ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: امکان حذف  (دفعات بازدید: 1093 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4859

« پاسخ #20 : 16 فروردين 1388 , ساعت 22:11:05 »

با درود

ضمن تشکر از توضیحات آقای تمیزی ، توصیه بنده به دوستان این است که اگر مشکلات اینچنینی با برخی دست اندر کاران تالار دارند حتماً قبل از اعلام و طرح عمومی آن از طریق یپغام خصوصی موضوع را مورد پیگیری قرار دهند چرا که غالب مشکلات فی ما بین می تواند در حد پیغام خصوصی مرتفع شود .

با تشکر
خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 627

« پاسخ #21 : 16 فروردين 1388 , ساعت 23:02:08 »

سلام

اول سپاسگذاری میکنم از دوستان و نگرانی آنها را از بابت حذف پستها درک میکنم . به هر حال برای ایجاد هر پست هزینه ای پرداخته میشه و امیدوارم این تالار امانتدار خوبی برای این سرمایه ها باشد .

دوم اینکه اگر پست به دلایلی از جمله عدم رعایت قوانین تالار ، حذف شود ، این موضوع به همراه تذکر برای کاربر ارسال کننده ، به صورت پیام خصوصی فرستاده خواهد شد .
مورد دیگر هم اینکه علاوه بر سرپرستان که کنترل پستها را به عهده دارند ، گروه مدیریت تالار نیز به پستهای حذف شده دسترسی داشته و مطمئن باشید پستهای با ارزش حذف نخواهد شد .

در پایان به این نکته اشاره میکنم که در بررسی هایی که از تاپیکهای قدیمی تالار انجام میگیرد جهت بهبود کیفیت مطلب ، پستهای اضافی که بدون محتوای علمی هستند و ممکن است بحث را به انحراف کشیده باشد ، حذف میشود که در اینگونه موارد ، به دلیل قدیمی بودن مطلب ارسال پیام خصوصی لازم نخواهد بود .

با توجه به توضیحات بالا همچنین مطالبی که دیگر دوستان ارسال نموده اند ، فکر نمیکنم نگرانی در مورد کاهش تعداد ارسالها وجود داشته باشد .
با تقدیم احترام /
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #22 : 16 فروردين 1388 , ساعت 23:39:48 »

امیدوارم که سرپرستان محترم به خوبی وظایف محوله رو انجام بدهند.

بنده هم اميدوارم
خارج شده است
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

پرش به :