ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چرا دانلود نمیشود  (دفعات بازدید: 497 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
بیقرار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 190

« : 25 اسفند 1387 , ساعت 00:14:33 »

سلام من به صفحهی دانلود سنتر که میروم اولا" یک بار دیگر نام کاربری از من میخواهد
و وقتی نام کاربریم را به او میدهم نمیپذیرد
نمیدانم علت چیست ؟
یک نقید دیگر که داشتم این است که امکان ویرایش نوشته های قبلی خودمان را نداریم
خارج شده است

به ان رآی میدهم که اصل افشا را رعایت کرده باشد
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4859

« پاسخ #1 : 25 اسفند 1387 , ساعت 00:50:36 »

با درود

در خصوص دانلود سنتر آقای تمیزی توضیحات لازم را ارائه خواهند نمود اما در رابطه با ویرایش ارسال ها ، تا مدت کوتاهی بعد از ارسال هر موضوع این امکان وجود دارد لیکن در مجموع توصیه می کنم پس از مطالعه و اطمینان کافی از صحت تحریر مطالب اقدام به ارسال آن نمائید ، علی ایحال چنانچه اشتباهات با اهمیتی سهواً در ارسالهای شما وجود داشته باشد می توانید از طریق سرپرست محترم بخش مربوطه نسبت به درخواست اصلاح آن اقدام بفرمائید .

با احترام
خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
میــلاد تمیــزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1277

Milad Tamizi

« پاسخ #2 : 25 اسفند 1387 , ساعت 12:39:55 »

سلام من به صفحهی دانلود سنتر که میروم اولا" یک بار دیگر نام کاربری از من میخواهد
نمیدانم علت چیست ؟

ضمن عرض سلام

مشکلی از این بابت نبود بنده تست کردم من باب تذکر عرض کنم زمانی که وارد سنتر میشوید از پنجره سمت چپ وارد سیستم شوید و سپس به بخش های مورد نظر خود بروید و مابقی موارد... و اگر نام کاربری شما دچار مشکل شده بهتر هست و بهتر میشد چون موردتان شخصیست از طریق پیغام خصوصی پیگیری بفرمائید

خارج شده است
میــلاد تمیــزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1277

Milad Tamizi

« پاسخ #3 : 25 اسفند 1387 , ساعت 13:45:10 »

نمیدانم علت چیست ؟

ضمن عرض سلام

در ابتدا خواهشمندم صندوق پستی خود را خالی بفرمائید چرا که امکان ارسال پیغام خصوصی جهت شما نیست در ثانی دوست عزیز شما با نام کاربری و پسورد تالار می خواستین وارد دانلود سنتر بشوید و این غیر ممکن است ضمن تشکر از شما خواهشمندم توضیحات داده شده در این ارتباط را در بخش اشنائی با تالار گفتگوی تخصصی مطالعه بفرمائید

خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :