ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: از کجا باید شروع کرد...  (دفعات بازدید: 1121 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
یار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 306

توقف ممنوع !

« : 25 تير 1387 , ساعت 13:02:05 »

سلام ،وقت خوش
فرض کنید شما تازه مدرک دانشگاهیتون رو گرفتید و میخواید شروع بکار کنید (صفر کیلومترها) از کجا شروع میکردید ؟(با تجربه ای که الان داریدمطمئناً نظراتتون میتونه برای دانشجوها و کسانیکه میخوان وارد بازار بشن مفید و جالب باشه)
خارج شده است

"باران باش ، ببار، مپرس کاسه های خالی از آن کیست! "                                         (کوروش کبیر)
سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 639

« پاسخ #1 : 25 تير 1387 , ساعت 13:06:16 »

سلام
خوب من از حسابرسی شروع میکردم.

راستی من چند تا پیشنهاد دارم.
1. تو این تالار سعی کنیم مسایل و مشکلات حرفه رو هم بحث کنیم و دنبال حلش باشیم، اینو به این دلیل گفتم چون هم تعداد افراد اینجا زیاد هست هم آدمای با تجربه

2. به هر حال یه عده تازه کار هستند و دنبال کار جدید ، بهتره یه جایی باشه که کسانی که ئنبال کار میگردند رزومه بئارن و خوب نمیدونم یه جوری تو این زمینه هم به هم کمک کنیم.
خارج شده است

انسان سه راه دارد:
راه اول از اندیشه می‌گذرد،این والاترین راه است.
راه دوم از تقلید می‌گذرد، این آسان‌ترین راه است.
و راه سوم از تجربه می‌گذرد، این تلخ‌ترین راه
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #2 : 25 تير 1387 , ساعت 13:57:33 »

سلام

به نظر من حدود 2یا 3سال کار در یک شرکتی که دارای سیستم درست مالی باشه مثل بیشتر شرکتهای سهامی عام که بتونه با بخشهای مختلف شرکت آشنا بشه و تاحدودی کار اجرائی دستش بیاد بعد 3سال حسابرسی در موسسات معتبر حسابرسی که حداقل تا حسابرس ارشد پیش بره بعدش با کار رئیس حسابداری کار رو شروع کنه خیلی عالیه.
حسابرسی تنها آدم رو از یک سری قابلیتها میندازه ونیز حسابداری تنها نیز آدم رو یک بعدی میکنه.

خارج شده است

زهرا رجبــی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1341

مسئول امور طرح و برنامه . دانشجوي MeBA

« پاسخ #3 : 25 تير 1387 , ساعت 14:14:24 »

يعني با اين تفاسير بايد حداقل 6 يا 7 سابقه كار داشت تا تازه شد رئيس حسابداري و.....
نميشه حالا كمي كمش كنين؟
راستش اينجوري پير ميشيم تازه هنوز داريم ..
آدم جاه طلب و يا راحت طلبي نيستم بخدا ولي راستش فكر كنم بشه كمي سرعت و دقتو بيشتر كرد
راستش از شما چه پنهون من خودم فكر نكنم خيلي تمايل داشته باشم اينجوري برم جلو
الانم تقريبا 1سالي هست كه اصلا كار جاري نميكنم و درگيرش نيستم
ولي خوب اولش  با 3سال تجربه فشرده و سختي تو يه شركت بزرگ و سيستم مند و حرفه اي  شروع كردم
خجالت ميكشم از گفتنش در حضور اساتيدي چون جناب آقاي احساني كه من هنوز 5سالم سابقه ندارم ولي واقعا هر جور فكر ميكنم با اين فرمول نميتونم
حالا جالبشم به اينه كه با اين وضعم تصميم دارم بيشتر از 2 يا 3سال اين شكلي كار نكنم
بعدش وقتم مال خودم باشه و فقط مشاوره اي...
نميدونم ولي خوب برنامه منهم اينجوري است ولي تلاشمو ميكنم و اميدوارم كه از برنامه زماني كه براي خودم تعريف كردم جا نمونم

خارج شده است

خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید.
به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کار گشاست
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #4 : 25 تير 1387 , ساعت 14:19:37 »

رئیس حسابداری کجا؟

به نظر من مسئول قسمتی در ایران خودرو از رئیس هیئت مدیره یک شرکت با مسئولیت محدود خیلی بالاتره. گفتم که کار درشرکتهای معتبر.تازه کار حسابداری هرچه پیرتر میشی قابل اطمینان تر میشی.پس زود پیرشین.
خارج شده است

سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

« پاسخ #5 : 25 تير 1387 , ساعت 14:23:01 »

آقای احسانی
البته معذرت میخوام
بنده یه مدت تو ایران خودرو بودم. اما اولا اونجا اینقدر بزرگه که شما فقط یه جزء کوچیک کار رو میبینی. یعنی مثلا شما میشه حسابدار حقوق دستمزد و وظیفت اینه که حقوق و اینا رو محاسبه کنی. دیگه از بقیه واحدها هیچی حالیت نیست.

نمیشه گفت کجا خوبه کجا بد  کلا تا حدی موفقیت تو این حرفه مثل هر کار دیگه ای به شانس هم بستگی داره
خارج شده است

انسان سه راه دارد:
زهرا رجبــی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1341

مسئول امور طرح و برنامه . دانشجوي MeBA

« پاسخ #6 : 25 تير 1387 , ساعت 14:46:57 »

خوب با اين تفاسير من نگران نباشم ديگه
با اين اوصاف يعني الانم كمتر از مدير مالي اداري يه شركت متوسط نيستم كه،هستم؟
خوب بدست آوردن هر چيزي بهايي داره، فقط بايد مراقب باشيم كه بهمون گرونتر نفروشن و يا جنسي كه گرفتيم نامرغوب نباشه!
خوب بايد ديد مدير مالي شدن ارزش پيرشدنو داره!!
چه به لحاظ موقعيت اجتماعي و چه مالي؟
واقعا داره؟!!!
ولي با بخشي از حرفهاي دوستمون موافقم من تجربشو دارم مهم اينه كه حتي تو بهترين و تاپترين شركتها جايگاه آدم كجا باشه و استقلال كاريش چطور باشه و با چه كسايي همكاري كنه، محيط باز باشه و پويا و يا خشك و بسته
اگه آدم بتونه خوب كار كنه و خوب هم تجربه پيدا كنه خوب ،خوبه البته اينم ناديده نگيريم كه اسم و برند شركتها تو رزومه آدم خيلي موثره بعضي از شركتها چون به لحاظ حرفه اي معروفن و آدمهاي متشخصي مديران مالي اونجا هستن شما با داشتن سابقه فعاليت در اونجا ناخودآگاه داراي رتبه اي ميشين
چون ميگن كار كردن كنار فلان مدير خودش يعني صلاحيت داره پس پذيرفته ميشين و جايگاهتون تغيير ميكنه نسبت به ديگران
خارج شده است

خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید.
به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کار گشاست
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #7 : 25 تير 1387 , ساعت 15:06:51 »

سلام

اولش همه ما مثل دانه های گیاه میمونیم که همه شبیه به هم هستیم و وقتی ما رو پاشیدن تو خاک موقع رشد تفاوتهامونو به چشم بیننده نشون میدیم و در همون شرکتهای غول من دوستی داشتم که 6ماه به 6ماه خارج بود نه به خاطر پارتی و نه چیز دیگر اون یک مهندس به تمام عیار بود آلان هم انگلستان هستن.
شما به خود وظرفیت خود نگاه کنید نه به جا ومکان چونکه جای خود را به مرور زمان پیدا میکنید.راستش گفتید شانس خیلی قبول ندارم چونکه خیلی ها همش دنبال شانسن تا اخر عمر وخیلی ها هم به خود وتوان خود متکی هستن.کار ما فنی هست و شانس توی کار مالی بهائی نداره در نهایت شما یا از نظر تخصصی یا مدیریتی باید قابل باشی یا هردو.
خارج شده است

سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

« پاسخ #8 : 25 تير 1387 , ساعت 15:11:36 »

اقای احسانی
نمیدونم چی بگم.

اما گاهی موقعیت واسه هم پیش نمیاد.
ببین مثلاً تو فوتبال شما فکر میکنین اونی که الان عضو تیم ملی هست واقعاً بهترین هست؟ شاید تو پس کوجه های یه شهر دور کسی باشه از اون بهتر اما شانس معرفی شدن رو نداشته.

حسابدارای هم همینطوره.  نه که تلاش بی تاثیر باشه اما شانس هم هست.
خارج شده است

انسان سه راه دارد:
یار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 306

توقف ممنوع !

« پاسخ #9 : 25 تير 1387 , ساعت 15:26:57 »

ممنون از دوستانی که نظراتشون رو دادند
پیرو فرمایشات کاربر محترم acc75
سلام

راستی من چند تا پیشنهاد دارم.
1. تو این تالار سعی کنیم مسایل و مشکلات حرفه رو هم بحث کنیم و دنبال حلش باشیم، اینو به این دلیل گفتم چون هم تعداد افراد اینجا زیاد هست هم آدمای با تجربه

2. به هر حال یه عده تازه کار هستند و دنبال کار جدید ، بهتره یه جایی باشه که کسانی که ئنبال کار میگردند رزومه بئارن و خوب نمیدونم یه جوری تو این زمینه هم به هم کمک کنیم.
مورد اول بنده چندماه پیش تاپیکی دادم با عنوان "کارگاه حسابداری" و منظورم دقیقاًًً فرمایشات شما بود این تاپیک رو هم که دادم بیشتر نظرم پیرو همین مطلب بود بهرحال بزرگترای رشته تو این تالار باید تجربیاتشون رو در اختیار تازه کارای عزیز قرار بدن دیگه اصلاً فلسفه وجودی تالار اینه که امیدوارم با مساعی امثال شما عزیزان این مهم تحقق پیدا کنه.

اما بریم سر اصل مطلب :
سلام

به نظر من حدود 2یا 3سال کار در یک شرکتی که دارای سیستم درست مالی باشه مثل بیشتر شرکتهای سهامی عام که بتونه با بخشهای مختلف شرکت آشنا بشه
برادر گرامی آقای احسانی شما بهتر از من میدونید که برای شروع کار همه جا سابقه کار مفید ازت میخوان با این موضوع چطور باید برخورد کرد ؟
سلام

شاید این کار شدنی باشه اما مطمئناً حقوقت از قانون کار هم پایین تر خواهد بود.
شاید این سوال پیش بیاد خب برای این کار مقدماتی لازم نیست ؟یعنی میشه با همون تحصیلات دانشگاهی شروع کرد؟

عذرخواهم اگه اینطور دارم پشت سر هم سوال مطرح میکنم اما هدفمون کمک به دوستانه پس بیایدهیچ ابایی نکنیم و واقعیات رو مطرح کنیم.

بسم اله...
خارج شده است

"باران باش ، ببار، مپرس کاسه های خالی از آن کیست! "                                         (کوروش کبیر)
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #10 : 25 تير 1387 , ساعت 15:32:17 »

سلام يار

ببين به نظر من فرقي نمي كنه تو كجا كار مي كني ، به نظر من اين مهمه كه تو كجا احساس آرامش مي كني

شايد با يه ميرزا بنويس بودن تو بيشتر از يه مدير مالي شاد و سرزنده باشي

ما تلاش مي كنيم ، درس مي خونيم ، اما بقيش با ما نيست استاد احساني ، قسمت يا شانس در اين موارد مي تونه دخيل باشه

از كجا بايد شروع كرد ، به كجا بايد رسيد ؟

سر تو بالا بگير !
خارج شده است
مهدی جعفری
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 566

« پاسخ #11 : 25 تير 1387 , ساعت 15:45:05 »

سلام
به نظر من از همین الان باید شروع کنی
          تلاش کن بقیشو بسپار به خد ا  یعنی توکل
                       اگه اون صلاح بدونه به اونجایی که دوست داری میرسی
                                       شانس ساخته ذهن آدمهای ضعیفه که همیشه کم میارند
                                                     از بهترین موقعیت پیشامده باید استفاده کنی و به هدفت برسی

البته یکی ممکنه از یک شرکت کوچک شروع کنه بعدها بگه کاش از بزرگ شروع کرده بودم
  مطمئن باش هر جا تلاش کنی موفقی حتی ایران!!!

با احترام 
خارج شده است

ماهیان روی خاک و ماهیان روی آب
وقت مردن,ساحل و دریاچه فرقی میکند
یادشیرین توبرمن زندگی راتلخ کرد
تلخ و شیرین جهان اماچه فرقی میکند
hamedhesabdar
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2917

« پاسخ #12 : 25 تير 1387 , ساعت 15:51:23 »

مهدي جعفري اگر تو به شانس اعتقاد نداري ، نمي توني اونو به آدماي ضعيف خطاب كني ....

خارج شده است
سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

« پاسخ #13 : 25 تير 1387 , ساعت 15:53:45 »

اقای منیزیم
شانس همون قسمته  بعد هم شعار ندین لطفاً
خارج شده است

انسان سه راه دارد:
مهدی جعفری
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #14 : 25 تير 1387 , ساعت 15:56:52 »

اقای منیزیم
شانس همون قسمته  بعد هم شعار ندین لطفاً
قسمت هم مال آدمای ضعیفه

سرنوشت هر قوم به دست خودشون تغییر پیدا میکنه

احتمالا نعوذبالله قران ام شعار داده!!!!

(با احترام...)
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #15 : 25 تير 1387 , ساعت 15:58:56 »

کسی موفقه که از پائین شروع کنه و لی زود رشد کنه و مغرور نباشه و فکر نکنه که بهترین جا رو باید براش آماده کنن .کار مثل راه پله میمونه که شما باید پله اول رو از پائین شروع کنید ولی سرعت بالا رفتن خیلی مهمه.
یادمه دانشجو بودم و سازمان حسابرسی مصاحبه قبول شدم به من گفتن برو و بهار بیا شروع بکار کن.
وقتی اومدم گفتن نامه ای اومده وخواسته از دانشجویان کرج بدلیل بعد مسافت استفاده نکنید.این نامه انگار که برای من تایپ شده بود.
من بیرو اومدم ویک روزنامه خریدم و به چند جا زنگ زندم. یادمه همون روز دفتر یک مجله معرف شروع بکار کردم و 2ماه بعد یک شرکت داروسازی قبول شدم.
نباید می گفتم اه یک دفتر مجله چه جای محقری.من برنامه رو خدمت شما عرض کردم که اینجوری بهتره ولی دلیلی نداره که آدم شروع نکنه.
اول به حقوق فکر نکنید به تجربه مفید فکر کنید.چه حسابرسی وچه حسابداری/
خارج شده است

سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

« پاسخ #16 : 25 تير 1387 , ساعت 16:03:51 »

سلام گمونم بحث داره به بیراهه میره

من خیلی دوست ندارم تو صحبتام خیلی به قرآن استناد کنم چون به هر حال باید دید اون آیه در کجا ودر چه فضایی نازل شده.

اما دوست من  یعز من یشاء و یذل من یشاء    چی میگه؟

شابد سرنوشت منظور سرنوشت عقبایی باشه نه دنیایی. بعد هم ما در مورد شانس و قسمت فرد صحبت میکنیم نه قوم
خارج شده است

انسان سه راه دارد:
مهدی جعفری
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #17 : 25 تير 1387 , ساعت 16:10:51 »

کسی موفقه که از پائین شروع کنه و لی زود رشد کنه و مغرور نباشه و فکر نکنه که بهترین جا رو باید براش آماده کنن .کار مثل راه پله میمونه که شما باید پله اول رو از پائین شروع کنید ولی سرعت بالا رفتن خیلی مهمه.
یادمه دانشجو بودم و سازمان حسابرسی مصاحبه قبول شدم به من گفتن برو و بهار بیا شروع بکار کن.
وقتی اومدم گفتن نامه ای اومده وخواسته از دانشجویان کرج بدلیل بعد مسافت استفاده نکنید.این نامه انگار که برای من تایپ شده بود.
من بیرو اومدم ویک روزنامه خریدم و به چند جا زنگ زندم. یادمه همون روز دفتر یک مجله معرف شروع بکار کردم و 2ماه بعد یک شرکت داروسازی قبول شدم.
نباید می گفتم اه یک دفتر مجله چه جای محقری.من برنامه رو خدمت شما عرض کردم که اینجوری بهتره ولی دلیلی نداره که آدم شروع نکنه.
اول به حقوق فکر نکنید به تجربه مفید فکر کنید.چه حسابرسی وچه حسابداری/
صحبتهای آقای احسانی را باید با اب طلا نوشت
سلام گمونم بحث داره به بیراهه میره

من خیلی دوست ندارم تو صحبتام خیلی به قرآن استناد کنم چون به هر حال باید دید اون آیه در کجا ودر چه فضایی نازل شده.

اما دوست من  یعز من یشاء و یذل من یشاء    چی میگه؟

شابد سرنوشت منظور سرنوشت عقبایی باشه نه دنیایی. بعد هم ما در مورد شانس و قسمت فرد صحبت میکنیم نه قوم
من منظور بدی نداشتم ایه قران هم میگه سرنوشت هیچ قومی تغییر نمیکنه مگر اینکه خودشون بخاهند این به نظر شما ربطی به شانس نداره؟اتفاقا استاد معرف ما میگفت ایه های مهم در بین یک قضیه ای میایند که تقریبا ربطی به اون موضوع نداره

با احترام
خارج شده است

Mahdi Zamani
سرپرست بخش زبان تخصصی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1471

« پاسخ #18 : 25 تير 1387 , ساعت 20:31:53 »

و اما شانس:

امروز مورخ 25 تیر ماه از سوی رئیس حسابداری شرکت به بنده کاری معرفی شد جهت بستن حسابها و تنظیم اظهار نامه و دفاتر یه شرکت با 290 میلیون درامد.
شیتیلش خوب نبود ولی تجربش عالی بود.
برای کمک به یکی از اساتیدم زنگ زدم و کار رو به قول معروف رله کردم و قرار شد امشب مدارک رو تحویل بگیرم و از فردا شروع کنم.
3 ساعت بعد رئیس حسابداری از من طی پیامکی غمناک پوزش خواست
و گفت: اول قرار بود این کار رو حسابداری انجام بده .
ایشون سمینار براشون پیش اومد و قصد سفرداشتند.
دوباره سمینار کنسل شد و ایشون کار رو انجام میدن.

این شانس. قسمت یا همون قضا و قدر نیست؟

اگه قران شانس رو نفی کرده (البته با تفسیر شما)در جایی قضا و قدر رو هم عنوان کرده.

بعد به استادم زنگ زدم و گفتم شرمنده.
ایشون گفت:
فدای سرت.
بعد به درخواست من مبنی بر رفتن  به شرکتشون و یادگیری بیشتر در فردا (روز ولادت حضرت علی(ع)) چراغ سبز نشون داد.

پس:

شانس و دیگر هیچ.
البته اونی که با شانس به جایی میرسه مطمئنا  تضمینی برای موفقیت نخواهد داشت.چراکه هوش. ذکاوت و پشتکار قدم بعدیه.
خارج شده است

مقدسی
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 208

حسابدار صنعتی

« پاسخ #19 : 25 تير 1387 , ساعت 23:54:58 »

سلام
در رابطه با موضوع اول
من فکر کنم اگه یک تازه کار طی چند سال اول در دو یا سه شرکت خوب و حسابی حتی با حقوق کم کار کنه فقط برای کسب تجربه خیلی کمک میکنه تا فقط  طی این چند سال در یک شرکت کار کنه .
این شخص اگه آدم زرنگی باشه می تونه با هر سال کار در یک شرکت تجربه سه تا چار سال رو در آن شرکت بدست بیاره و بعد از کار در چند شرکت تبدیل به یک آدم بسیار با تجربه میشه.
خارج شده است

چشمها را باید شست        جور دیگر باید دید.
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  

پرش به :