ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تهيه صورتهاي مالي با اكسس؟  (دفعات بازدید: 3915 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
acciran
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 87

« : 22 ارديبهشت 1387 , ساعت 13:47:56 »

با سلام
من خودم صورتهاي مالي را در اكسل و بوسيله لينكهايي كه داده ام تقريبا ساده كرده ام. مي خواستم ببينم آيا كسي تجربه در باره تهيه صورتهاي مالي در اكسس دارد.راهنمايي بفرمايند.
خارج شده است
علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 380

« پاسخ #1 : 22 ارديبهشت 1387 , ساعت 19:17:13 »

سلام دوست گرامی

شما از نرم افزار اکسس چه خواسته ای دارید . بهتر بگویم چه قسمت از تهیه صورتهای مالی را میخواهید اکسس برای شما انجام دهد ؟
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
mehdi_648
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

مهدی ساکن تهران -کاردانی حسابداری

« پاسخ #2 : 22 ارديبهشت 1387 , ساعت 21:10:55 »

,
با سلام
آيا كسي تجربه در باره تهيه صورتهاي مالي در اكسس دارد.راهنمايي بفرمايند.
اکسس یک بانک اطلاعاتی است و  من فکر نمی کنم برای تهیه صورت مالی به کار بیاید . البته انقدر اطلاعات ندارم که بتوانم رد کنم.
شما بیشتر توضیح دهید شاید ما هم چیزی یاد گرفتیم.
خارج شده است

چون چنگم و از زمزمه خود خبرم نیست . اسرار همی گویم و اسرار ندارم .
مولوی
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4209

« پاسخ #3 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 11:39:34 »

سلام

برای تهیه صورت های مالی بهتر است از اکسل استفاده شود اما اگر شما از اکسس استفاده میکنید باید یک برنامه نویس باشید و در واقع بتوانید کلیه tableهای موجود در بانک اطلاعاتی را شناسائی و وارد اکسس کرده و آنها را به هم لینک کنید و با انجام یک کار اساسی در قسمت quary ونیز قسمت reportبتوانید گزارشات مالی را تهیه نمائید.
البته این یک حسن بزرگ دارد وآن اینکه شما اگر بتوانید از لینک استفاده کنید به این معنی که tableهای اکسس شما به اون برنامه حسابداری لینک باشد شما هر لحظه می توانید گزارش صورتهای مالی را داشته باشید.
فقط در کار با اکسس مواظب tableها باشید.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
acciran
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 11:50:48 »

با سلام
با تشكر از راهنمايي آقا امير
فكر مي كنم بايد بيشتر روي قسمت برنامه نويسي كار كرد تا بتوانيم از اكسس استفاده كرد.چون با يك با انجام دادن ان براي دفعه هاي بعدي خيلي سريعتر و راحتتر مي توان انجام داد
خارج شده است
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #5 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 11:58:48 »

بله حق باشماست من خودم خیلی از کارهای مهم را علاوه بر اینکه سیستم های معتبر چند شرکت را داریم باز از اکسس استفاده میکنم.
خارج شده است

acciran
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 12:41:52 »

با تشكر جناب احساني
اشتباها در پست قبلي نام امير بجاي شما ارسال شد.
فقط سوالي كه الان دارم زبان برنامه نويسي كه مورد نياز چه زباني و در چه سطحي بايد ياد گرفت.آيا با vb  مي شودانجام داد؟
خارج شده است
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #7 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 12:57:11 »

سلام

زبان برنامه نویسی اکسس در واقع ویژوال بیسیک اکسس است واساسا" استراکچر آن بیسیک است با تفاوتهائی ویژه اکسس.اما واقعیت اینکه شما بدون هیچ دستور برنامه نویسی قادر خواهید بود که هر کاری با اکسس درحدی که فرمودید انجام دهید.
من قبلا" کتاب پیتر نورتون رو در رابطه با اکسس گرفتم خیلی عالی بود و بقیه کتابها آدمو سر کار میزارن بخصوص نویسندگان ایرانی انگار که میخوان به کسی چیزی یاد ندن اما کتابشون هم فروش داشته باشه.
خارج شده است

علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 380

« پاسخ #8 : 23 ارديبهشت 1387 , ساعت 19:51:49 »

