نرم افزارهاي موجود داراي باگ ميباشند.
مثلآ نرم افزار همکاران سيستم(که خيلي اسم در کرده) که به قيمتش نمي ارزه چون فقط بخش حسابداريش   120000000 الي 130000000 ريال است تازه با اين همه قيمت زياد بازم باگ داره.تازه روش ثبت موجوديش ادواري است که در مواقعي دچار مشکل ميشه.
اما سيستم نيکراد (نميگم کامله) چون هيچوقت هيچ شرکتي نگفته که نرم افزاراش کامله.ولي شايد هيچکس باورش نميشه که يک نرم افزار ايراني باگ نداشته باشه ولي خوب حالا شده .بعد براي ثبت موجودي کالا از روش دائمي تعديل شده استفاده ميکنه.يک سوال پرسدم درباره روش دائمي تعديل شده حالا ببينيم چند نفر ميدونن چيه.
خارج شده است
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4861

« پاسخ #3 : 16 آذر 1386 , ساعت 22:27:13 »

با سلام
همکاران سیستم روش دائمی هم دارد اما همانطور که می دانید سیستم دائمی همیشه کاربرانی را که موجودی یا تولید منفی استفاده می کنند را دچار مشکل می کند لذا کاربران به سیستم ادواری رویکرد بیشتری نشان می دهند لذا برنامه نویسان نیز متعاقباً نسبت به ارتقاء سیستم دائمی کمتر می پردازند . اما خوشحال می شوم در خصوص روش دائمي تعديل شده اطلاعاتی ارائه فرمائید .
خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
مهدی زمانی سبزی
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1312

« پاسخ #4 : 28 دي 1386 , ساعت 00:27:05 »

سلام در پاسخ دوست عزیزahmadi به واژه باگ بر خوردم می خواستم بدونم منظورتون چیه ؟
من با نرم افزار تدبیر کار کردم می خواستم نظرتونو در بارش بدونم می تونم جایی برای استخدام ادعا کنم که با تدبیر کار کردم؟
خارج شده است

چه بسیارند کسانیکه همیشه حرف میزنند بی آنکه چیزی بگویند
و چه کمند کسانیکه حرفی نمیزنند اما بسیار می گویند.(دکتر در کویر)
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 28 دي 1386 , ساعت 12:58:31 »

سلام
قطعاً تدبیر از نرم افزارهای مطرح روز می باشد که سعی دارد نگاه حرفه ای به برنامه نویسی حسابداری داشته باشد ولی متأسفانه در خصوص قیمتها نمی توان به راحتی اظهار نظر کرد . پک تجاری تدبیر ( مالی - خزانه داری - خرید و فروش - انبار ) در حدود 4.000.000 ریال می باشد که هر کارفرمائی را نمی توان با این مبلغ متقاعد نمود .
خارج شده است

مهدی زمانی سبزی
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 28 دي 1386 , ساعت 15:12:16 »

سلام
از دوست عزیز mahdinia ممنونم .منظورتون از قیمت بالا و متقاعد کردن کارفرما چیه؟مسلما در قیاس با همکاران یا شماران  خیلی ارزونتره .یعنی میخواید بگین استقبال ازش کمتره و مسلط بودن یا نبودنش برای حسابداری مثل من مزیتی نداره ؟ولی از حهتی هم باید بگم  حسابداری پیمانکاری که من باهاش انجام میدم جوابگو هست .
خارج شده است

mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 28 دي 1386 , ساعت 17:36:01 »

سلام
پوزش می خواهم منظور من 40.000.000 ریال بود. برنامه خیلی خوبی است ولی به شرط اینکه بتوان کارفرما را جهت خرید برنامه متقاعد کرد .
خارج شده است

hedayati
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

« پاسخ #8 : 12 اسفند 1386 , ساعت 19:10:40 »

نرم افزار حسابداري که هم از لحاظ کيفيت و قيمت مناسب باشه به نظر من نرم افزار پيوست از شرکت اسمان ابي است . به نظر من ار همکاران سيستم هم بهتر است . رافع که نرم افزار نيست اصلا به درد نمي خورد
خارج شده است
account
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 43

« پاسخ #9 : 12 اسفند 1386 , ساعت 22:58:20 »

حفیظ ارقام هم برنامه خوبیه البته یک برنامه حسابداری مالی که به صورت تخصصی جهت شرکتها طراحی شده
من فکر می کنم رافع یا هلو اساسا برای استفاده حسابداران طراحی نشده بلکه ابزاری است که صاحبان مغازه ها یا شرکتهای کوچک بتونند کارهای خودشون را بدون استفاده از حسابدار انجام دهند
خارج شده است
مهدی زمانی سبزی
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 : 12 اسفند 1386 , ساعت 23:04:10 »

حفیظ ارقام هم برنامه خوبیه البته یک برنامه حسابداری مالی که به صورت تخصصی جهت شرکتها طراحی شده
من فکر می کنم رافع یا هلو اساسا برای استفاده حسابداران طراحی نشده بلکه ابزاری است که صاحبان مغازه ها یا شرکتهای کوچک بتونند کارهای خودشون را بدون استفاده از حسابدار انجام دهند
ولی متاسفانه چه فریبهایی که هلو بچه دانشجوها رو نمیده!
با تبلیغ به اونا وعده کار در شرکتهای معتبر البته قبل از گذروندنه دوره های اموزشی 100 هزار تومنی میده !!!
خارج شده است

امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4259

« پاسخ #11 : 13 اسفند 1386 , ساعت 08:11:10 »

سلام

اگه ممکنه یک سری اطلاعات راجع به کار شرکت بدید که بازرگانی هست یا تولیدی و چارت سازمانی شرکت و تیم مالی اون بعد متناسب با اون میتوانید نرم افزار تهیه کنید.
من فقط معروف ها رو می نویسم وهرکدام قوت وضعف خاص خود را دارن .اما من هم همکاران رو توصیه نمی کنم.

رایورز
ایده ال سیستم  نرم افزار تیتانیوم
شماران سیستم
تدبیر
رایین
نمادایران
پارس سیستم

اینها همشون برای شرکتهای متوسط به بالا جواب میدن.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
Novin Ctrl
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : 19 اسفند 1386 , ساعت 01:24:29 »

سلام به همه عزیزان
 من دنبال نرم افزاری میگردم که علاوه بر دارا بودن کلیه امکانات و ویژگیهای یک نرم افزار حسابداری خوب و بدون دردسر، به هنگام تعریف کالا، علاوه بر باکس مربوط به نام کالا، چند باکس مجزا برای دریافت مشخصات فنی کالا هم داشته باشه و البته در فاکتور هم چاپ کنه. البته نرم افزار هلو این قابلیت رو داره ولی مشخصات فنی رو در فاکتور چاپ نمیکنه.

لطفا از دوستان عزیز کسی به همچین برنامه ای برخورده، معرفی کنه.
 با تشکر.
خارج شده است
Padeshah59
کوپایی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

« پاسخ #13 : 04 فروردين 1387 , ساعت 17:35:07 »

با سلام
نکته ای که برای من جالبه اینه که هیچ کدوم از دوستان در مورد یکپارچه بودن یا نبودن سیستم نظری نداده بودند.سیستمهای یکپارچه برای  پیاده سازی MIS در شرکتها  ضروریه .ضمنا سیستم حسابداری مالی همکاران به نظر من سیستم خوبیه ولی سیستمهای دیگه اش مثل انبار و حقوق و دستمزد ایرادات اساسی زیادی دارند که مهمترینشون سرعت کم اونهاست. در ضمن پشتیبانی همکاران هم خیلی ضعیفه . من با رایورز کار نکردم ولی تعریفشو شنیدم .
خارج شده است

ما بدین ره نه  پی شوکت  و  جاه  آمده ایم
از بدحادثه اینجا(acclearn) به پناه آمده ایم
حسابدار
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« پاسخ #14 : 05 فروردين 1387 , ساعت 19:19:49 »

با سلام :
براي اين كه شما بتوانيد يك نرم افزار حسابداري خوب  انتخاب كنيد بهتر است اول فعاليت آن شركت را مشخص كنيد.
خارج شده است
ghasemi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #15 : 07 فروردين 1387 , ساعت 10:53:57 »

درباره تدبیر باید بگم من از کاربرای قدیمی این برنامه هستم انواع مختلف حسابداری ها نظیر پیمانکاری- بازرگانی- ثبت سفارش -دولتی و حتی قیمت تمام شده تا محاسبه قیمت تمام شده مواد رو با این برنامه انجام دادم
باگ زیادی رو هم ازون ندیدیم هرچیم بوده بلافاصله از طرف شرکتشون اومدن و رفع کردند
برنامه حقوق و دستمزدشم برنامه خوبیه که میتونه سند حسابداری رو هم به چند روش بزنه
برنامه های خزانه داری  وانبار و خرید وفروش اونهم با حسابداری لینکه و سندو خودش میزنه
در برنامه انبار امکان بازسازی کاردکس داره که خیلی امکان خوبیه  با اون میشه همواره سیستم  انبار و موجودیها رو مرتب و منظم کرد چه روش دائمی و چه ادواری  حتی تغییر روش قیمت گذاری کالا (میانگین -fifo-lifo) رو هم در وسط سال مالی  میتونید باهاش داشته باشید
اگه یک سری ریز کاریهارو تو این برنامه بدونید واقعا میشه گفت مثل یه آچار فرانسه عمل میکنه
خارج شده است
نیازی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« پاسخ #16 : 14 فروردين 1387 , ساعت 08:59:33 »

بنظرم با توجه به قیمت و امکانات سیستم تدبیر مناسبه . در مورد سئوال یکی از دوستان تو این سیستم میشه با روش دائمی هم کارکرد ضمن اینکه در مورد کالاها روش میانگین و فایفو هم داره و یکی از بهترین مزایاش هم پشتیبانی خوبشه . نرم افزارهایی مثل رافع و هلو بیشتر بدرد دانشجوها میخوره نه کارکردن .
خارج شده است
مهدی زمانی سبزی
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #17 : 20 فروردين 1387 , ساعت 19:24:53 »

درباره تدبیر باید بگم من از کاربرای قدیمی این برنامه هستم انواع مختلف حسابداری ها نظیر پیمانکاری- بازرگانی- ثبت سفارش -دولتی و حتی قیمت تمام شده تا محاسبه قیمت تمام شده مواد رو با این برنامه انجام دادم
باگ زیادی رو هم ازون ندیدیم هرچیم بوده بلافاصله از طرف شرکتشون اومدن و رفع کردند
برنامه حقوق و دستمزدشم برنامه خوبیه که میتونه سند حسابداری رو هم به چند روش بزنه
برنامه های خزانه داری  وانبار و خرید وفروش اونهم با حسابداری لینکه و سندو خودش میزنه
در برنامه انبار امکان بازسازی کاردکس داره که خیلی امکان خوبیه  با اون میشه همواره سیستم  انبار و موجودیها رو مرتب و منظم کرد چه روش دائمی و چه ادواری  حتی تغییر روش قیمت گذاری کالا (میانگین -fifo-lifo) رو هم در وسط سال مالی  میتونید باهاش داشته باشید
اگه یک سری ریز کاریهارو تو این برنامه بدونید واقعا میشه گفت مثل یه آچار فرانسه عمل میکنه
با سلام
کاربر محترم "قاسمی"به ویژگیهای این نرم افزار اشاره کردند.لازم می دونم ایراداتی رو که در این برنامه دیدم بگم:
موتور جستجوگر اون خوب نیست یا می تواند بهتر شود.
در مواقعی با بعضی برنامه ها سازگاری ندارد مثل  office & nero  لازم به توضیحه که با نرو اخرین ورژن سازگار نبوده.البته در ویراستهای جدید  با افیس مشگلی نداره.

با این وجود با توجه به قیمتش برنامه بسیار عالیی است.
خارج شده است

kabootar
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

« پاسخ #18 : 20 فروردين 1387 , ساعت 20:07:47 »

سلام
من از نرم افزار کایا استفاده میکنم .بد نیست .میخواستم بدونم کسی از این نرم افزار استفاده کرده یا نه؟و نظرتون چیه. مرسی
خارج شده است
mehdi_648
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

مهدی ساکن تهران -کاردانی حسابداری

« پاسخ #19 : 13 ارديبهشت 1387 , ساعت 18:43:04 »

نقل قول
ضمنا سیستم حسابداری مالی همکاران به نظر من سیستم خوبیه ولی سیستمهای دیگه اش مثل انبار و حقوق و دستمزد ایرادات اساسی زیادی دارند که مهمترینشون سرعت کم اونهاست. در ضمن پشتیبانی همکاران هم خیلی ضعیفه . من با رایورز کار نکردم ولی تعریفشو شنیدم .

فکر می کنم در بهترین بودن همکاران سیستم شکی نباشه تنها مشکلش گرون بودنشه .من با چند تا از سیستم هاش کار می کنم و با مشکل سرعت کم توش مواجه نشدم در مورد پشتیبانی هم نظری ندارم چون اکثر مشکلات سیستم را خودم حل می کنم و خیلی بندرت پیش می آید که نیاز به پشتیبانی پیدا کنم در اون موارد هم خوب جواب می دهند.البته تا آنجا که من می دانم جهت پشتیبانی به ازای هر سیستم ماهیانه 500.000 دریافت می کنند  البته در مقابل به روز رسانی نرم افزار را به صورت رایگان انجام می دهند. فکر می کنم آخرین ورژن نرم افزار 1.9 باشد.
یک سوال : کسی در رابطه با قیمت های نرم افزار های همکاران سیستم اطلاع ندارد؟ فکر نمی کنم به این گرانی که آقای احمدی فرومودند باشد .درون سایت همکاران که اطلاعاتی در خصوص قیمت نرم افزارها وجود ندارد.
خارج شده است

چون چنگم و از زمزمه خود خبرم نیست . اسرار همی گویم و اسرار ندارم .
مولوی
صفحه: [1] 2 3 4 5
  چاپ صفحه  

پرش به :