با درود مجدد
آقای لواسانی شما لطف بفرمائید در خصوص کاهش موجودی بواسطه فروش توضیحی ارائه کنید و بفرمائید که این آیا حساب یا سرفصل خاصی است و اساساً چه ماهیتی دارد ؟
با سلام خدمت آقای مهدی نیا
متن اصلی تمام ارسالهای بنده به شرح ذیل بوده است:
ارسال 1: ببينيد وقتي سند اشتباه صادر شده و باعث شده كه موجودي كالا 20 ريال بيشتر از مبلغ واقعي بستانكار شود يعني در پايان دوره موجودي كالاي ساخته شده 20 ريال اشتباها كاهش يافته است.
ارسال 2: عدم صحت بستانكار موجودي در خود حساب موجودي كالا تاثير دارد و ماهيت اين حساب هم بدهکار است یعنی اشتباها موجودی کالا کم شده.
ارسال 3: در خصوص برداشت بنده نیز من در محاسبات هیچ جائی نگفتم بهای تمام شده کالای فروش رفته بلکه اصلا بحث ما بر سر موجودی کالای ساخته شده است که به اشتباه در یک سند بیشتر از حد بستانکار شده .
ارسال 4: منظور بنده از "كاهش موجودي بواسطه فروش" همان كاهش موجودي كالاي ساخته شده است.
ارسال 5: كه به اشتباه 200 ريال موجودي كالا كم شده است.
گمان کنم بنده منظور خودم را در حد توان از کاهش موجودی بواسطه فروش در بالا بیان کرده ام اگر نمیتوانم منظورم را بخوبی منتقل کنم این را به پای کم تجربگی بنده بگزارید.
در خصوص موضوع دیگری که فرمودید:"اگر بنده حقیر دو فرم از جدول مورد بحث را در ارسال قبلی برایتان ترسیم کردم صرفاً برای این بود که به حضرتعالی بگویم که " کاهش موجودی به واسطه فروش " همان بهای تمام شده کالای فروش رفته است"
اگر ما کالائی را نفروخته باشیم ولی بدلایل مختلفی از قبیل برگشت هزینه و یا از بین رفتن کالا این حساب کاهش یابد آیا بازهم کاهش موجودی بواسطه بهای تمام شده کالای فروش رفته است؟؟
در نهایت بنده از جنابعالی میخواهم برای اینکه این بحث از موضوع اصلی خارج نشود جواب خود را به سوال اول که کاربر محترم 1364 پرسیده اند را بیان کنید البته اگر هنوز معتقدید که "به عبارت بهتر موجودی پایان دوره محصول کاهش می یابد که
این واقعیت در گزینه ها وجود ندارد و سود ناویژه این فاکتور فروش هم برابر صفر خواهد شد"
(یعنی جواب سوال در گزینه ها نیست) که هیچ.