سلام دوستان

معمولا نرم افزار های حسابداری اجازه استفاده از table ها را نمیدهند مگر با اجازه شرکت سازنده نرم افزار . در ثانی اگر این اجازه هم داده شود فهمیدن رابطه میان این جداول نیز کار آسانی نیست و با توجه به نیازهای نرم افزار این روابط طراحی میشود . برای تهیه صورتهای مالی فکر نمیکنم وارد کردن جداول پایگاه داده به نرم افزار اکسس به صرفه و مناسب باشد . این کار میتواند برای تهیه گزارشاتی که نرم افزار مالی نمیتواند آن را ایجاد کند ، مناسب باشد .
زبان برنامه نویسی به کار گرفته شده در برنامه اکسس هم همانند سایر برنامه های خانواده آفیس ، VBA هست که تا حدودی شبیه VB6 (ورژن قبل از VB.net) میباشد .
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
hpgh
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 37

« پاسخ #9 : 09 خرداد 1387 , ساعت 06:53:38 »

من با نرم افزار access  كا ميكنم  و برنامه نويسي با ون رو تا حد قابل قبولي كه مشكلات من رو حل كنه انجام ميدم
بنظر من آماده كردن صورتهاي مالي با excel  ساده است و اگه كمي حرفه اي باشيد با صرف كمي وقت در حد چند ساعت شما ميتونيد برنامه  رو آماده  كنيد اما يكسري معايب داره :
1- نميشه فايل رو به كسي ديگه داد تا اطلاعاتش رو پر كنه چون ممكنه فرمولهاي برنامه رو خراب كنه  يا دستكاري كنه .
2-براي اينكه سال ديگه هم از اي برنامه استفاده كنيد  با زهم لازمه زماني رو صرف كنيد تا اطلاعات مالي سال جديد رو جايگزين كنيد .
3- اگه لازم شد كه اطلاعات سال جديد رو با اطلاعات مالي دو ، سه و.. سال قبل مقايسه كنيد باز هم بايد برنامه اي مستقل جداگانه تهيه كنيد و تقريبا باز چند ساعتي زمان صرفش كنيد .

اما اگه چنين بنامه اي در اكسس صف بشه ميشه با يكبار برنامه نويسي در حد متوسط تمام امكانات بالا رو در اختيار داشت  و ميتونيد سالهاي سال كليه اطلاعات مالي رو در يك فايل نگهداري كنيد و هر زماني كه خواستيد با صرف كمترين زمان جهت گزارش گيري  اقدام كنيد . ضمنا ميتوان بدون نگراني فايلرو  تحويل پرسنل خودتان بدهيد تا اونها اطلاعات اوليه رو ثبت كنند
خارج شده است
امپراتور حسابداری و حسابرسی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

« پاسخ #10 : 10 خرداد 1387 , ساعت 02:31:54 »

منم با اکسس کار می کنم می شه به راحتی صورت مالی تهیه کرد.
خارج شده است
mehdi_648
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 21

مهدی ساکن تهران -کاردانی حسابداری

« پاسخ #11 : 28 خرداد 1387 , ساعت 21:36:13 »

منم با اکسس کار می کنم می شه به راحتی صورت مالی تهیه کرد.
اگر بتوانید یک نمونه ساده از صورت های مالی تهیه شده با اکسس را برای یادگیری ما بگذارید ممنون می شوم.
خارج شده است

چون چنگم و از زمزمه خود خبرم نیست . اسرار همی گویم و اسرار ندارم .
مولوی
acciran
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : 29 خرداد 1387 , ساعت 07:39:13 »

سلام
من هم پيشنهاد مهدي را دارم. يعني اگه يه راهنمايي بطور كلي بفرماييد كه چگونه مي شود ممنون ميشم
خارج شده است
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #13 : 29 خرداد 1387 , ساعت 09:08:46 »

سلام

نیاز به توضیح یا تعریف ندارد شما باید برای تهیه صورتهای مالی این مراحل رو طی کنید:

1-جمع آوری رویدادها و مستندات
2-تهیه سند حسابداری و ورود آن به سیستم
3-کنترل کلیه حسابها
4-اصلاح و تعدیل حسابها در پایان دوره مالی
5-تخصیص هزینه ها و تسهیم برخی هزینه ها و تهیه بهای تمام شده.
6-بستن حسابهای موقت
7- تهیه صورتهای مالی متناسب با استانداردهای حسابداری
8-تهیه اظهار نامه متناسب با فرم دارائی

خوب شما تمام این عملیات رو باید انجام داده باشید تا به نتیجه های نهائی 7 و8 برسید .اما در اکسس شما یک table دارید که یا باید اون رو از طریق link data به یک بانک اطلاعاتی هماهنگ با اکسس مرتبط کنید و بعد توی اکسس شروع به تهیه برنامه و گزارشی کنید که به اظهارنامه برسه ویا این table رو باید با دست پرش کنید یعنی سرفصل های کل رو داخل اون وارد کنید و اطلاعات سود وزیانی.
که به نظر من خیلی مواقع کار با دست خیلی راحتتر و سریعتر با کامپیوتر است واین از اون موارد است.
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :