ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نام دانشگاه  (دفعات بازدید: 1122 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
nimair
nima
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

« : 01 شهريور 1387 , ساعت 23:23:03 »

سلام
  من خواهشی که دارم هر کسی که وارد میشود و موضوعی را در هر زمینه ای مطرح می کند نام دانشگاه خویش را نیز بنویسد و حتی کسانی که به سوالات پاسخ می
 دهند بگویند از کدام دانشگاه هستند و یادرکدام دانشگاه تحصیل می کرد

برای شروع من از دانشکده علوم اقتصادی هستم واقع در خیابان رودسر در ضمن دولتی هستش
خارج شده است

بود ایا که در میکده ها بگشایند      گره از کار فرو بسته ما بگشایند
اگر از بهر دل زاهد خودبین بستند    دل قویدار که از بهر خدا بگشایند
زهرا رجبــی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1452

مسئول امور طرح و برنامه . دانشجوي MeBA

« پاسخ #1 : 02 شهريور 1387 , ساعت 09:12:11 »

سلام
راستش من علت درخواست شما رو درك نكردم
اين موضوع چه اهميتي داره؟
بنظر من مهم ميزان مطالعه و بخصوص در اين بخش تجربياتي هستش كه ما بدست مياريم
وگرنه اينجا هدف ارايه مطالب تئوريكالي كه همه در آرشيومون داريم و از كتابهاي كنار دستمون بدست مياد نيست
هدف اصلي ارايه تجربيات و به اصطلاح به اشتراك گذاشتن لم كار و فوت و فن كار است و مهم اين است كه شما كجا و با چه كساني كار ميكنين
اين بنظرم مهمتره
خارج شده است

جمع دوستانه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,9393.0.html
MaAs
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 257

« پاسخ #2 : 02 شهريور 1387 , ساعت 10:11:34 »

با سلام

بسيار خوشحاليم كه شما را از يكي از دانشگاههاي معتبر در اين رشته در كنار خود ميبينيم، اما من نيز با نظر كاربر Z.r موافقم و لزومي براي ذكر نام دانشگاه نميبينم.
البته هر كس دوست داشته باشد در اين كار مختار است ولي هيچ الزامي در اين نيست.

دانش و تجربه بيشتر از انكه متاثر از نام دانشگاه باشد ناشي از تلاش و پشتكار شما دارد.

با احترام

خارج شده است
زهرا رجبــی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1452

مسئول امور طرح و برنامه . دانشجوي MeBA

« پاسخ #3 : 02 شهريور 1387 , ساعت 10:53:19 »

سلام
من يه پيشنهاد دارم اگه دوستان موافق باشن
پيشنهادم اينه كه دوستان در مورد رشته و گرايش تحصيليشون و به موازات اون شغلي كه در اون مشغول به فعاليت هستن توضيحي بدن و معرفي كنن
بنظرم به نتايج جالبي برسيم
خوب اگه بصورت آماري و تحت نمودار بررسيش كنيم فكي ميكنم براي همه دوستان جالب باشه
البته دوستاني هم كه سوابق زيادي در گرايشهاي مختلف دارن لطفا درج كنن تا بتونيم روند پيشرفت در اين رشته رو هم بررسي كنيم ميدونين جالب اينه كه دوستاني كه در اين رشته كار ميكنن اغلب گرايشهاي مختلفي از مديريت هستن و به امور مالي مشغولن

منهم مثل دوستمون از خودم شروع ميكنم:

كارشناسي -   حسابداري  مهر 79 لغايت بهمن 82
كارشناسي ارشد  -  تجارت الكترونيك  بهمن  86

مسئول مالي امور مهندسي       شروع اسفند 82 (البته در ابتدا با كارشناسي مالي واحدمركز شروع شد)
مسئول امور بودجه و گزارشات    شروع بهمن 85
مسئول امور طرح و برنامه           شروع مهر 86
خارج شده است

جمع دوستانه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,9393.0.html
nimair
nima
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 198

« پاسخ #4 : 14 آذر 1387 , ساعت 01:53:48 »

سلام دوست عزیز
 این که من یا شما در کجا مشغول به تحصیل هستیم به خاطر این نبوده که من یا دیگران با درس خواندن در دانشگاههای معتبر بخواهیم خودنمایی بکنیم دلیلش این است که بتوانیم اگر در یک دانشگاه درس میخونیم با هم بیشتر اشنا شویم و اگر در دانشگاههای دیگر ومعتبری چون تهران و بهشتی و علامه وغیره درس میخونیم بتوانیم از جزوهای استادانی مثل مرادی و عثمانی و دیگر اساتید بتوانیم بهره مند شویم و مطمئنا هدف از این سایت بالاتر بردن سطح علمی دانشجویان حسابداری است پس چه بهتر که بتوانیم از جزوهای استادان مطرح استفاده بکنیم چرا که باید قبول بکنیم سطح علمی استادان هم مثل سطح علمی دانشجویان فرق میکند

به امید ان روزی که تمام اشخاص حسابداری و علمی دنیا از ایران باشند
خارج شده است

بود ایا که در میکده ها بگشایند      گره از کار فرو بسته ما بگشایند
اگر از بهر دل زاهد خودبین بستند    دل قویدار که از بهر خدا بگشایند
kermani
سرپرست بخش مالیاتی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 2482

« پاسخ #5 : 14 آذر 1387 , ساعت 12:37:09 »

سلام خدمت دوستان .من يك پيشنهادي دادم كه منويي به عنوان" آشنايي باما"ايجادشودويكي ازمديران محترم سايت هم درجوابم اعلام موافقت كرده .بنظرم خصوصاچنانچه مديران وگردانندگان سايت خودشان رامعرفي بيشتري كنندباعث اعتمادبيشتركاربران به تالارميشودچراكه موضوعات حسابداري تخصصي است وكاربران باعلم به اينكه دركجاحضوردارندبهترنتيجه ميگيرند.چنانچه مطالب ارسالي كاربران توسط يكي ازمديران هم پشتيباني وبه نوعي تاييدشوداعتمادواستفاده بيشتري ازمطالب ميتوان كرد.متشكرم
خارج شده است

آ نچه  بر لو ح ز ما ن مي ما ند ر ا ه و ر سم سفر  است ، ر هگذر مي گذ ر د .
MaAs
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 257

« پاسخ #6 : 14 آذر 1387 , ساعت 13:40:25 »

با سلام

http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,1347.0.html

امیدوارم برا دوستان راضی کننده باشه

با احترام
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4917

« پاسخ #7 : 14 آذر 1387 , ساعت 16:05:17 »

سلام

ضمن احترام به نظر دوستان و تشکر از جناب اخضری بخاطر لینکی که گذاشتن به نظر من میزان سطح تحصیلات و نیز دانشگاه میتونه بعنوان یک پیش زمینه مناسب به انسان کمک کند که ترقی بهتری داشته باشد ولی همیشه اینطور نیست من دوستانی دارم که لیسانس از دانشگاه معمولی دارن و زیر نظر اینان کسانی با مدارک دکترا و فوق کار میکنن که از نظر فنی همیشه از ایشان خط و خطوط رو میگیرن.
توانائی در کار و تخصص ما حاصل ترکیبی از عوامل مطالعه+قدرت تحلیل+تجربه+ذوق وعلائق و استعداد است که فقط دانشگاه میتونه کمک کند به سرعت دادن به بالا بردن دانش ولی یادمون باشه همه ما انسان هستیم و فرصتهای مطالعه برابر و همین کتاب و جزوه ای رو که ممکن است در هاروارد خونده بشه در تهران هم همینطور و تنها شیوه های اموزشی دانشگاه است که فرد را تنبل یا قوی بار بیارد.
یادم هست که یکی از دوستان نیز اعتراض داشت که چرا اعضاء کنار اسم اطلاعات دقیق خود وعکس خود را هم نمیگذارن که ضمن استقبال و ارزنده بودن اینکار اما بسیار از کاربران همیشه دوست دارن پنهان باشن و دلایل اون هم حداقل برای خود آنان قانع کننده است.
خارج شده است

بی‌چیز باش، ناچیز نباش.
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :