علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط

آفلاین
تعداد ارسال: 271
Hep Tanrım
|
 |
« : 22 اسفند 1387 , ساعت 13:10:45 » |
|
با سلام
یک پیشنهاد داشتم در مورد عدم حذف تاپیک ها یی همچون((چالش)), تعجب کردم که این تاپیک بسیار پر بار و مفهومی که اساتید و دوستان ارزشمند بنده جناب احسانی ,مهدینیا آراز و لواسانی عزیز(اگر همه آنهایی که در آن تاپیک نظردادند را یادم باشد که امیدوارم فراموششان نکرده باشم) با دلایل و منطقهایی ارزشمند که ارائه میکردند, لا اقل برای بنده بسیار مفید بود, حذف شد,البته و صد البته که نظر مدیران محترم سایت بسیار عزیز و قابل احترام است اما پیشنهاد میکنم که انتخاب خوب یا بد بودن و مفید و غیر مفید بودن مطالب تاپیک را به خواننده آن واگذار کنید که به اعتقاد من کسی که با حوصله و ریزبینانه مطالب را دنبال میکنند میتواند بفهمد که حرف چه کسی مستدلا صحیح یا ناصحیح است ,با توجه به اینکه مثلا جناب احسانی با آن دلایل پرواضح خیلی منطقی و اصولی و با صرف وقت و ارائه تجربه و سواد خود میتواند مسئله را تشریح کند و من خواننده از آن بهره میبرم حال اگر ایجاد کننده مسئله شاید بنابه دلایل خود نمیتواند مطالب را تایید کند , آیا این اعتقاد که بهتر است بنده و شاید بعضی از دیگر دوستان که از تاپیک و ارائه آن نظرات مفید در مورد یک مسئله (به ظاهر نامفید) خودمان تصمیم گیری کنیم و خوب را از بد تشخسص دهیم , نیاز به تامل ندارد.به الشخصه فکر میکنم که این مطلب که :خواننده ممکن است برداشتی ناصحیح داشته باشد نیز نمیتواند درست باشد که برخی از دوستان به آن اشاره دارند, زیرا بنده به نوبه خود پس از هر پاسخی از سوی دوستان شاید بشود که چندین بار به بازبینی پاسخ های گذشته بر میگردم تا بتوانم به جزییات و وقایع مطروحه بیشتر تمرکزکنم, پس تا حدودی میتوانم تشخیص دهم که فردی که در مقابل سوالی منطقی, بی توجی نشان میدهد و یا پاسخی به دیگر سوالها یا اصلا حرفی دیگر و غیر مربوط میزند خوب معلوم است که تکلیف موضوع چیست. امیدوارم که دوستان این پیشنهاد بنده را مورد تحلیل و توجه قرار دهند
با نهایت ادب و احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #1 : 22 اسفند 1387 , ساعت 13:21:09 » |
|
با درود و احترام تاپیک مزبور به طور موقت با یک جابجائی همراه بود که پس از بررسی های لازم به بخش مربوطه ارجاع شد : http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,6020با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
|
|
|
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط

آفلاین
Hep Tanrım
|
 |
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1387 , ساعت 14:11:50 » |
|
با سلام مجدد با عرض تشکر به خدمت جناب مهدینیای عزیز و با عنایت به اینکه نمیخواهم این موضوع تبدیل به یک مسئله کشدار و نامفید شود میخواستم که در مورد : پس از بررسی های لازم h اندکی توضیح بفرمایید زیرا با توجه به اعتقاد ذکر شده بنده : با سلام
آیا این اعتقاد که بهتر است بنده و شاید بعضی از دیگر دوستان که از تاپیک و ارائه آن نظرات مفید در مورد یک مسئله (به ظاهر نامفید) خودمان تصمیم گیری کنیم و خوب را از بد تشخسص دهیم , نیاز به تامل ندارد.به الشخصه فکر میکنم که این مطلب که :خواننده ممکن است برداشتی ناصحیح داشته باشد نیز نمیتواند درست باشد که برخی از دوستان به آن اشاره دارند, زیرا بنده به نوبه خود . . . تا حدودی میتوانم تشخیص دهم که فردی که در مقابل سوالی منطقی, بی توجی نشان میدهد و یا پاسخی به دیگر سوالها یا اصلا حرفی دیگر و غیر مربوط میزند خوب معلوم است که تکلیف موضوع چیست.
با علم بر اینکه هر گونه عدم سانسور و دوری از سلیقه گرایی در تالاری اینچون با محتوا و اجازه اظهار نظر دادن به تمامی افراد هرچند به افرادی که اظهار نظری خلاف میل ما دارند و برپایی مساوات همواره بر پربار و صادق بودن تالار مان خواهد افزود.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #3 : 22 اسفند 1387 , ساعت 14:25:47 » |
|
با درود
برخی مطالب ارائه شده غیر تخصصی به معنای مساوات در یک تالار تخصصی نیست . به شما اطمینان می دهم ارائه نظرهای تخصصی این تاپیک بدون تغییر باقی مانده و صرفاً آخرین مذارکات غیر تخصصی آن اصلاح شد . کما اینکه سرپرستان و مدیران تالار نسبت به اینگونه اصلاحات نظارت و مشورت کافی و وافی دارند .
با تقدیم احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط

آفلاین
Hep Tanrım
|
 |
« پاسخ #4 : 22 اسفند 1387 , ساعت 14:42:11 » |
|
با سپاس از جناب مهدینیا و تشکر بدلیل پاسخگویی ایشان
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
امید_88
کاربر نیمه فعال

آفلاین
تعداد ارسال: 93
|
 |
« پاسخ #5 : 23 فروردين 1388 , ساعت 01:02:57 » |
|
سلام
خیلی برام جالبه اینکه اینجا سرپرستان میتونند تاپیکهایی را که صلاح میدونند با نظارت و مشورت(!) اصلاح کنند، تغییر بدن یا حتی حذف کنند!!!
میشه لطفا بفرمایید معیارتون برای صلاح و مشورت چیه؟ آیا حرفی که مثلا من زدم رو شما مشورت میکنید با هم که حالا مثلا این حرف مناسب نبوده و حذفش میکنید؟ (یا تغییرش میدید؟)
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
به نام او و من دلم گرفت و من دلم شکست...
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #6 : 23 فروردين 1388 , ساعت 01:20:28 » |
|
با درود
صلاح ، قوانین تالار است که هر یک از کاربران در هنگام عضویت ، آن را تأیید کرده و خود را موظف به رعیات آن نموده اند و مشورت نیز جلب نظر سایر سرپرستان و مدیران در موارد مبهم می باشد . قطعاً برای انتشار یک تاپیک در فضای عمومی تالار و بقای آن ، انطباق بر قوانین تالار از هر حیث الزامی بوده و بدیهی است در مواردی که سرپرستان نسبت به یک موضوع ابهام داشته باشند موضوع را به شور گذاشته و از نظر سایر همکاران نیز استفاده خواهند نمود . در هر حال چه با مشورت و چه بدون مشورت ، کنترلهای لازم بر روی حذف ارسالهای کاربران در اختیار مدیران تالار قرار دارد .
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
آذرمي فر
|
 |
« پاسخ #7 : 23 فروردين 1388 , ساعت 09:47:54 » |
|
البته بد نیست که اگر پست یا تاپیکی را حذف کردید به اطلاع کاربران برسد. چرا بخش موضوعات حذف شده برای سایر کاربران قابل روئیت نیست ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
لواساني
محسن روزبهانی
مدیر مسئول تالار

آنلاین
تعداد ارسال: 1801
{هذا من فضل ربی}
|
 |
« پاسخ #8 : 23 فروردين 1388 , ساعت 09:51:59 » |
|
البته بد نیست که اگر پست یا تاپیکی را حذف کردید به اطلاع کاربران برسد.
با سلام فکر میکنم تمامی سرپرستان اگر تاپیکی را حذف کنند به اطلاع ارسال کننده می رسانند.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
زاهد مترسانم دگر دورخ ندارد آتشی آنان که می سوزند در آن آتش ز دنیا برده اند
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #9 : 23 فروردين 1388 , ساعت 10:08:56 » |
|
چرا بخش موضوعات حذف شده برای سایر کاربران قابل روئیت نیست ؟
با سلام اگر قرار باشد که موضوعات حذف شده برای سایر کاربران نیز قابل رؤیت باشد که دیگر حذف نمی شدند . حذف شدند چون قرار نیست در ملأ عام قرار بگیرند . با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
آذرمي فر
|
 |
« پاسخ #10 : 23 فروردين 1388 , ساعت 10:17:13 » |
|
ببینید عرض بنده به این دلیل است که ممکن است چون اطلاع رسانی در خصوص حذف ارسال بصورت دستی صورت می گیرد و خودکار نیست و همچنین مسائلی چون سقف اینباکس کاربران وجود دارد و یا حتی غفلت سرپرست یا مدیر، احتمال عدم اطلاع یابی کاربر وجود دارد ، بهر حال شاید طریق بهتری هم موجود باشد ، شاید شما بتوانید راه حل مناسبتری بیابید ، مثلا اعلام در یکی از بخشهای عمومی تالار .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #11 : 23 فروردين 1388 , ساعت 10:27:09 » |
|
با درود
اگر این امکان وجود داشته باشد که در ارسال پیغام خصوصی غفلت شود قطعاً امکان غفلت نیز در مورد اعلام در یکی از بخشهای عمومی تالار وجود خواهد داشت . در هر حال به رسم امانت داری ، کلیه پست های حذف شده ، یکبار دیگر مورد بازبینی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده مورد مبهم ، علت حذف آن پیگیری خواهد شد .
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
hamedhesabdar
|
 |
« پاسخ #12 : 23 فروردين 1388 , ساعت 12:35:26 » |
|
با سلام
در مورد حذف تايپيكها به هيچ عنوان سليقه اي اعمال نمي شود / بيشتر تايپيكها به علت تكراري بودن ، ارسال چند باره سوال ، بي ارتباط بودن به حسابداري ، جنبه تبليغي داشتن ، ايجاد اختلاف و از بين رفتن حرمتها و .... ديگر موارد با هماهنگي همه سرپرستان و مديريت تالار حذفيات صورت مي گيرد
با تشكر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
امید_88
کاربر نیمه فعال

آفلاین
|
 |
« پاسخ #13 : 24 فروردين 1388 , ساعت 01:06:37 » |
|
با سلام
تا حالا من یکی دو مورد از تصحیح ارسالهای کاربران رو دیدم:
"یک سوال مهم" ----------- "یک سوال حق العمل کاری"
سلام جناب ... ------------- سلام دوست عزیز
قوانین تالار رو من مجدد مطالعه کردم اما نمیدونم اینا رو کجا گفته بودن آیا نمونه های این موارد هم جزو قوانین تالار است؟
به نظرتون بهتر نیست موارد اینگونه رو به خواننده واگذار کنید؟ حالا مثلا تاپیک "یک سوال مهم" (که خیلی هم مهم نیست) رو به خاطر عنوانش زیاد بخونند آیا مشکلی به وجود میاره؟ یا دو نفر با هم خوب صحبت نکرده باشند، آیا باید حتما همه با هم خوب صحبت کنند؟ یعنی هیچ وقت بین افرادی که در مورد مسایل علمی بحث میکنند حرفی پیش نمیاد؟
البته من اصلا با حذف برخی از تاپیکها مخالف نیستم و با دلایلی که فرمودید متقاعد شدم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #14 : 24 فروردين 1388 , ساعت 01:40:53 » |
|
کاربران گرامی:
لطفا ً قبل از استفاده از تالار گفتگوی تخصصی حسابداری، موارد زیر را به دقت مطالعه فرمایید:
2 . در پاسخ دادن به سوالات و ارتباط با سایر کاربران رعایت ادب در گفتار الزامی است. در صورت مشاهده هر گونه بی احترامی به دیگر کاربران یا مدیران، در مرحله اول از طریق پیغام خصوصی به کاربر تذکر داده می شود و در صورت تکرار دسترسی وی به بخشها قطع خواهد شد. 5 . درهنگام ارسال سوالات خود از کلمات و عبارات مناسب استفاده کنید. برای سوالات خود نیز از موضوعات مناسب استفاده کنید و از بکارگیری عباراتی که به هر نحو سوال را خیلی مهم و یا نیازمند پاسخ فوری جلوه دهد پرهیز کنید . در صورت مشاهده موارد فوق در مرحله اول از طریق پیغام خصوصی به کاربر تذکر داده می شود و در صورت تکرار دسترسی وی به بخشها قطع خواهد شد.
با درود نقل قولهای فوق از قوانین تالار کاملاً شفاف هستند . در خطاب قراردادن افراد ذکر عبارت " جناب " نه تنها بی ادبی و بی احترامی تلقی نخواهد شد بلکه کاملاً محترمانه بوده و مشخصاً نوعی ابراز احترام به مخاطب می باشد لذا بنده با توجه به بی اطلاعی از ارسال مورد نظر شما امکان اظهار نظر ندارم . اما در عنوان ارسالها همانطور که نص قوانین تالار اشاره داشته است امکان ذکر عبارات مذکور وجود ندارد بلکه می بایست بهترین عنوان مرتبط با محتوا را انتخاب نمود . در اخر توصیه می کنم اینگونه موضوعات قابل حل و فصل را ابتدا از طریق پیغام خصوصی از سرپرستان مربوطه پیگیری نموده و در صورت قانع نشدن از طریق سایر مسئولین توضیحات لازم را جویا شوید ، قطعاً اگر موضوعات قبل از انباشته شدن مورد بررسی قرار گیرند راحت تر قابل اصلاح و بهبود خواهند بود . با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
امید_88
کاربر نیمه فعال

آفلاین
|
 |
« پاسخ #15 : 24 فروردين 1388 , ساعت 07:26:43 » |
|
با سلام و تشکر از پاسخگویی جنابعالی جسارتا متن قوانین رو با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید: . در صورت مشاهده هر گونه بی احترامی به دیگر کاربران یا مدیران، در مرحله اول از طریق پیغام خصوصی به کاربر تذکر داده می شود و در صورت تکرار دسترسی وی به بخشها قطع خواهد شد.
در صورت مشاهده موارد فوق در مرحله اول از طریق پیغام خصوصی به کاربر تذکر داده می شود و در صورت تکرار دسترسی وی به بخشها قطع خواهد شد.
من که ندیدم گفته شده باشه تاپیک های مشکل دار اصلاح میشن. شما دیدید؟! کلا من در متن قوانین تالار ندیدم که گفته شده باشه تاپیکها اصلاح میشن و اینجا هم اولین فرومی هست که میبینم به این شکل است و تعدادی از افراد مسئول این اختیار رو دارند. با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #16 : 24 فروردين 1388 , ساعت 12:16:47 » |
|
با درود
البته در بسیاری از فاروم ها این اتفاق می افتد و حداقل بنده شاهد آن بوده ام . به عنوان مثال وجود عبارات غیر اخلاقی در خلال ارسالی که با کمی ویرایش می تواند مفید واقع شود ویرایش آن بهتر از خذف خواهد بود . اجرای قانون ذو مراتب است و حد نهائی را در خصوص هر تخلفی نمی توان جاری کرد . اگر می بینید دسترسی کاربران متخلف محدود نمی شود و یا ارسال های ایشان به جای حذف ویرایش می شود به دلیل تخفیفاتی است که به منظور ایجاد همکاری هر چه بیشتر و احتمال سهوی بودن خطا اعطاء می شود . به نظر بنده اگر به جای ویرایش ، حذف مستقیم شود و یا دسترسی کاربر قطع شود آنگاه خود شما اولین شخصی خواهید بود که به این موضوع اعتراض خواهید کرد . در هر حال امکان ویرایش پستها در مواقع لزوم و به تشخیص سرپرستان و مدیران تالار انجام خواهد شد . متذکر می شوم اختیارات موجود با توجه به شناخت و فعالیت طولانی مسئولین تفویض شده است لذا این اطمینان را به شما می دهم که امکان حذف یا ویرایش ارسالها در اختیار افرادی قرار دارد که خود یکی از فعالان و دلسوزان تالار هستند و برای ارسالهای سایر کاربران بیش از ارسالها خود اهمیت قائل می شوند .
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مجتبي منبتي
|
 |
« پاسخ #17 : 24 فروردين 1388 , ساعت 12:27:33 » |
|
با سلام با درود
البته در بسیاری از فاروم ها این اتفاق می افتد و حداقل بنده شاهد آن بوده ام . به عنوان مثال وجود عبارات غیر اخلاقی در خلال ارسالی که با کمی ویرایش می تواند مفید واقع شود ویرایش آن بهتر از خذف خواهد بود . اجرای قانون ذو مراتب است و حد نهائی را در خصوص هر تخلفی نمی توان جاری کرد . اگر می بینید دسترسی کاربران متخلف محدود نمی شود و یا ارسال های ایشان به جای حذف ویرایش می شود به دلیل تخفیفاتی است که به منظور ایجاد همکاری هر چه بیشتر و احتمال سهوی بودن خطا اعطاء می شود . به نظر بنده اگر به جای ویرایش ، حذف مستقیم شود و یا دسترسی کاربر قطع شود آنگاه خود شما اولین شخصی خواهید بود که به این موضوع اعتراض خواهید کرد . در هر حال امکان ویرایش پستها در مواقع لزوم و به تشخیص سرپرستان و مدیران تالار انجام خواهد شد . متذکر می شوم اختیارات موجود با توجه به شناخت و فعالیت طولانی مسئولین تفویض شده است لذا این اطمینان را به شما می دهم که امکان حذف یا ویرایش ارسالها در اختیار افرادی قرار دارد که خود یکی از فعالان و دلسوزان تالار هستند و برای ارسالهای سایر کاربران بیش از ارسالها خود اهمیت قائل می شوند .
با احترام
بنده هم با نظر آقاي مهدي نيا موافق ام چراكه اگر حذف مستقيم صورت گيرد كاربر محترم اگر در يك جائي يك تايپيكي براي اثبات حرف خود زده باشد و آن حرف هم اشتباه باشد آن را سريعا پاك كرده و با صراحت تمام مي گويد كه من اين سخن يا نوشته رو نگفته ام . علي الحال به نظر من به جاي اينكه در اين مورد به بحث بنشينيد بيائيد در تالار هاي ديگه و در موردهاي ديگه باهم مشورت كنيم . با تشكر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
امید_88
کاربر نیمه فعال

آفلاین
|
 |
« پاسخ #18 : 24 فروردين 1388 , ساعت 19:08:32 » |
|
عرض سلام واحترام توضیح و پاسخگویی شما در مورد حذف و تغییر ارسالها رو خوندم اما: 1.من در دو مورد زیر(که فقط دو نمونه بود که من مشاهده کردم و حتما از اینگونه موارد باز هم بوده) توضیحی از جانب شما ندیدم، اگر لطف فرموده و توضیح بفرمایید ممنونتون میشم. با سلام
تا حالا من یکی دو مورد از تصحیح ارسالهای کاربران رو دیدم:
1."یک سوال مهم" ----------- "یک سوال حق العمل کاری"
2.سلام جناب ... ------------- سلام دوست عزیز
به نظرتون بهتر نیست موارد اینگونه رو به خواننده واگذار کنید؟ حالا مثلا تاپیک "یک سوال مهم" (که خیلی هم مهم نیست) رو به خاطر عنوانش زیاد بخونند آیا مشکلی به وجود میاره؟ یا دو نفر با هم خوب صحبت نکرده باشند، آیا باید حتما همه با هم خوب صحبت کنند؟ یعنی هیچ وقت بین افرادی که در مورد مسایل علمی بحث میکنند حرفی پیش نمیاد؟
2.
به نظر بنده اگر به جای ویرایش ، حذف مستقیم شود و یا دسترسی کاربر قطع شود آنگاه خود شما اولین شخصی خواهید بود که به این موضوع اعتراض خواهید کرد .
البته من اصلا با حذف برخی از تاپیکها مخالف نیستم و با دلایلی که فرمودید متقاعد شدم.
به نظر شما صحبتهای من نشان از اعتراض داره؟! 3. [/quote] لذا این اطمینان را به شما می دهم که امکان حذف یا ویرایش ارسالها در اختیار افرادی قرار دارد که خود یکی از فعالان و دلسوزان تالار هستند و برای ارسالهای سایر کاربران بیش از ارسالها خود اهمیت قائل می شوند .
من نمیدونم چرا شما حرف رو میپیچونید و به نتیجه ای میرسید که اصلا پاسخ سوال کننده نبوده!؟ مگه من گفتم این اختیارات نباید در دست فلان عده باشد که شما میفرمایید اینها دلسوز هستند؟ (حالا بماند که افراد دلسوز هم ممکنه اشتباه کنند.) عرض بنده اینه که شما باید به رسم امانت داری ارسالهای کاربران رو تغییر ندید حتی اگه میبینید بی ادبانه هست (لحنش بد هست نه اینکه حرفهای منافی عفت زده باشه ) بذارید بمونه تا بقیه هم بدونند که فلان کاربر طرز صحبتش چطور هست. اگه لطف کرده و به مواردی که ذکر کردم یکی یکی پاسخ بدید (با ذکر شماره سوال) ممنونتون میشم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #19 : 24 فروردين 1388 , ساعت 20:47:08 » |
|
با سلام مجدد
1 - در مورد " یک سؤال مهم " توضیحات لازم به همراه لینک قوانین تالار قبلاً ارائه شد ( از بکار بردن عبارات اینچنینی در عناوین ارسالها خودداری کیند ) . در خصوص " سلام جناب . . . " هم طی پیغام خصوصی که پیگیری نمودید عرض کردم صرف ادعای بدون مستندات کفایت نمی کند ، در پیغام خصوصی تأکید کردم کاملاً شفاف عبارت حذف شده را بفرمائید تا امکان اظهار نظر روشن فراهم شود .
2 - سر تاسر عبارات شما اعتراض به شرایط فعلی موج می زند ، هر چند بنده از این اعتراضات استقبال می کنم و قطعاً می تواند موجب ارتقاء سطح کیفی فعالیتهای موجود شود .
3 - در مورد ارسالهای حاوی عبارات بی ادبانه نیز قبلاً لینک قوانین تالار ارائه شده است . به هیچ وجه در فضای تخصصی تالار ، ابقاء مطالب موهن ، بی ادبانه و از این دست ارسالها منافع خاصی نخواهد داشت چه رسد به اینکه بقیه هم نسبت به این ارسالها وقوف پیدا کنند . بنده توصیه می کنم به جای آنکه انتزاعی گفتگو کنیم موارد و نمونه های خود را بصورت شفاف ارائه بفرمائید تا دقیقاً نسبت به موجه یا غیر موجه بودن ویرایش ها اظهار نظر شود .
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|