ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: شبکه کردن نرم افزارهای حسابداری  (دفعات بازدید: 1739 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ghazaal
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

« : 26 مرداد 1386 , ساعت 21:50:18 »

در مورد شبکه کردن نرم افزارهای حسابداری توضیح دهیدو اینکه چه نرم افزارهایی قابلیت شبکه شدن دارند را بیان کنید؟
خارج شده است
آهانس یانس
آرین آهانس یانس
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1556

« پاسخ #1 : 29 مرداد 1386 , ساعت 23:55:23 »

با سلام
شبکه کردن سیستمهای نرم افزازی حسابداری این امکان را به کلیه کاربران شبکه می دهد که ازتمامی تغییرات و تحولاتی که در اسناد،ثبتها،گزارشات و …،در این سیستمها انجام می پذیرد،به محض
 وقوع از آنها با خبر شوند و می توان اینگونه تفسیر نمود که کلیه کاربران از لحاظ استفاده از اطلاعات مالی به روز می باشند.
شبکه کردن سیستمها به این ترتیب می باشد که کلیه سیستمها به یک سرور اصلی (سیستم ارسال اطلاعات) متصل می باشند و بقیه سیستمها فقط به عنوان مشتری ( سیستم گیرنده اطلاعات )
 هستند و این سیستمها خود نمی توانند ارسال اطلاعات نمایند.
نوع رایج سیستم شبکه به این ترتیب است که یک سرور اصلی وجود دارد و بقیه سیستمها هم به عنوان ارسال کننده اطلاعات و هم به عنوان گیرنده اطلاعات انجام وظیفه می نمایند.
اکثر نرم افزارهای حسابداری تحت DOS  و Windows  قابلیت شبکه شدن را دارند.و اگر بخواهیم به معروفترینها اشاره کنیم،می توان به همکاران سیستم و رایورز اشاره نمود.

خارج شده است
ahmadi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

« پاسخ #2 : 30 مهر 1386 , ساعت 14:38:33 »

با عرض سلام
دوست عزيز نرم افزارهايي مثل همکاران سيستم نسبت به مبلغشون کرايي آنها با نرم افزارهاي متوسط فرقي نميکنه تازه همکاران سيستم باگ داره.اما من يک نرم افزار معرفي ميکنم تعريفم نميکنم فقط در موردش تحقيق کنيد ميفهميد که حتي از همکاران سيستم هم بهتره.
البته نظرشخصي من است. به نظر من نرم افزار نيکراد از همه لحاظ کامله تازه باگ هم نداره.خود شرکت تضمين ميکنه.
نرم افزارهايي مثل همکاران سيستم فقط پول تبليغ و جا افتادگيشون رو ميخورن.
خارج شده است
Mohsen_d_62
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 52

« پاسخ #3 : 01 خرداد 1387 , ساعت 23:59:11 »

نرم افزار هلو علاوه بر نسخه های متعدد سینگل دارای نسخه شبکه هستش و زمان فروش به صورت چهار کاربره فروخته میشه و قابلیت افزایش تعداد کاربر رو هم با پرداخت یه مبلغ داره . علاوه بر اون از بهترین سیستم پشتیبانی در بین نرم افزار ها برخورداره ./
خارج شده است
mehdi_648
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

مهدی ساکن تهران -کاردانی حسابداری

« پاسخ #4 : 06 خرداد 1387 , ساعت 22:23:02 »

با عرض سلام
دوست عزيز نرم افزارهايي مثل همکاران سيستم نسبت به مبلغشون کرايي آنها با نرم افزارهاي متوسط فرقي نميکنه تازه همکاران سيستم باگ داره.اما من يک نرم افزار معرفي ميکنم تعريفم نميکنم فقط در موردش تحقيق کنيد ميفهميد که حتي از همکاران سيستم هم بهتره.
البته نظرشخصي من است. به نظر من نرم افزار نيکراد از همه لحاظ کامله تازه باگ هم نداره.خود شرکت تضمين ميکنه.
نرم افزارهايي مثل همکاران سيستم فقط پول تبليغ و جا افتادگيشون رو ميخورن.
برای من جالبه که بدونم باگ های همکاران سیستم چی هستن لطفاً چند مثال ذکر کنید. من با این نرم افزار کار می کنم و مشکل خاصی ندبدم.
نکته دیگر این که اکثر برنامه های حسابداری قابلیت شبکه شدن را دارا می باشند فقط بابت نسخه شبکه باید مبلغ اضافه ای پرداخت که معمولاً نسبت به تعداد کاربران متفاوت است.
خارج شده است

چون چنگم و از زمزمه خود خبرم نیست . اسرار همی گویم و اسرار ندارم .
مولوی
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :