ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: حسابداری در یک شرکت پخش لوازم بهداشتی  (دفعات بازدید: 1960 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

« : 30 خرداد 1387 , ساعت 14:56:16 »

با سلام
یکی از دوستان بنده قصد راه اندازی یه شرکت کوچیک پخش لوازم آرایشی و بهداشتی رو داره ولی در ابتدا توان مالی برای استخدام یه حسابدار رو نداره میخواستم ببینم دوستان نرم افزاری رو سراغ دارن که به درد این کار بخوره بعلاوه کار با اون برای یه کسی که زیاد سر رشته نداره راحت باشه؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
خارج شده است
مهدی جعفری
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

« پاسخ #1 : 31 خرداد 1387 , ساعت 10:56:26 »

با سلام
فکر کنم نرم افزار اسان حساب خیلی به دردشون بخوره
هم تحت داسه هم ویندوز....
خارج شده است

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود ولی به خون جگر شود
.
.
.
در تنگنای حیرتم از نخوت رقیب
یا رب مباد آن که گدا معتبر شود
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4209

« پاسخ #2 : 31 خرداد 1387 , ساعت 11:20:19 »

سلام

نرم افزارهای زیر 100هزارتومان همه فقط حساب وکتاب اشخاص وموجودیهای شما رو حفظ می کنن اما مشکلاتی هم دارن از جمله قفل وکندی هنگام حجم بالای اطلاعات-ضعف گزارش دهی و عدم ارتباط با اکسل یا برنامه های مشابه-خطر آسیب دین برنامه با یک قطع جریان برق- عدم پشتیبانی درست.

به نظر من شما چون برنامه پخش رو قصد خرید دارید اولی بحث گزارشات وکنترلهای مفید و دوم اینکه بتوان با بارکد هم برنامه کارکند و من برنامه های شرکت ایده آل سیستم که برای فروش خیلی کامل است و نیز شماران و رائین رو پیشنهاد دارم خود و فقط بنا به توضیحاتی که دادید همه این برنامه ها در قسمت انبار و خرید وفروش اتوماتیک سند خواهند زد فقط از نظر امکانات و قیمت و پشتیبانی باهم فرق دارن.
البته شما فقط باید برنامه مخصوص پخش رو از اونها قیمت بگیرید.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 01 تير 1387 , ساعت 02:34:04 »

با تشکر از دوستان عزیز بابت کمک و معرفی
مشکل اینجاست که ایشون فعلا توانایی استخدام حسابدار رو نداره و نرم افزاری میخواد که بتونه با اون به راحتی کار کنه
یکی از آشنایان که حسابداری خونده طی تماس تلفنی پیشنهاد کرد از رافع 6 استفاده کنه
میشه نظرتون رو بفرمایید
خارج شده است
مهدی جعفری
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 546

« پاسخ #4 : 01 تير 1387 , ساعت 06:40:42 »

سلام دوست عزیز
من اگه جای اون حسابدار بودم هیچ وقت همچین پیشنهادی نمیدادم
رافع خیلی مشکل داره بعدا که خواستند استفاده کنند پشیمون میشوند
فکر میکنم راهنمایی های اقای احسانی خیلی بیشتر بدردشون بخوره...
با احترام
خارج شده است

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود ولی به خون جگر شود
.
.
.
در تنگنای حیرتم از نخوت رقیب
یا رب مباد آن که گدا معتبر شود
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 12 تير 1387 , ساعت 00:02:53 »

با سلام
بازم ممنون از پیشنهادتون
ولی همونطور که عرض کردم این دوستمون در ابتدا توانایی استخدام نیرو های زیاد از جمله حسابدار ماهر رو نداره و برنامه ای رو. میخواد که خودش با اطلاعات ناچیزی که داره بتونه باهاش کار کنه و البته آموزشش موجود باشه یا کار باهاش ساده باشه
بیشترین استفادش علاوه بر کنترل انبار فاکتور و حقوق و دستمزده
خارج شده است
shf_1891
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

« پاسخ #6 : 23 تير 1387 , ساعت 21:42:07 »

سلام

دوست گرامی شما چقدر می خواهد هزینه کند....
خارج شده است
لواساني
محسن روزبهانی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1633

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #7 : 25 تير 1387 , ساعت 09:43:39 »

با سلام
شما نرم افزار حسابداري نوين را خريداري نمائيد و فقط در آن ورود اطلاعات نمائيد بسيار ساده و ارزان است.
خارج شده است

ترسم که روز حشر عنان بر عنان رود      تسبیح شیخ و خرقه رند شرابخوار
jsjs
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

« پاسخ #8 : 26 تير 1387 , ساعت 17:47:51 »

سلام دوست عزيز
منم نرم افزار نوين 264رامعرفي ميكنم.خيلي بهتر از رافع مي باشد.
موفق باشيد
خارج شده است
iran_e_azad
حافظ
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 86

« پاسخ #9 : 26 تير 1387 , ساعت 18:18:01 »

نرافزار هلو فکر میکنم مناسب باشد و برای کالا ها نیز بارکد صادر میکند و این خیلی کمکشان می کند
خارج شده است

آنحا که سخن باز می ماند موسیقی آغاز میشود.
تندیس
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 146

« پاسخ #10 : 09 مرداد 1387 , ساعت 07:46:40 »

سلام
برای چنین کاری برای افرادی که در سطح مبتدی هستند من فکر می کنم نرم افزار نوین بهتر باشه. ولی با این حال هر نرم افزاری خالی از مشکل نیست و نوین هم مشکلات خاص خودش را دارد.
خارج شده است

فاصله بین مشکل و حل آن یک زانو زدن است اما نه در برابر مشکل, بلکه در برابر خدا.....
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 : 18 مرداد 1387 , ساعت 00:46:47 »

سلام

دوست گرامی شما چقدر می خواهد هزینه کند....

سلام
با تشکر از شما و بقیه دوستان عزیز
ایشون کد 22 هلو رو پس از مشورت با چند نفر خریداری کردن و داره خیلی راحت کاره میکنه
مشکلی که اینجا هست پاک کردن یه کالا از لیست انباره
نرم افزار موقع حذف یه کالا از انبار پیغام میده چون وایه این کالا فاکتور صادر شده نمیشه حذفش کرد
میشه کمک کنید؟
خارج شده است
سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

« پاسخ #12 : 19 مرداد 1387 , ساعت 08:04:37 »

سلام
با یه حسابدار پاره وقت قرارداد ببنده.
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 : 01 شهريور 1387 , ساعت 00:12:38 »

سلام
با یه حسابدار پاره وقت قرارداد ببنده.

با سلام
ممنون از پیشنهادتون ولی اگه کمک میکردید با جواب به سوال به دو نفر یه چیز تازه یاد میدادید
شکی نیست که هر کاری متخصص خودش رو میخواد ولی  آموختن هم فکر نمیکنم  کاره بدی باشه
اگر میفرمودید که به این سوال بدلیل سادگی پاسخ داده نمیشه بیشتر خوشحال میشدم
با تشکر
خارج شده است
RaMa512
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 246

« پاسخ #14 : 02 شهريور 1387 , ساعت 09:13:53 »

با سلام

كاربر SHS-908 فكر ميكنم سوء تفاهمي پيش اومده، پاسخ كاربر سعيد 2 به سوال اول شما در مورد اينكه توان استخدام حسابدار دائم رو نداره بود و نه سوال اخير شما.

در اين تالار سعي شده به تمامي سوالات در زمينه حسابداري ( ونه فقط سوالات بسيار دشوار و تخصصي) پاسخ داده شود.

با احترام

خارج شده است
سعید2
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 365

« پاسخ #15 : 02 شهريور 1387 , ساعت 10:21:09 »

با سلام
من قصد توهین به کسی رو نداشتم.
ببینید شما باید بدونین که به هر حال حسابداری یه حرفه هست و شما شاید اوایل بتونین بدون حسابدار کارتون رو انجام بدین اما بعداً به مشکل بر میخورید.

اما این که من گفتم حسابدار پاره وقت بدین دلیل گفتم که شما دیگه نیاز به خرید سیستم هم نخواهید داشت ، چون میتونین با یه حسابدار قرارداد ببندید که در ازای جمع کردن کار شما ماهی یه مبلغی بهش بدین که با توجه به حجم فعالیتتون این مطلب فرق میکنه

به هر حال اگه میخواین خودتون حسابداری کنید اگه حجم فعالیت کمه اصلاً سیستم نمی خواین تو اکسل هم میشه رکورد ها رو نگه داشت و حتی با نوشتن دفاتر هم نیازتون حل میشه و نیازی به سیستم ندارین.

اگه میخواین مقدمات حسابداری رئ یاد بگیرین توصیه میکنم کتاب اصول حسابداری سازمان حسابرسی رو تهیه فرمایید و بعد اگه مشکلی در برخی مطالب در تالار مطرح کنید
خارج شده است

رب زدنی علما

هوالرزاق
SHS-908
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #16 : 03 شهريور 1387 , ساعت 23:58:31 »

با سلام

كاربر SHS-908 فكر ميكنم سوء تفاهمي پيش اومده، پاسخ كاربر سعيد 2 به سوال اول شما در مورد اينكه توان استخدام حسابدار دائم رو نداره بود و نه سوال اخير شما.

در اين تالار سعي شده به تمامي سوالات در زمينه حسابداري ( ونه فقط سوالات بسيار دشوار و تخصصي) پاسخ داده شود.

با احترام

سلام
با تشکر از توجه شما و قدردانی از کمک کاریر عزیز سعید 2 و دوستان دیگه که به سوالات با شکیبایی پاسخ میدن
من مدت زیادی نیست که با این تالار آشنا شدم ولی تو همین مدت هم از مطالب استفاده زیادی کردم و به حسابداری علاقمند هم شدم بخاطر همین به عزیزانی که تو این تالار به سوالات جواب میدن به عنوان یه دوست مطمئن نگاه میکنم و روی کمکتون حساب ویژه ای باز کردم
میشه لطف کنید و در مورد نرم افزار بلریان هم راهنمایی کنید و آیا کار باهاش راحته یا همون هلو بهتره
البته بیشتر الان از بخش فاکتورش استفاده میکشه
با تشکر فراوان
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :