ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: Dictionaries  (دفعات بازدید: 154 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Yaser Rasa
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 467

ترم 4 چهار حسابداری صنعتی

« : 05 شهريور 1389 , ساعت 19:07:05 »

دیکشنری ها گاهی اوقات صمیمی ترین دوستان آدمها هستند. برای خود من، این چیز (دیکشنری) خیلی عزیزه و گاهی حس میکنم عاشقش هستم.
باید توجه داشت که انواع مختلفی از دیکشنری رواج داره و هر کدوم به یک دردی می خورند. به لیست زیر توجه بفرمایید:

. بابیلون                               . تزاروس
. آکسفورد                           . کالوکیشن
. لانگ من                            . Idioms
.وبستر                                . دیکشنری های تصویری
. و ...

نکته اینه که باید دید نحوه ی استفاده از اینها چگونه است. دیکشنری ها قابلیت های چشمگیری دارند که گاهی اوقات در استفاده از این قابلیت ها غافل هستیم و گاهی هم به غلط دیکشنری مورد نیاز خود را انتخاب میکنیم.
امیدوارم در این تاپیک دوستان در مورد دیکشنری مورد علاقه شون با استدلالاتی توضیحاتی ارائه بدهند.

با تشکر
یاسر رسا
خارج شده است

آرزوهای من داشته های یه نفر دیگه ست و داشته های من، آرزوهای یکی دیگه
emerald1986
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 274

« پاسخ #1 : 05 شهريور 1389 , ساعت 19:26:48 »

به نام او که در زندگیم جاری ست.
سلام اقای یاسر خوبم.
خوبین؟شکر خدا.
همیشه سلامت باشین.

در استفاده از دیکشنری من هنوز یه اماتورم.ولی در همین مدته کوتاه دو تا از دیکشنری ها رو خیلی ازشون استفاده می کنم.
اولیش لانگ منه.به خاطره این که نسبت به دیکشنری های دیگه خیلی واضح و اشکارا در مورده معانیه مختلف توضیح داده و در عینه حال مثالای کاربردی و اسونسی رو بیان کرده.
دومیشم که تازه باهاش اشنا شدم دیکشنری تصویریه.خوب این دیکشنری هم به نوبه ی خودش خیلی ارزنده ست.چون در مورده جزیاتی صحبت میکنه که اگه تصویرش نباشه اصلا تو ذهنم نمیمونه.
مثه همین چند روز پیش که داشتم انواعه تخمه مرغا رو یاد می گرفتیم.اینکه اب پز باشه چی میشه.عسلی باشه چی میشه . ... که اگه می خواستم حفظشون کنم باید 6 نوع رو یاد میگرفتم.در حالیکه همین دیکشنری تصویری با عکسایی که نشون میداد این کارو برام خیلی راحت کرد.
البته این دیکشنری برا دوستانی که حافظه ی تصویری خوبی رو دارن خیلی فوق العاده ست.
خارج شده است

بهار تو دلاتون ، تو قلباتون.
Yaser Rasa
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

« پاسخ #2 : 05 شهريور 1389 , ساعت 20:24:01 »

سلام خدمت زمرد درخشان
تشکر از لطفتون. شکرخدا.

لانگ من یکی از بهترین دیکشنری ها هست. ولی اجازه بدید ابتدا درباره ی دیکشنری تصویری صحبت کنیم.
Picture Dictionary ها فوق العاده ان. البته بنظر من دیکشنری رو نباید به نیت حفظ کردن خوند. بلکه باید در خوندن اونها مداومت داشت و بعنوان یک یار همیشگی ازشون کمک گرفت. این نوع هم مستثنی نیست وقاعدتا حفظ کردن اون همه کلمه و تصویر آسان نیست.
من به شما Oxford Picture Dictionary رو توصیه میکنم. جدیدترین نگارشش، واقعا بی نظیره. چاپ عالی. تمام برگه ها روغنی. صحافی بی نظیر و رنگ آمیزی بیاد موندنی. حجم این کتاب تقریبا 300 صفحه در سایز A4 هست. البته آکسفورد Mini picture Dictionary هم داره که کامل نیست.

از این دیکشنری  زمانی استفاده کنید که میخاهید گروهی از لغات (که با هم ارتباط نزدیک دارند) رو یاد بگیرید. مثلا وقتی میخاهید عبارات مربوط به اعضای خانواده و بستگان و کمی دورتر، درخت خانواده تان رو یاد بگیرید، Picture Dic ها بهترین کمک رو بشما می کنند.
و یا وقتی می خاهید انواع لباسها، از لباس زیر گرفته تا جوراب و کفش و ... را یاد بگیرید از این نوع استفاده کنید.

با تشکر
خارج شده است

وجیهه حداد
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 339

« پاسخ #3 : 05 شهريور 1389 , ساعت 20:55:00 »

سلام
خیلی جالب بود، مخصوصا در مورد دیکشنری تصویری، تا حالا استفاده نکردم.
اوایل که زبان رو شروع کرده بودم دیکشنری (oxford (oxford word power dictionary بعضی جاها که تصویر داشت خیلی برام جالب بود و هنوزم همه تصویراش رو یادمه.

من از سه تا دیکشنری خیلی استفاده میکنم، اولیش دیکشنری حییم، انگلیسی به فارسی، که بنظرم از بین دیکشنری های انگلیسی به فارسی این بی نظیره.
بعدشم دو تا دیکشنری تخصصی حسابداری به موازات هم، دیکشنری میر و نوروش
وقتی میخوام یه متن تخصصی رو ترجمه کنم، اول میرم سراغ دیکشنری حییم، اگه به جواب نرسیدم یا ترجمه ش به متن نمیخورد احتمالا دیکشنری میر جوابم رو میده، اگه بازم تو معنی ابهام داشتم تو دیکشنری نوروش اگه کلمه ای باشه کامل در موردش توضیح داده، البته اگه کلمه ای باشه؛ چون تعداد لغتهای دیکشنری نوروش محدوده.

خارج شده است
Yaser Rasa
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

« پاسخ #4 : 06 شهريور 1389 , ساعت 19:52:06 »

درود بر شما خانم حداد

از Pic Dic استفاده کنید، حتما. مفیده، زیاد.
در مورد دیکشنری انگلیسی به فارسی هم من تعریف فرهنگ هزاره رو زیاد شنیدم. البته حییم خیلی معروف تره. ولی هزاره هم باید حرفهایی برای گفتن داشته باشه.
امیدوارم بتونیم درباره ی هر یک ازین موارد گفتگوی شیرینی رو داشته باشیم.

حالا شما در مورد Word Power بفرمایید که چه نکات برجسته ای داره. چون خیلی ها رو میبینم که از این نوع استفاده میکنند ولی هنوز خودم شانس داشتنش رو نداشته ام.
خارج شده است

وجیهه حداد
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 339

« پاسخ #5 : 06 شهريور 1389 , ساعت 22:44:33 »

سلام آقای رسا

حتما به توصیه شما عمل میکنم و در اولین فرصت pic dic همون ورژنی رو که فرمودید تهیه میکنم، باید جالب باشه.
راستش من با بقیه دیکشنری های آکسفورد کار نکردم که حالا بتونم ویژگی های برجسته این دیکشنریش رو نسبت به بقیه ش بگم.
اگه امکانش هست و شما با بقیه ورژن هاش کار کردید یه توضیحی بدید تا بهتر بتونیم در موردش صحبت کنیم.

راستی میتونیم برای مقایسه دیکشنری ها (مثلا فرهنگ هزاره و فرهنگ حییم) چند واژه رو بصورت نمونه انتخاب کنیم و ترجمه هاشون رو مقایسه کنیم، اینطور فکر کنم بهتر باشه.

من حالا برای مثال معنی واژه learn رو از دیکشنری حییم مینوسیم: (تلفظش رو نشد بنویسم)

learn: vt, vi [p,pp learnt or learned]a
1. آموختن، یاد گرفتن، فراگرفتن، آگاهی یافتن، خبر گرفتن، ملتفت شدن، فهمیدن، دانستن، روان کردن، حاضر کردن
2. چیز یاد گرفتن، علم آموختن، علم اندوختن
I learnt my lesson.
درسم را یاد گرفتم.
درسم را روان (حاضر) کردم.
We learn from London that...
از لندن خبر میرسد (یا رسیده است) که...
From whom did you learn that...?
از کی شنیدید (یا فهمیدید) که ...؟ کی به شما گفت که ....؟

to learn by heart
از بر کردن، حفظ کردن، از حفظ یا از بر یاد گرفتن
I am yet to learn
من هنوز نمیدانم.

خارج شده است
emerald1986
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 274

« پاسخ #6 : 08 شهريور 1389 , ساعت 13:22:48 »

به نام او که در زندگیم جاری ست.
سلام دوستان نازنینم.
سلام اقای یاسر خوبم.
سلامت باشین انشااله.

نقل قول
من به شما Oxford Picture Dictionary رو توصیه میکنم. جدیدترین نگارشش، واقعا بی نظیره. چاپ عالی. تمام برگه ها روغنی. صحافی بی نظیر و رنگ آمیزی بیاد موندنی. حجم این کتاب تقریبا 300 صفحه در سایز A4 هست.

بله بنده هم همین نگارشی که فرموده بودینو دیدم.می دونید چه ویژگیش ادمو به سمته خودش میکشونه؟صفحات روغنی با تصاویری که پر از جذابیته.
انقدر این کتاب متنوعه که وقتی صفحه ای رو ورق میزنی تو ذهنت اینه که صفحه ی بعدی چی داره؟؟؟
خیلی هم خوب مطالب رو دسته بندی کرده و به ترتیب جلو میره.
امیدوارم دوستان هم این نسخه رو تهیه کنن.
سربلند باشین.
خارج شده است

بهار تو دلاتون ، تو قلباتون.
Yaser Rasa
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

« پاسخ #7 : 08 شهريور 1389 , ساعت 19:07:46 »

سلام
فرهنگ انگلیسی به فارسی "هزاره"
Learn:
یاد گرفتن، فرا گرفتن، آموختن، مطلع شدن، با خبر شدن، خبر دار شدن، آگاه شدن، شنیدن، پی بردن، یاد دادن- نشان دادن به، حالی کردن، درس گرفتن، مطلع شدن، با خبر شدن، خبردار شدن.

Learn the ropes --> Rope
You/We live and learn --> Live

Learn sth by heart -->چیزی را از بر کردن، بخاطر سپردن،

He has learnt his lessons --> او کارش را خوب بلد است

خارج شده است

Yaser Rasa
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

« پاسخ #8 : 08 شهريور 1389 , ساعت 19:10:23 »

سلام
ممنونم از شما خانم امرالد همیشه پر انرژی
دقیقا همینطوره که شما می فرمایید

در اسرع وقت مطلبی رو من باب Word Power Dictionary تقدیم میکنم.

با تشکر
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :