ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: شرکت مهندسی کاربرد کامپيوتر  (دفعات بازدید: 342 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2916

« : 03 دي 1387 , ساعت 12:35:20 »

شرکت مهندسی کاربرد کامپيوتر

شرکت مهندسی کاربرد کامپيوتر به عنوان يکي از معتبرترين شرکتهای نرم افزاري کامپيوتري با بيش از يک دهه سابقه و زير نظر شوراي عالي انفورماتيک کشور خدمات خود را با بالاترين سطح کيفي به مشتريان گرامي ارائه مي نمايد.

در اين راستا طي سالها فعاليت همراه ارگانها ، سازمانهاي دولتي ، موسسات ، کارخانجات توليدي و صنعتي ، شرکتهاي بازرگاني ، نمايندگيهاي شرکتهاي خارجي و سفارتخانه ها در ايجاد و تهيه امکانات نرم افزاري و سخت افزاري و ارائه خدمات و پشتيباني تلاش نموده و اينک با اندوخته عظيمي از تجربيات کاری ، نيروي انساني مجرب و بهره گيري از امکانات در جهت ارتقاء کمي و کيفي خدمات انفورماتيک کشور گام بر  مي دارد.

اهداف شركت مهندسي كاربرد كامپيوتر :

*

تعهد در قبال انجام به موقع كار
    *

ارائه خدمات پشتيباني مستمر به مشتريان
    *

اصلاح محصولات و نحوه ارائه خدمات متناسب با نگرش هاي جديد از اطلاعات مشتريان
    *

رعايت حقوق معنوي مشتريان
    *

حفظ محرميت اطلاعات مشتريان
    *

تضمين محصولات و خدمات

جهت رسيدن به اهداف شركت كه جلب رضايت و بالا بردن كيفيت سرويس ها مي باشد خواهشمند است با پاسخ به پرسشنامه زير و ارسال آن ما را مساعدت فرماييد .

فرم ارزيابي فروش

لطفا جهت اعلام نظرات و پيشنهادها و درخواستهاي خود با نشاني پست  الکترونيک

info@karbordcomputer.com

و يا با شماره تلفن هاي زير تماس حاصل نماييد.

تلفن و فكس :  88758741 21 98+ - 88758740 21 98+  - 88734836 21 98+ - 88754454 21 98+

مدم :     88734837 21 98+

http://www.karbordcomputer.com

خارج شده است
آشنا
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 53

« پاسخ #1 : 14 دي 1387 , ساعت 18:05:22 »

باسلام وعرض ادب

من با این نرم افزار قبلا کارکردم میتونم بگم که پشتیبانی شون خوبه و به موقع پاسخگو هستند و به پیشنهاداتی که داده میشه ترتیب اثر میدن و سعی در برطرف کردن نواقص دارند و این نکته مثبتی است که من در مورد این شرکت باهاش برخورد کردم . البته اون موقع که من کارمیکردم خیلی پیشرفته نبود الان رو نمیدونم پس اظهارنظری راجع به سیستم نکنم بهتره.

با سپاس و احترام

خارج شده است

خدایا تو آنگونه ای که من دوست دارم

مرا آنگونه قرار بده که تو دوست داری
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :