ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نرم افزار نوسا  (دفعات بازدید: 2477 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حمید رجبی
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 42

« : 14 مهر 1387 , ساعت 09:22:17 »

شرکت نرم‌افزار و سخت‌افزار ايران (نوسا) در سال ١٣٦٧ با مشارکت ٤ سهامدار و با هدف فعاليت در زمينه نرم‌افزار و سخت‌افزار بنيان گذاشته شد.

با توجه به نوع فعاليت شرکت نوسا در زمينه توليد بسته‌هاى نرم‌افزارى مالى (حسابدارى، حقوق و دستمزد، انبار و اموال) و نرم‌افزارهاى اتوماسيون کتابخانه‌ها و مراکز اسناد (سيستم مديريت بانک‌هاى اطلاعاتى و سيستم امانات) و نوع خدماتى که به مشتريان خود ارائه مى‌دهد، اين شرکت از بخش‌هاى زير تشکيل شده است.

طراحى و توليد نرم‌افزار
 پشتيبانى فني
 پشتيبانى نرم‌افزارهاى مالي
 پشتيبانى نرم‌افزارهاى اتوماسيون کتابخانه‌ها و مراکز اسناد
اصول کارى شرکت نوسا عبارتند از:

توليد بسته‌هاى نرم‌افزارى قوى، انعطاف‌پذير و متناسب با زمان
شرکت نوسا استفاده از آخرين تکنولوژى‌ها و روش‌هاى توليد نرم‌افزار و ارائه موثرترين نرم‌افزارها را در حد توان در سرلوحه کارهاى خود قرار داده است.

رضايت مشتريان
بديهى است که چنانچه نرم‌افزارى از استحکام (Stability) و ساختار علمى مناسبى برخوردار باشد و مراحل تست مناسبى را پشت سرگذاشته باشد، کارآئى بهينه‌اى نيز خواهد داشت. در اين حالت عملا کاربران بدون هيچ دلهره و دغدغه‌اى از نرم‌افزار استفاده نموده و اعتماد و اطمينان به نرم‌افزار، رضايت آنان را در پى خواهد داشت.نوشتار فوق باور و عقيده مسئولان نوسا بوده و شاهد اين مدعا استفاده از نرم‌افزارهاى اين شرکت در بيش از ٩٠ شهر کشور پهناور ايران است. اين شرکت، علاوه بر تهران در یزد، اصفهان و کرمان دفتر نمایندگی دارد و به تمام مشتريان خود در هر جاى ايران سرويس‌دهى و خدمات ارائه مى‌نمايد. شرکت نوسا افتخار مى‌کند که تا کنون فارغ از هر تبليغى در رسانه‌ها، بزرگترين تبليغ که همانا رضايت و اعتماد مشتريان است را در طى اين ساليان براى خود محفوظ داشته است.

نوسا همگام با رشد سريع تکنولوژى توليد نرم‌افزار و ساير علوم مرتبط، شرکتى در حال رشد بوده و هم‌اکنون ٣٠ نفر نيروى متخصص در آن فعاليت دارند که عمده توان خود را بر محور توليد و ارائه خدمات پس از فروش نرم‌افزارها متمرکز ساخته‌اند. اين شرکت در حال حاضر جزء شرکت‌هاى طبقه‌بندى شده و به رسميت شناخته شده از سوى شوراى عالى انفورماتيک کشور، عضو انجمن شرکت‌هاى انفورماتيک و يکى از سهامداران شرکت تحقيقات و توسعه نرم‌افزار ايران (ثناراي) مى‌باشد.

همچنين محصولات نرم‌افزارى شرکت نوسا در نمايشگاههاى اطلاع‌رسانى، موفق به دريافت جوايزى شده‌اند که عبارتند از:

جايزه بهترين نرم‌افزار براى نرم‌افزار سيستم جامع اطلاع‌رسانى سيمرغ (نسخه ١) در يازدهمين نمايشگاه کتاب و اطلاع‌رسانى تهران

جايزه بهترين نرم‌افزار براى نرم‌افزار سيستم جامع اطلاع‌رسانى سيمرغ (نسخه ٢) در هشتمين نمايشگاه بين‌المللى اطلاع‌رسانى تهران

نوسا در ساليان حضور خود، مکانيزاسيون بسيارى از کتابخانه‌ها و مراکز اطلاع‌رسانى کشور، مراکز فرهنگى و اداري-مالى را انجام داده و در آينده نيز قصد دارد با يافتن راه‌هاى تازه و متناسب با زمان در زمينه توليد نرم‌افزارهاى ادارى و مالى، نسخه‌هاى جديد و پيشرفته سيستم جامع اطلاع‌رسانى و ارائه راه‌کارهاى نوين براى حضور مراکز فرهنگى و اطلاع‌رسانى در شبکه جهانى اينترنت، دامنه فعاليت‌هاى خود را گسترش دهد
http://www.nosasoft.com/NosaSoft/WebUI/Home.aspx
خارج شده است
حمید رجبی
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 14 مهر 1387 , ساعت 09:27:10 »

من در مورد نرم افزار تو این سایت چیزی ندیدم از نوسا
ولی دوستان عزیزی که با سیستمهای نوسا کار می کنند میدونن که چه نرم افزار کامل و جامعی است البته قیمتش هم تقریبا بالاست ولی به نظر سیستم کامل بدون هیچ باگ و مشکلی است مثل دوستان ما در شرکت همکاران نیستن که هر سیستمی رو ماهیانه 1.000.000 ریال هزینه پشتیبانی بگیرن هزینه پشتیبانی در نوسا رایگان است چون اصلا نیازی به پشتیبان نیست سیستم راحت و کامل کار می کنه پیشنهاد می کنم دوستان بیشتر در این مورد تحقیق کنن
خارج شده است
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #2 : 17 مهر 1387 , ساعت 14:15:19 »

اینکه گران است و نرم افزار حقوق ودستمزد آن هنوز تحت DOS است
خارج شده است
حمید رجبی
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 17 مهر 1387 , ساعت 15:34:06 »

بله گران هست ولی هر گرانی هم دلایلی دارد مهمترین چیز که خیلی ارزش داره برای حسابدارها اینه که اصلا هیچ باگی نداره خیلی کامل و به روز است
تا اونجا که من با اون شرکت در تماس هستم نرم افزار حقوق و دستمزد تحت ویندوز هم دارن میدن به بازار به زودی
خارج شده است
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #4 : 17 مهر 1387 , ساعت 17:42:45 »

احمد محمدزاده      نام مدیر:
۸۸۸۳۵۳۶۰    تلفن:
۸۸۸۲۲۹۷۹    فکس:
تهران - منطقه ۶ - قرنی - خ. شاداب شرقی - ش. ۶ - واحد ۴    آدرس:

۱۵۸۳۷۳۵۱۳۳    کد پستی:
www.nosasoft.com    وب سایت:
info@nosasoft.com    ایمیل:

خارج شده است
مملی
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

« پاسخ #5 : 28 مهر 1387 , ساعت 12:31:05 »

با عرض سلام

لطفاً اشخاصی که با نرم افزارهای تحت ویندوز نوسا کار کرده اند نظر خود را بیان فرمایند.
ضمناً اگر نرم افزار دیگری که از نظر هزینه حدود ده میلیون ریال برای هر سیستم و مناسب باشد را میشناسید اعلام نمائید.

با نهایت تشکر
خارج شده است
kayalha
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 15

« پاسخ #6 : 22 دي 1387 , ساعت 14:59:22 »

سلام
من با این نرم افزار به خوبی آشنایی دارم اگر سوالاتی در مورد این نرم افزا دارید من می توانم به شما کمک کنم.

ممنون
خارج شده است
sh81j
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

« پاسخ #7 : 12 بهمن 1387 , ساعت 23:35:05 »

با عرض سلام

لطفاً اشخاصی که با نرم افزارهای تحت ویندوز نوسا کار کرده اند نظر خود را بیان فرمایند.
ضمناً اگر نرم افزار دیگری که از نظر هزینه حدود ده میلیون ریال برای هر سیستم و مناسب باشد را میشناسید اعلام نمائید.

با نهایت تشکر

سایت گروه نرم افزاری پیوست را ببینید:
پیوست - نرم افزار حسابداری مالی جامع - نرم افزار حقوق و دستمزد - پرسنلی - کارگزینی -  اتوماسیون اداری - بایگانی اسناد و...
از لحاظ هزینه همین حدود باید باشد.
اگر برای دیدن دموی نرم افزارها تماس بگیرید در محل خودتان حاضر می شوند و نیازهایتان را بررسی میکنند.  ( دمو رایگان است.)
خارج شده است
accfarzad
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

« پاسخ #8 : 16 مهر 1388 , ساعت 08:27:35 »

من با این نرم افزار هر روز حدود 6 ساعت کار میکنم . تقریبا خوبه و کامل . و حسن بزرگش خوش دستی اونه . و البته تفضیلی شناور واقعا به آدم کمک میکنه
خارج شده است

09356407806 .... 09131431433
اميد كرميان
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 88

« پاسخ #9 : 12 آبان 1388 , ساعت 13:58:05 »

من با این نرم افزار هر روز حدود 6 ساعت کار میکنم . تقریبا خوبه و کامل . و حسن بزرگش خوش دستی اونه . و البته تفضیلی شناور واقعا به آدم کمک میکنه
با سلام
نرم افزار پيوست يكي از كاملترين نرم افزارها و هركسي كه با اون كار كرده راضي است .
خارج شده است

گر در طلب گوهر كاني ، كاني
گر روز و شبان در پي جاني ، جاني

من فاش كنم حقيقت مطلب را
هر چيز كاندر در پي آني ، آني
p30vahid
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 63

« پاسخ #10 : 12 آبان 1388 , ساعت 14:28:25 »

بله گران هست ولی هر گرانی هم دلایلی دارد مهمترین چیز که خیلی ارزش داره برای حسابدارها اینه که اصلا هیچ باگی نداره خیلی کامل و به روز است
تا اونجا که من با اون شرکت در تماس هستم نرم افزار حقوق و دستمزد تحت ویندوز هم دارن میدن به بازار به زودی

دوست عزيز سلام
هيچ نرم افزاري در هيچ كجاي دنيا نمي تواند ادعا كند كه فاقد باگ است و شركتي كه اين ادعا را مي كند سخت در اشتباه است.
خارج شده است

به نام خدایی که همین نزدیکی ست

از دیروز بیاموز، برای امروز زندگی کن و به فردا امید داشته باش
مجتبي منبتي
سرپرست بخش
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 691

« پاسخ #11 : 13 آبان 1388 , ساعت 08:41:44 »

با سلام
از تمامی دوستان خواهشمندم که به جای اینکه تعریف خوب بودن این نرم افزار رو بکنین بیاین معایب و مزایای این نرم افزار رو به اولا به طور کلی و دوم به طور ریز و تفکیک به قسمتهای اون بپردازید .
با تشکر
خارج شده است

ما نگوییم بد و میل به ناحـق نکنیم     جامه کس سیه و دلق خود ازرق نکنیم   
عیب درویش و توانگر به کم و بیش بد است کار بد مصلحت آن اسـت که مطلق نکنیم
رقم مغلطه بر دفتـر دانـ
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :