با سلام
جناب acclearn شما سعی کنید کتابهای درسیتان را بخوانید و اتکای محض به حرف استاد نداشته باشد چون ممک است استاد نیز اشتباه کند در بازار کار کسی نمیگوید استاد شما چه گفته بلکه براساس استاندارد ها و مواد قانونی عمل میگردد.
من نمیدونم کسی اینجا استاد مرتضی شهشهانی را بشناسه یا نه اما کسانی که ایشون را میشناسند میدونند ایشون مثل کاربر سعید اولا در موارد قوانین اشتباه نمیکنند ثانیا مطابق بازار کار تدریس میکنند ثالثا مثل کاربر سعید بر پاسخ اشتباه خود تاکید نمیکند
شما هم به جای اینکه فقط در بازار مکاره مشغول کار باشید بهتره یه سری هم به خودتون و اطلاعات پیش و پاافتاده قوانین بزنین
منظور از حقوق در 2 ماده فوق یا مبنای محاسبه حق سنوات،در کارگاههائی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند مزد گروه و پایه (مزد مبنا) و در واحدهائی که فاقد طرح میباشند مزد ثابت (مجموع مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل) خواهد بود.
با سلام
1. سنوات بر مبنای حقوق پایه نیست بلکه بر مبنای کلیه مزایایی است که شخص تبعی کاری که انجام میدهد ، میگیرد مثل حقوق پایه ، حق جذب ، حق شغل و ... اما مسایلی که شخص تبعی کاری که انجام میدهد نمیگیرد لحاظ نمیشود مزایایی از قبیل حق ایاب و ذهاب، حق مسکن ، حق عائله مندی و ...
اتفاقا خیلی هم ربط دارد سنوات بر مبنای حقوق پایه است و حقوق پایه هم لیستی است که برای بیمه ارسال شده بنابراین پاسخ شما مثبت است(مثل اینکه سولتون رو خودتون متوجه نمیشوید)
فکر میکنم کاملا جواب مشخصه!
البته من احساس کردم من و کاربر سعید ناخود اگاه جواب یکسانی داده ایم فقط ایشون اسم شو نمیدونستند با یکمی اشتباه
در پایان از استاد عزیز آهانس یانس که بیشک پاسخ های کاملشون باعث شده جواب های اشتباه من و بقیه کاربران(به خصوص اونا که فقط دکمه ارسال و میزنند) تصحیح بشه بینهایت تشکر میکنم