ممنون از دوستانی که نظراتشون رو دادند
پیرو فرمایشات کاربر محترم acc75
سلام
خوب من از حسابرسی شروع میکردم.
راستی من چند تا پیشنهاد دارم.
1. تو این تالار سعی کنیم مسایل و مشکلات حرفه رو هم بحث کنیم و دنبال حلش باشیم، اینو به این دلیل گفتم چون هم تعداد افراد اینجا زیاد هست هم آدمای با تجربه
2. به هر حال یه عده تازه کار هستند و دنبال کار جدید ، بهتره یه جایی باشه که کسانی که ئنبال کار میگردند رزومه بئارن و خوب نمیدونم یه جوری تو این زمینه هم به هم کمک کنیم.
مورد اول بنده چندماه پیش تاپیکی دادم با عنوان "کارگاه حسابداری" و منظورم دقیقاًًً فرمایشات شما بود این تاپیک رو هم که دادم بیشتر نظرم پیرو همین مطلب بود بهرحال بزرگترای رشته تو این تالار باید تجربیاتشون رو در اختیار تازه کارای عزیز قرار بدن دیگه اصلاً فلسفه وجودی تالار اینه که امیدوارم با مساعی امثال شما عزیزان این مهم تحقق پیدا کنه.
اما بریم سر اصل مطلب :
سلام
به نظر من حدود 2یا 3سال کار در یک شرکتی که دارای سیستم درست مالی باشه مثل بیشتر شرکتهای سهامی عام که بتونه با بخشهای مختلف شرکت آشنا بشه
برادر گرامی آقای احسانی شما بهتر از من میدونید که برای شروع کار همه جا سابقه کار مفید ازت میخوان با این موضوع چطور باید برخورد کرد ؟
سلام
خوب من از حسابرسی شروع میکردم.
شاید این کار شدنی باشه اما مطمئناً حقوقت از قانون کار هم پایین تر خواهد بود.
شاید این سوال پیش بیاد خب برای این کار مقدماتی لازم نیست ؟یعنی میشه با همون تحصیلات دانشگاهی شروع کرد؟
عذرخواهم اگه اینطور دارم پشت سر هم سوال مطرح میکنم اما هدفمون کمک به دوستانه پس بیایدهیچ ابایی نکنیم و واقعیات رو مطرح کنیم.
بسم اله...