لواساني
محسن روزبهانی
مدیر مسئول تالار

آنلاین
تعداد ارسال: 1851
{هذا من فضل ربی}
|
 |
« پاسخ #20 : 14 ارديبهشت 1387 , ساعت 08:05:10 » |
|
با سلام خدمت شما عرض كنم كه بهترين نرم افزار مالي نرم افزار همكاران سيستم ميباشد و بعد از آن با فاصله زياد تدبير و رايورز قرار ميگيرند.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را
|
|
|
shaahin
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 6
|
 |
« پاسخ #21 : 19 ارديبهشت 1387 , ساعت 15:26:58 » |
|
سلام من فکر می کنم این وسط یک مشکلی وجود دارد و آن هم درک درست از نیاز سازمان و یا شرکت و یا هر موقعیت تجاری است.
نرم افزار را از این حیث می توان به دو دسته تقسیم کرد
1- نرم افزار های جزیره ای (که قاعدتا می توانند به روشهای مختلفی از جمله میانگین ، لایفو و فایفو حسابداری کنند) که در این میان همکاران سیستم ، رایورز را می توان نام برد. و جدیدا هم تدبیر و ... دامنه قیمت این نرم افزارها بسیار بالا است و کاربری آنها هم نسبتا پیچیده (در برخی از این نرم افزارها حتی حسابدارها هم احتیاج به آموزش دارند!)
2- نرم افزار های که به صورت یکپارچه و اصطلاحا total system طراحی شده اند و قاعدتا نیاز 80 درصد صنوف را تامین می کنند. در این میان شرکتهایی مثل طرفه نگار (هلو) ، آسان ، تدبیر (برخی محصولات) ، نیکراد و سکه هستند. که با توجه به آمار طرفه نگار با محصولات بیشتر از 42 درصد بازار را در اختیار دارد. بعد از برخی شرکت ها حضور دارند حدود 30 شرکت کوچک و بزرگ نزدیک 50 درصد سهمی بعدی را در اختیار دارند. فراگیری این نرم افزارها معمولا با آسانی قابل انجام هستند. بنده به شخصه با حدود 3 تا 4 مدل از این نرم افزارها کار کرده ام در نهایت هم نرم افزار هلو استفاده کرده ام و نسبتا رازی بوده ام. بعد از آن رافع ، و...
در برخی از پاسخها مکته ای مثل باگ نرم افزارها مطرح شد. مطمئنا تمامی نرم افزارها مطئنا دارای باگ هستند حتی peachtree که نرم افزار کلاس تاپ است. مهم اینست شما با شرکتی مواجه باشید که دارای خدمات مثبت و مستمری باشد. مطمئنا تعداد مصرف کنندگان نشان دهنده این وضعیت می باشد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
aurora
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 1
|
 |
« پاسخ #22 : 24 ارديبهشت 1387 , ساعت 17:36:57 » |
|
سلام من حسابدار نيستم. اما چندين ساله با تدبير کار ميکنم.
ویرايش که من استفاده می کنم 11/6 -1385 است. هنوز هم تغيير زيادي نکرده. ماژول هاي سيستم من حسابداري، صندوق (دريافت پرداخت چک بانک) و انبارداري کامل و خريد/فروش مي باشد.
به نظر من اين سيستم مشکلات زيادي داره از جمله اينکه 1- هنوز به طور کامل از يونيکد استفاده نمي کنه و براي فارسي تايپ کردن و ورود اطلاعات keyboard layout ويندوز رو English باشه !!! 2-help کامل و به روز نداره و خيلي از امکانات جديد سيستم به اصطلاح مدون و document نشده. 3- هنوز تو تايپ کردن فارسی باگ داره. 4- user interface سيستم خيلي قديمي هست. ورژن سال 85 با سال 81 فرق زيادي نداره! 5- طراحي پنجره ها و به طور کلي layout سيستم (طراحي منطقي ماژول هاي انجام کار خيلي درهم و پيچ در پيچ است. 6- نرم افزار های جديد و حتي نه چندان جديد طوري طراحي می شوند که کاربر احساس کند هر چيزی در جاي خودش طراحي و تعبيه شده است. براي مثال برنامه هاي microsoft office رو در نظر بگيريد. هر چيزي همون جايي هست که فکرش رو مي کنيد. يا با يک مقدار کنجکاوي می تونيد پيدا کنيد. اما تدبير اينجور نيست. بايد کار کنيد تا درک کنيد.
صرف نظر از طراحي سيستم تدبير از لحاظ محاسباتي هم مشکل داره! 7- مشکلات محاسباتي که من خودم شاهد بودم از قبيل اينکه مثلا کالاي الف 50 واحد موجودي دارد اما نمي توان 50 واحد فروخت! بايد براي فروش 995/49 واحد در فاکتور فروش وارد کرد. مشکلات گرد کردن و رند کردن وجود دارد.
مشکلات حسابداري: 8-براي انتقال وجه از يک حساب بانک به حساب بانک ديگر روشي وجود ندارد. بايد از فرم پرداخت استفاده کنيد و گيرنده را بانک مقصد معرفي کنيد! در صورتيکه در تمامي نرم افزارهاي خارجي ماژول transfer وجود دارد. 9- جهت واريز وجه به حساب بانک deposit و برداشت از حساب cash withdrawal روشي وجود ندارد. بايد از فرم هاي دريافت و پرداخت استفاده کنيد. که از لحاظ منطقي مشکل دارد. 10- امکان تعليق کردن discontinue کالاهاي از رده خارج شده و يا بدون کارکرد وجود ندارد.
اين درسته که هيچ نرم افزاري (مخصوصا از نوع وطني) کامل نيست. اما انصافا اين ماينده شرمندگي است که بعد از اين همه سال هنوز مشکلات اساسي برطرف نشده و در عوض قابليت هايي به نرم افزار استفاده شده که به طور وسيع هم استفاده نمي شوند. من فقط با تدبير کار کردم.
کسي با برنامه اي کار کرده که مشکلات تدبير رو نداشته باشه و کاملتر باشه ؟ با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
برنامه نویس
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 14
|
 |
« پاسخ #23 : 01 تير 1387 , ساعت 16:45:49 » |
|
اگر دنبال نرم افزار وطنی خوب میخواین که نیازهاتون رو برآورده کنه پیشنهاد میکنم یه سر به سایت زیر بزنید http://www.arpa-co.ir/
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
hamedhesabdar
|
 |
« پاسخ #24 : 13 مهر 1387 , ساعت 14:30:44 » |
|
من با توجه به سابقه كاریم ، با خیلی از نرم افزارهای مالی كار كردم . به نظرم سیستم همكاران تا جایی كه بحث حسابهای ارزی مطرح نباشه جوابگوی انتظار فعلی از حسابدارها در ایران ، كه فقط ثبت رویدادهای مالی باشه ، خواهد بود . اما تاكید می كنم كه در بحث تسعیر ارز فوق العاده ضعیفه ، همچنین تو بحث امنیتی و تعریف كاربران هم دارای باگ های اساسیه كه با توجه به درخواست ما گروه برنامه نویس همكاران دارند رو این موضوع كار می كنند . من اینكه اصلاً حسابداری انبار همكاران برای ما كاربرد نداشت و خیلی زود كنار گذاشته شد. من خودم با نرم افزار رایورز تحت داس خیلی راحت بودم ، چون تنها نرم افزاریه كه كاربر می تونه خودش تعریف كنه كه چه گزارشی می خواد و مجبور به استفاده از یكسری گزارشها و فرمهای تعریف شده نیست . همچنین معتقدم برای استفاده بهینه از بقیه نرم افزارهای رایج مثل شماران سیستم-پیام-رائین سیستم و ... نیاز به استفاده از نرم افزار كمكی مثل excel به منظور فهم بهتر گزارشات مالی ، الزامی است
- پيمان كوثری
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
b581102
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 3
|
 |
« پاسخ #25 : 10 خرداد 1388 , ساعت 17:32:58 » |
|
سيستم يکپارچه حسابگر هم نرم افزار بسيار خوبيه و واقعا انعطاف پذيری بالايی داره اينم آدرس سايتش : www.hesabdar.info
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
sali
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 1
|
 |
« پاسخ #26 : 26 خرداد 1388 , ساعت 10:09:28 » |
|
سلام شما براي حسابداري يك شركت متوسط خدماتي چه نرم افزاري رو پيشنهاد مي كنيد كه هم زياد گرون نباشه هم كامل باشه؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
amirkamalidotnet
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 4
|
 |
« پاسخ #27 : 17 تير 1388 , ساعت 12:54:56 » |
|
دانلود رايگان نرم افزار حسابداري پارسيان http ://www.parsiansoftgroup.com/tabid/2488/Default.aspx
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Aamir
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 5
|
 |
« پاسخ #28 : 04 مرداد 1388 , ساعت 12:21:28 » |
|
سلام آقای مهدی نیا لطف کنید درمورد نرم افزارهای حسابداری به لحاظ الویت اطلاعاتی در اختیار بنده قرار دهید و نظرتون در مورد برنامه رافع 7 رو بگید و مسلط بودن به این برنامه تا چه اندازه کاربرد دارد متشکرم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
meweadl
ArMaN * آرمان
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 19
علاقه به یادگیری حسابداری
|
 |
« پاسخ #29 : 07 مرداد 1388 , ساعت 22:07:05 » |
|
با سلام دوستان عزیز،
کسی نرم افزار حسابداری تدبیر رو دانلود کنه؟ یــــــــــا تا حالا تونسته رو Crack کنه و قفلش رو بشکونه و برای دانلود روی سایت بزاره؟ برای کارورزی نیاز به یادگیری این نرم افزار دارم.
با سپاس.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Aamir
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 5
|
 |
« پاسخ #30 : 14 مرداد 1388 , ساعت 10:43:19 » |
|
آقای مهدی نیا عرض سلام خوبیددر مورد نرم افزارهای رافع 6 و 7 و یا حاسب و برلیان لطفا نظرتون رو بگید در ضمن آموزش نرم افزار همکاران هزینه بسیار بالایی داره امکان این هست که اساتید به دانشگاهها در شهرستان ها برای آموزش بیاند ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
saber102
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
|
 |
« پاسخ #31 : 18 مرداد 1388 , ساعت 14:37:37 » |
|
نذم افزار همکاران سیستم خوبیه ولی متاسفانه پیشتبانی خیلی ضعیفی داره عملا" کلاهبرداریه چو ن امروز پول زیادی بابت پشتیبانی ازت میگرن و فردا که مشکل و نیاز داشته باشی تلفنت را جواب نمیدن. نرم افزارهای کاربرد کامپیوتر و توازن خیلی خیلی بهتر از همکاران سیستم است هم از لحاظ کارایی و. هم پشتیبانی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
هیچ وقت مغرور مباش ،... برگها زمانی می افتند که فکر میکنند طلا شده اند
|
|
|
fatemeh.acc
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 9
|
 |
« پاسخ #32 : 26 مرداد 1388 , ساعت 10:58:34 » |
|
با سلام خدمت شما دوست عزيز من با نرم افزار تارا كار مي كنم نرم افزار كاملي هست و بهاي تمام شده را به روز محاسبه مي كند و حتي مي توان اطلاعات انبار را هم وارد كرد و كاردكس كالا با مشخصات فني هم دارد و گزارش گرفتن با نيز آسان است ،پشتيباني بسيار خوبي هم دارد البته بدون پرداخت هزينه، مي توان گفت با توجه به قيمت آن نرم افزار كامل و جامعي هست ليست قيمت ها در سايت تارا قيد شده است اگه دوست داشتيد آدرس سايت را مي تونم بهتون بدم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مجتبي منبتي
|
 |
« پاسخ #33 : 27 مرداد 1388 , ساعت 09:11:31 » |
|
با سلام دوستان عزيز بجاي اينكه ما اسم نرم افزارهارو به طور اسمي بيان كنيم بهتره كه ببينيم كه خودمون از برنامه حسابداريمون چه انتظاراتي داريم شايد يك برنامه به نظر من عالي باشه ولي براي يك شخص ديگه اصلا اون مواردي كه ميخواد رو نداشته باشه و يا كاربردي نداشته باشه در مورد نرم افزار رافع 6 و 7 هم بايد بگم كه هر كسي كه نرم افزار رافع 6 رو ياد داشته باشه تمامي نرم افزارهاي حسابداري رو ميشه گفت ديگه آشنائي داره چون در اين نرم افزار هم به صورت كدينگ هست و هم ثبتهاي مستقيم از قسمت خريد و فروش و انتقال ثبتهاي حسابداري به دفاتر . با تشكر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مجتبي منبتي
|
 |
« پاسخ #34 : 27 مرداد 1388 , ساعت 09:12:35 » |
|
با سلام دوستان عزیز،
کسی نرم افزار حسابداری تدبیر رو دانلود کنه؟ یــــــــــا تا حالا تونسته رو Crack کنه و قفلش رو بشکونه و برای دانلود روی سایت بزاره؟ برای کارورزی نیاز به یادگیری این نرم افزار دارم.
با سپاس.
با سلام دوست عزيز من تا به حال نسخه كركي اين برنامه رو نديديم ولي نسخه دمو چرا ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
alimrb
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 7
|
 |
« پاسخ #35 : 03 مهر 1388 , ساعت 21:42:18 » |
|
سندپرداز
به دلایل زیر من این نرم افزار را بهترین گزینه برای شرکتهای کوچک، متوسط و بزرگ میدانم:
- نرم افزاریست فرایندی و یکپارچه که با شرایط سازمان بسیار قابل انطباق است. - تمامی زیر سیستمهای مورد نیاز برای یک سازمان را دارد: ------ حسابداری مالی ریالی و ارزی (صدور سند) ------ دریافت و پرداخت ریالی و ارزی (خزانه داری) ------ داریی ثابت (اموال) ------ ترازنامه ------ - حقوق و دستمزد ------ - پرسنلی (احکام) ------ - فروش و حسابداری فروش ریالی و ارزی (صادرات) ------ - خرید ریالی و ارزی ------ - خرید و فروش خدمات ------ - پیمانکاری ------ - انبار و حسابداری انبار ------ - کنترل تولید ------ - برنامه ریزی مواد ------ - برنامه ریزی ماشین آلات ------ - حسابداری صنعتی به روشهای گوناگون (واقعی، استاندارد و ...) ------ - نگهداری و تعمیرات ماشین آلات ------ - بودجه
- صنایع زیادی که این سیستم در آنها پیاده شده: ------ صنایع داروسازی ------ صنایع پتروشیمی ------ صنایع غذایی ------ صنایع فولاد ------ صنایع کاغذ و کارتن سازی ------ صنایع شیشه و بلور ------ صنایع کاشی و سرامیک ------ صنایع چینی ------ صنایع قطعات خودرو ------ صنایع تولیدی مختلف دیگر ------ و ...
- تمامی زیر سیستمهای آن به صورت یکپارچه عمل کرده و تمام قسمتهای یک سازمان را زیر پوشش قرار میدهد - به جز ارائه نرم افزار با کارشناسان مجرب خود به ارائه راه حلهای استاندارد جهت بهبود فرایندهای سازمان نیز میپردازد - پیاده سازی این سیستم در یک سازمان بسته به اندازه سازمان، از 2 تا 8 ماه طول میکشد - پس از راه اندازی نیز، تیم پشتیبانی این شرکت در کنار مشتریان خواهد بود
من در شرکتهای همکاران سیستم، رایورز و چند شرکت دیگر بعنوان کارشناس و مدیر پروژه بودهام و هیچکدام از این سیستمها قابلیتهای سندپرداز را ندارند در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به سایت www .sanadpardaz.com مراجعه نمایید.
فوق لیسانس حسابداری از دانشگاه تربیت مدرس، علیرضا مربی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
masi56
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 42
|
 |
« پاسخ #36 : 04 مهر 1388 , ساعت 09:52:23 » |
|
من در شرکتهای همکاران سیستم، رایورز و چند شرکت دیگر بعنوان کارشناس و مدیر پروژه بودهام و هیچکدام از این سیستمها قابلیتهای سندپرداز را ندارند در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به سایت www .sanadpardaz.com مراجعه نمایید.
یه خورده ادعاتون بزرگ نیست؟ تو سایت اطلاعات دندانگیری نبود.... میتونین اطلاعات بیشتری رو ارائه کنین با یه لیستی از مشتریان؟ ممنون میشم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زندگی یعنی انتخاب ...
|
|
|
|
مجتبي منبتي
|
 |
« پاسخ #37 : 04 مهر 1388 , ساعت 10:07:37 » |
|
با سلام دوست عزيز alimrb آيا نسخه دموي اين نرم افزار يا كاتالوگش رو داري تا روي سايت قرار بدي . ممنونم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
taktaraz
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 19
|
 |
« پاسخ #38 : 05 مهر 1388 , ساعت 15:43:41 » |
|
با سلام خدمت همگی باید خدمتتون عرض کنم که تهیه ی نرم افزار مناسب خودش مراحل و پروسه ای داره که باید هنگام تهیه ی نرم افزار همه ی جوانبو در نظر بگیریم. باز هم توصیه میکنم که به جای استفاده از چندین نرم افزار ساده و در سطح پایین بهتر یکبار نرم افزاری کامل و یکپارچه تهیه کنیم تا تمام عملیات ما رو تحت پوشش قرار بده. من برای دو ستان نرم افزار تکروسیستم رو پییشنهاد میکنم که نرم افزار خیلی کامل و قابلیه.نسخه ی تحت داسش 10 سالی میشه که در اکثر شهر های کشور با نام Indust مورد استفاده است.الان 2 ساله که نسخه ی تحت ویندوزش نیز با امکانات جدید و بهتر ارائه میشه. با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
کسی که هیچ کاری نمیکند هیچ اشتباهی نمیکند کسی که هیچ اشتباهی نمیکند هیچ چیز یاد نمیگیرد
|
|
|
masi56
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 42
|
 |
« پاسخ #39 : 06 مهر 1388 , ساعت 11:02:07 » |
|
دوستان بهتره به جای تبلیغ نرم افزار به دوستان و همکاران کمک کنیم تا بتونن نرم افزار مناسب خودشون رو انتخاب کنند. اصولا چیزی به اسم بهترین مگه وجود داره! مگه میشه بگیم بهترین ماشین، بهترین تلویزیون، بهترین دوربین، بهترین منطقه تهران و ... کدومه؟ به نظر من هرکسی که میخواد نرم افزار انتخاب کنه، (مثل خیلی از انتخابهای دیگه) اول باید ببینه چه انتظاراتی از نرم افزار میخواد. بعد مطابق با نیازها و خواسته هاش و توانایی مالیش انتخابشو انجام بده. مثلا کسی که میخواد انبار مصرفی یه کارگاه رو مدیریت کنه آیا باید بره سراغ سیستم انبار همکاران سیستم؟؟؟ آیا کسی که میخواد سیستم کمیسیون و تخفیف اتوماتیک ساده و پله ای داشته باشه، نرم افزارهایی که اینجا اسم برده میشن رو میتونه انتخاب کنه؟ آیا کسی که فقط میخواد چک صادر کنه و چاپ کنه، باید 500.000 تومان خرج کنه؟ قصدم جسارت به شخص یا نرم افزار خاصی نیست. بحثم رویه ای هست که تو سایت وجود داره و این رویه خیلی به دوستان کمک نمیکنه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زندگی یعنی انتخاب ...
|
|
|
|