ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: سنوات يك كارگر  (دفعات بازدید: 1860 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1633

{هذا من فضل ربی}

« : 29 مرداد 1387 , ساعت 08:30:06 »

با سلام
يك نفر در يك كارگاه به عنوان كارگر از سال 80 تا 86 مشغول كار ميباشد و از ابتداي سال 87 با كارفرماي خود به صورت شريكي شروع به كار نموده است وليكن در ليست بيمه نام كارفرماي كارگر( همان كارفرماي قبلي كه حال به عنوان شريك وي محسوب ميشود) منظور مي گردد.
آخرين حقوق دريافتي كارگر در پايان سال 86 مبلغ  5.000.000 ريال مي باشد و از سال 86 با توجه به شراكت حدودا دريافتي كارگر به مبلغ 7.000.000 ريال رسيده است.

حال با توجه به مطالب گفته شده اگر كارگر استعفا بدهد سنوات وي چقدر خواهد بود؟
خارج شده است

ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود      تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار
سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

« پاسخ #1 : 29 مرداد 1387 , ساعت 09:07:21 »

سلام
سنوات بر مبنای آخرین حقوق دریافتی باید پرداخت شود.
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
ACCLearn
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

« پاسخ #2 : 29 مرداد 1387 , ساعت 09:47:21 »

سلام
سنوات بر مبنای آخرین حقوق دریافتی باید پرداخت شود.
حقوق پایه نه دریافتی!!!
خارج شده است

گر بدين سان زيست بايد پست
من چه بي شرمم اگر فانوس عمرم را به رسوائي نياويزم
بر بلند كاج خشك كوچه بن بست
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4209

« پاسخ #3 : 29 مرداد 1387 , ساعت 11:24:01 »

سلام

فقط پاسخ شما این است که قانون کار با عنوان شغل وجایگاه کاری ندارد ومعیار حکم ونوع استخدام ومبالغ مندرج درآن است و تسویه بر اساس کلیه آیتمهای آخرین حکم منهای مزایا برای هر سال مالی یک ماه حداقل پرداخت میشود.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #4 : 02 شهريور 1387 , ساعت 09:00:22 »

با سلام
آیا زمانی را نیز که کارگر به عنوان درصدی با کارفرمای خود کارکرده و لی در لیست بیمه اش نام کارفرمای قبلی برایش رد شده آن مدت هم باید سنوات بگیرد یا خیر؟
خارج شده است

ACCLearn
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 02 شهريور 1387 , ساعت 09:16:20 »

با سلام
آیا زمانی را نیز که کارگر به عنوان درصدی با کارفرمای خود کارکرده و لی در لیست بیمه اش نام کارفرمای قبلی برایش رد شده آن مدت هم باید سنوات بگیرد یا خیر؟
حقوق پایه شامل لیستی است که برای بیمه ارسال میشود و سنوات بر اساس حقوق پایه است
خارج شده است

لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #6 : 02 شهريور 1387 , ساعت 12:07:15 »

با عرض معذرت جواب شما ارتباطی با سوال بیان شده در بالا ندارد. ببینید مسئله حقوق ÷ایه یا چیزهای دیگر نیست بلکه سوال این است مدتی را که کارگر درصدی کارکرده و نه به صورت کارگر به ایشان سنوات تعلق می گیرد یا نه؟
خارج شده است

ACCLearn
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 02 شهريور 1387 , ساعت 18:26:50 »

با عرض معذرت جواب شما ارتباطی با سوال بیان شده در بالا ندارد. ببینید مسئله حقوق ÷ایه یا چیزهای دیگر نیست بلکه سوال این است مدتی را که کارگر درصدی کارکرده و نه به صورت کارگر به ایشان سنوات تعلق می گیرد یا نه؟
اتفاقا خیلی هم ربط دارد سنوات بر مبنای حقوق پایه است و حقوق پایه هم لیستی است که برای بیمه ارسال شده بنابراین پاسخ شما مثبت است(مثل اینکه سولتون رو خودتون متوجه نمیشوید)
خارج شده است

سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 02 شهريور 1387 , ساعت 18:40:10 »

با سلام
1. سنوات بر مبنای حقوق پایه نیست بلکه بر مبنای کلیه مزایایی است که شخص تبعی کاری که انجام میدهد ، میگیرد مثل حقوق پایه ، حق جذب ، حق شغل و ... اما مسایلی که شخص تبعی کاری که انجام میدهد نمیگیرد لحاظ نمیشود مزایایی از قبیل حق ایاب و ذهاب، حق مسکن ، حق عائله مندی و ...

2. حتی اگر شما دو لیسته هم باشید و به کارمند خارج از لیست حقوق ثابتی بدهید ، این هم در سنوات باید لحاظ شود ، یعنی اگر برود اداره کار و شکایت کند مجبور به پرداخت میشوید.

3. ملاک مدت زمان قرارداد لیست بیمه است که برای کارگر رد کرده اید. یعنی اگر سه سال لیست بیمه رد کرده اید باید سه سال سنوات بدهید و الی آخر.

4. بهتر نیست کمی مهربانتر باشیم؟
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
ACCLearn
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 : 02 شهريور 1387 , ساعت 19:03:32 »

سلام
منفکر میکنم ما در این مساله تفاهم نداریم استاد ما این را گفته اند حالا من پیشنهاد میدهم مشاور حرفه اقای آهانس یانس که مسلما در اینجور مسایل مسلط اند اظهار نظر بفرمایند

4. بهتر نیست کمی مهربانتر باشیم؟
دلیلی برای مهربونی نمیبینم
خارج شده است

آهانس یانس
آرین آهانس یانس
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1481

« پاسخ #10 : 02 شهريور 1387 , ساعت 20:14:30 »

با سلام
ماده 24 قانون کار:
درصورت خاتمه قرارداد كار، كار معين يامدت موقت، كارفرما مكلف است به كارگري كه مطابق قرارداد، يكسال يا بيشتر، به كار اشتغال داشته است براي هر سال سابقه، اعم از متوالي يا متناوب براساس آخرين حقوق مبلغي معادل يكماه حقوق به عنوان مزاياي پايان كار به وي پرداخت مايد.
ماده 32 قانون کار:
اگر خاتمه قرارداد كار در نتيجه، كاهش توانائيهاي جسمي وفكري ناشي از كار كارگر باشد(بنا به تشخيص كميسيون پزشكي سازمان بهداشت و درمان منطقه با معرفي شوراي اسلامي كار ويا نمايندگان قانوني كارگر) كارفرما مكلف است به نسبت هرسال سابقه خدمت، معادل دوماه آخرين حقوق به وي پرداخت نمايد.

منظور از حقوق در 2 ماده فوق یا مبنای محاسبه حق سنوات،در کارگاههائی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند مزد گروه و پایه (مزد مبنا) و در واحدهائی که فاقد طرح می‌باشند مزد ثابت (مجموع مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل) خواهد بود.
خارج شده است

دارای 7 سال سابقه کار حسابرسی در موسسه حسابرسی و خدمات مدیریت نواندیشان (حسابداران رسمی) / سمت فعلی : حسابرس ارشد
سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 : 03 شهريور 1387 , ساعت 08:13:30 »

سلام
من قصد بدی نداشتم ، فقط احساس میکنم لحن شما کمی تند هست.

دیگه اینکه دوست من سعی کنید هیچ حرفی رو بدون رجوع به فکرتون و منابع دربست قبول نکنید حتی اگه اون حرف استاد شما باشه  گفته استاد شما دلیل بر درستی بک مطلب نیست.
 آنچه من درباره سنوات عرض کردم بر مبنای رایی هست که اگر کارگری به اداره کار شکایت کنه صادر میشه. و میدونید که مبنای صدور رای هم قانون هست.
اقای آهانس یانس هم زحمت کشیدند و مواد قانونی  مربوطه رو بیان کردند.
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #12 : 03 شهريور 1387 , ساعت 09:16:55 »

با سلام
جناب acclearn شما سعی کنید کتابهای درسیتان را بخوانید و اتکای محض به حرف استاد نداشته باشد چون ممک است استاد نیز اشتباه کند در بازار کار کسی نمیگوید استاد شما چه گفته بلکه براساس استاندارد ها و مواد قانونی عمل میگردد.

فکر میکنم با توجه به جوابهای دوستان حق سنوات به کارگری که به صورت درصدی نیز کار میکند تعلق خواهد گرفت.
خارج شده است

ACCLearn
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 : 03 شهريور 1387 , ساعت 10:02:32 »

با سلام
جناب acclearn شما سعی کنید کتابهای درسیتان را بخوانید و اتکای محض به حرف استاد نداشته باشد چون ممک است استاد نیز اشتباه کند در بازار کار کسی نمیگوید استاد شما چه گفته بلکه براساس استاندارد ها و مواد قانونی عمل میگردد.

من نمیدونم کسی اینجا استاد مرتضی شهشهانی را بشناسه یا نه اما کسانی که ایشون را میشناسند میدونند ایشون مثل کاربر سعید اولا در موارد قوانین اشتباه نمیکنند ثانیا مطابق بازار کار تدریس میکنند ثالثا مثل کاربر سعید بر پاسخ اشتباه خود تاکید نمیکند
شما هم به جای اینکه فقط در بازار مکاره مشغول کار باشید بهتره یه سری هم به خودتون و اطلاعات پیش و پاافتاده قوانین بزنین

منظور از حقوق در 2 ماده فوق یا مبنای محاسبه حق سنوات،در کارگاههائی که طرح طبقه بندی مشاغل دارند مزد گروه و پایه (مزد مبنا) و در واحدهائی که فاقد طرح می‌باشند مزد ثابت (مجموع مزد شغل و مزایای ثابت پرداختی به تبع شغل) خواهد بود.

با سلام
1. سنوات بر مبنای حقوق پایه نیست بلکه بر مبنای کلیه مزایایی است که شخص تبعی کاری که انجام میدهد ، میگیرد مثل حقوق پایه ، حق جذب ، حق شغل و ... اما مسایلی که شخص تبعی کاری که انجام میدهد نمیگیرد لحاظ نمیشود مزایایی از قبیل حق ایاب و ذهاب، حق مسکن ، حق عائله مندی و ...

اتفاقا خیلی هم ربط دارد سنوات بر مبنای حقوق پایه است و حقوق پایه هم لیستی است که برای بیمه ارسال شده بنابراین پاسخ شما مثبت است(مثل اینکه سولتون رو خودتون متوجه نمیشوید)
فکر میکنم کاملا جواب مشخصه!
البته من احساس کردم من و کاربر سعید ناخود اگاه جواب یکسانی داده ایم فقط ایشون اسم شو نمیدونستند با یکمی اشتباه

در پایان از استاد عزیز آهانس یانس که بیشک پاسخ های کاملشون باعث شده جواب های اشتباه من و بقیه کاربران(به خصوص اونا که فقط دکمه ارسال و میزنند) تصحیح بشه بینهایت تشکر میکنم
خارج شده است

hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #14 : 03 شهريور 1387 , ساعت 10:17:07 »

با سلام

دوستان نبايد بعد از جواب آقاي يانس ، بحث رو ادامه مي دادند

به نظرم انتظار بيشتر از شما بود و مطمئناً منتظر هم چين جوابي از دل ارا بايد بود

ببينيد چه اشكالي داره بحثهاي علمي رو به چالش كشيد بدون بي احترامي به همديگه ، وقتي دوستمون ميگه از استادش اين مطلب رو نقل مي كنه جايز نيست كه ايشون رو مورد انتقاد قرار داد و بهتر است كه با جواب و استدلالات علمي ايشون رو متقاعد كرد

به هر حال هر عملي يه عكس العملي رو در بر داره

( اينها نظر دوست شما بود)

با تشكر

وفادار بودن و پذيرفتن وفاداری تنها به اين معناست که من خود را متکی به ديگری قرار ندهم من با احترام گذاشتن و عشق ورزيدن به ديگران و با دخالت در زندگی آنها يا اجازه نظارت دادن به آنها برخود به ديگران وفا دارهستم
خارج شده است
سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #15 : 03 شهريور 1387 , ساعت 10:18:48 »

کاربر محترم ACClearn نص صریح قانون ذکر کرده حقوق و نه حقوق پایه
تعریف حقوق هم در پرسش و پاسخهای قانون کار مطرح شده است. که همان چپزی است که آقای آهانس یانس ذکر فرمودند.

بنده باز هم تاکید میکنم آنچه که من به عنوان پاسخ ذکر کردم بر مبنای رای دادپاههای اداره کار بوره است که موارد عملیش را خودم دیده ام شما اگر به ادره کار شکایت کنید در مورد حق سنوات نه تنها حقوق لیست بیمه بلکه بابت حقوق خارج از لیست هم سنوات میتوانید بگیرید فقط کافیست دو لیسته بودن را ثابت کنید.

در ضمن بنده همینطور الکی دکمه ارسال را نمیزنم.
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #16 : 03 شهريور 1387 , ساعت 10:31:58 »

با سلام به همه دوستان
من نه قانون کار رد کردم و نه اصلا بحثی راجع به حقوق پایه یا حقوق داشتم . فکر کنم اآنقدر سواد دارم که قانون کار رو در مورد حق سنوات بدانم ولی من فقط می خواستم بدونم که کسی که به صورت درصدی با فرد دیگر مشغول کار میشه آیا سنواتی به وی تعلق می گیرد یا خیر همین. ولی متاسفانه بحث به بیراهه رفت. من به احترام همگی دوستان دیگر این بحث را ادامه نمیدهم. از آقای فلاح نیز متشکرم.
خارج شده است

آذرمي فر
محمدرضا آذرمی فر
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 855

« پاسخ #17 : 03 شهريور 1387 , ساعت 10:43:04 »

با سلام به همه دوستان
من نه قانون کار رد کردم و نه اصلا بحثی راجع به حقوق پایه یا حقوق داشتم . فکر کنم اآنقدر سواد دارم که قانون کار رو در مورد حق سنوات بدانم ولی من فقط می خواستم بدونم که کسی که به صورت درصدی با فرد دیگر مشغول کار میشه آیا سنواتی به وی تعلق می گیرد یا خیر همین. ولی متاسفانه بحث به بیراهه رفت. من به احترام همگی دوستان دیگر این بحث را ادامه نمیدهم. از آقای فلاح نیز متشکرم.
آقاي عزيز به ميزان هر سال يك ماه ضربدر آخرين حقوق گرفته شده در آخرين ماه تسويه حساب ، يعني اگر حقوق و مزاياي مستر اين ماه يا ماه قبلي كه مشغول به خدمت بوديد جمعا شد 900 هزار تومان =(6+ تعداد ماههاي سال جاري تقسيم بر دوازده ماه) ضربدر 900000 تومان
البته اگر قرارداد كار داشته باشد و در اصل كارگر كارفرما باشد نه مشاور يا پيمانكار
خارج شده است

http://azarmifar.blogfa.com
رفتم که از پابند ها روح و روانم بگسلم

دستان سرد غصه را از جسم و جانم بگسلم
mehrpoor
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« پاسخ #18 : 10 شهريور 1387 , ساعت 09:45:59 »

سلام
به کارمندی که کمتر از یکسال کار کرده است سنوات تعلق میگیرد یا خیر ؟
خارج شده است
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4209

« پاسخ #19 : 10 شهريور 1387 , ساعت 11:08:30 »

سلام

بر اساس ماده 24 فقط به کسانی که یکسال یا بیشتر سابقه درهمان شرکت دارند حق سنوات تعلق میگیرد.وکمتر از آن فقط در صورت رضایت کارفرما پرداخت میشود اما جنبه قانونی والزام ندارد.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :