ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: 1 2 [3] 4 5 6
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: تاپیک جامع نرم افزار هلو  (دفعات بازدید: 16488 بار)
0 کاربر و 6 مهمان درحال دیدن موضوع.
بیقرار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 190

« پاسخ #40 : 29 مهر 1387 , ساعت 00:29:58 »

میشه همچین کاری کرد؟
سلام دوستان . برج 12 سال قبل خریدی داشته ام و درقبالش چکی از حساب بانکی ام پرداخته ام . سر رسید چک برای برج 6 بوده است یعنی زمانی که قرار بوده  فروشنده مورد خریداری ام را تحویل دهد . فروشنده یکماه زودتر به تعهدش عمل کرد منهم چک ام را گرفتم و بجایش پول نقد دادم . در افتتاحیه برنامه هلو ( اول سال ) آن چک را از بانک مربوطه تعریف کرده ام . حالا باید در هلو چگونه عمل نمایم تا از اسناد پرداختی حذف شود بدون آنکه از بانک پاس شده باشد؟
اگر مشکل مالی نداشته باشه میتونی اول به میزان چک به بانکت اضافه کنی به هر بهونه ای است سرمایه گذاری مجدد و....
بعد چک رو از حساب بانکیت کم کنی
خارج شده است

به ان رآی میدهم که اصل افشا را رعایت کرده باشد
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4861

« پاسخ #41 : 29 مهر 1387 , ساعت 00:42:17 »

میشه همچین کاری کرد؟ اگر مشکل مالی نداشته باشه میتونی اول به میزان چک به بانکت اضافه کنی به هر بهونه ای است سرمایه گذاری مجدد و....
بعد چک رو از حساب بانکیت کم کنی
با سلام
خوب دوست عزیز فارق از هر گونه مغایرات با مباحث تئوریک  و حتی قانونی بفرمائید مستندات پیوست سند حسابداری شما چه خواهد بود ؟!
خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
علی - ف
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 251

« پاسخ #42 : 18 آذر 1387 , ساعت 14:15:51 »

با سلام واحترام
دوستان وهمكاران عزيز كه تجربه كار با نرم افزارهلو  دارند ، به اطلاعاتي راجع به امكانات و كارايي نرم افزارهلو تحت شبكه نياز دارم .البته اطلاعاتي عملي فراترازآنچه كه درسايت  طرفه نگار مطرح شده است .
براي دو سيستم بازرگاني وخدماتي همزمان با دو كاربرجهت قسمت خدمات - فروش كالا  و  مدير سيستم .                  با تشكر
خارج شده است

تعلل درد زمان است .
Mohsen_d_62
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 25

« پاسخ #43 : 19 آذر 1387 , ساعت 11:42:20 »

جناب آقای مهدی نیا ، مواردی رو که مطرح نمودید برای بعد و یا قبل از مراجعه خودتون به دفتر مطهری شرکت تولید کننده این نرم افزار بوده ؟ اگه بعد از اون هست بهتره نتیجه حاصله رو هم اعلام بفرمائید و صرفا از ابراز نارضایتی اندکی پرهیز کنید
خارج شده است
mashaver.hesabdari
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

« پاسخ #44 : 08 دي 1387 , ساعت 19:03:08 »

8 ساله از اين نرم افزار و نرم افزار هاي مشابه ديكر استفاده ميكنم . بستگي به كارتان دارد . در كل نرم افزار استانداردي هست
خارج شده است
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #45 : 08 دي 1387 , ساعت 19:58:59 »

جناب آقای مهدی نیا ، مواردی رو که مطرح نمودید برای بعد و یا قبل از مراجعه خودتون به دفتر مطهری شرکت تولید کننده این نرم افزار بوده ؟ اگه بعد از اون هست بهتره نتیجه حاصله رو هم اعلام بفرمائید و صرفا از ابراز نارضایتی اندکی پرهیز کنید
با درود

ضمن تقاضای پوزش بابت عدم رؤیت ارسال فوق در زمان ارسال ، به اطلاع شما دوستان عزیز می رسانم که قصد بنده اساساً ابراز نارضایتی نبوده است و هدف بنده پاسخ به سؤالات و ابهاماتی بوده که دوستان مطرح می کرده که متأسفانه جلوه نارضایتی پیدا نموده است البته این هم بی علت نیست . بزرگوار ! حال آنکه از بابت دفتر مطهری فرمودید به عرضتان می رسانم که معمولاً هیچگاه مدیر مالی یک مجموعه جهت رفع رجوع مشکلات برنامه به شرکت نرم افزاری مراجعه نمی کند مگر اینکه مجبور به این عمل شده باشد . متأسفانه سیستم پشتیبانی شرکت طرفه نگار آنقدر لایه لایه است که امکان ارتباط با مدیر پشتیبانی وجود ندارد اما جالب است در لحظه می توانید با مدیر فروش ارتباط برقرار نمائید و اینکه از سوی کارمندان پشتیبانی نیز در خصوص مشکلات قشری برنامه پاسخ خاصی داده می شود ( خط برنامه نویسی مشغول رفع مشکلات اساسی تر است و اولویت با آنهاست !! ) و در خصوص مشکلات اساسی و بنیادین و مواردی که محل مغایرات با استانداردهای حسابداری و مسائل مالیاتی است هم پاسخ جالبی اعلام می شود ( رساترین پاسخ نه حرف بلکه عمل است ، کلیه مشکلات مذکور در مطالب قبلی بیش از 14 ماه پیش به شرکت اعلام شده ولی هنوز رفع نشده است و این همان پاسخ مبرهن است البته _ شاید توی این یکی دو ماه اخیر مرتفع شده باشد اما بنده دیگر اطلاع خاصی ندارم _ ) بگذریم دوست من ، خلاصه نظر و عقیده بنده بر این است که این برنامه برای مجموعه های کوچک ، خاصه مجموعه هائی که موظف به نگهداری دفاتر مالی قانونی نیستند مناسب است و می تواند به نسبت برنامه های موجود در بازار برنامه قوی باشد خصوصاً اینکه بنده از بسیاری از امکانات گزارش سازی پیشرفته آن راضی هستم و جامعیت برنامه هم در حد خود قابل تقدیر است اما متأسفانه شاید انتخاب بنده غلط بوده است و شاید نوعی خصاصت به خرج دادن در مورد تهیه برنامه بوده چرا که خود شرکت و مدیران اجرائی آن نیز بر این واقعیت واقف و گویا هستند که برنامه خوب هلو پاسخگوی شرکتهای بزرگ و مجموعه هائی که دارای دفاتر مالی قانونی و مراودات مالیاتی هستند نخواهد بود ( البته نکته اخیر بعد از تهیه برنامه اذعان شده است ) .
خارج شده است

mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #46 : 08 دي 1387 , ساعت 20:03:49 »

8 ساله از اين نرم افزار و نرم افزار هاي مشابه ديكر استفاده ميكنم . بستگي به كارتان دارد . در كل نرم افزار استانداردي هست
با درود و عرض احترام و خوشامد خدمت شما

دوست گرامی آیا به نظر جنابعالی ثبت حسابداری ذیل در خصوص رویداد خرج چک و اسناد دریافتنی مطابق با استانداردهای حسابداری است یا خیر :

بدهکاران   ****
           اسناد پرداختنی   ***
اسناد پرداختنی   ***
          اسناد دریافتنی    ***

؟؟!!
با تشکر
خارج شده است

به دنبال موفقیت
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 7

« پاسخ #47 : 14 دي 1387 , ساعت 12:04:09 »

باسلام خدمت شما دوستان وهمکاران
من می خواستم نظر تان رادرباره نرم افزار هلو و مراکز آموزش آن بدانم با توجه به اینکه هزینه های متفاوت جهت آموزش می گیرند و برای فرستادن به سرکار  هم وعده هایی می دهند، البته برای سرکار فرستادن افراد 50درصد  (تمام وقت )70درصد (نیمه وقت ) حقوق ماه اول را با گرفتن وثیقه (کارت ملی یا شناسنامه ) خواهند گرفت ؟
خارج شده است
فرناز
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 17

« پاسخ #48 : 14 دي 1387 , ساعت 13:13:00 »

سلام
من با نرم افزار هلو كاركردم قابليت هاي خوبي داره و خيلي هم كاركردن باهاش راحته و اگر كتابچه راهنماش رو داشته باشي مي توني بدون مشكل كار كني و جائي هم كه به مشكل بخوري گروه پشتيبانش به خوبي راهنمائيت مي كنن و اصلا نيازي به آموزش نيست چون پيچيده نيست.
خارج شده است

تو چه رازي كه به هر شيوه تو را مي جويم
                                            تازه مي جويم و بازت اثري پيدا نيست
masi56
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 43

« پاسخ #49 : 16 دي 1387 , ساعت 11:57:32 »

میگن یه ستاره درخشان به بچه اش گفت وقتی بزرگ شدی میخوای چی بشی
گفت مثل تو
گفت من میخواستم ماه بشم این شدم ...
حالا که میخواین تو یه نرم افزاری حرفه ای بشین چرا نرم افزارهای بزرگتر رو انتخاب نمیکنین؟
هلو واسه دستگرمی خوبه
درسته که این شرکت بیشترین طیف مشتریان شرکتهای نرم افزاری رو پوشش میده
اما کسایی که هلو میخرن معمولا خودشون از پس کارهاشون برمیان
من اگه جای شما بودم سعی میکردم یه فرصت دیگه واسه خودم پیدا کنم
فرصت قدمهای بزرگتر
خارج شده است

زندگی یعنی انتخاب ...
vahed
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 115

« پاسخ #50 : 16 دي 1387 , ساعت 12:53:08 »

با درود

کسی موفقه که از پائین شروع کنه و لی زود رشد کنه و مغرور نباشه و فکر نکنه که بهترین جا رو باید براش آماده کنن .کار مثل راه پله میمونه که شما باید پله اول رو از پائین شروع کنید ولی سرعت بالا رفتن خیلی مهمه.
یادمه دانشجو بودم و سازمان حسابرسی مصاحبه قبول شدم به من گفتن برو و بهار بیا شروع بکار کن.
وقتی اومدم گفتن نامه ای اومده وخواسته از دانشجویان کرج بدلیل بعد مسافت استفاده نکنید.این نامه انگار که برای من تایپ شده بود.
من بیرو اومدم ویک روزنامه خریدم و به چند جا زنگ زندم. یادمه همون روز دفتر یک مجله معرف شروع بکار کردم و 2ماه بعد یک شرکت داروسازی قبول شدم.
نباید می گفتم اه یک دفتر مجله چه جای محقری.من برنامه رو خدمت شما عرض کردم که اینجوری بهتره ولی دلیلی نداره که آدم شروع نکنه.
اول به حقوق فکر نکنید به تجربه مفید فکر کنید.چه حسابرسی وچه حسابداری/
خارج شده است
taniya
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 62

« پاسخ #51 : 19 دي 1387 , ساعت 13:41:19 »

سلام من هم پیشنهاد میکنم که با نرم افزار هلو کار کنید چون پشتیبانی خوبی داره البته بقیه نرم افزارها رو کار نکردم ولی هلو خوبه.
خارج شده است

ساحل دلتو بسپار دست خدا; خدا خودش بهترین قایقشو واست میفرسته
Max
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 116

« پاسخ #52 : 20 دي 1387 , ساعت 16:23:23 »

با درود 
                    به نظر من نرم افزار هلو با وجود راحتی کاری که برای کاربر و شرکت به وجود آورده ، ولی از لحاظ رعایت استانداردهای
                   حسابداری دارای مشکلات زیادی می باشد . از آن جمله ثبت بالا که توسط استاد مهدی نیا اشاره شده است و یا ثبتهای
                   افتتاح و بستن حسابها و یا قیمت گذاری موجودی کالای پایان دوره که هر یک دارای محدودیتها و کاستیهایی می باشند .

با سپاس
خارج شده است

چند گویی که بداندیش حسود          عیب جویان من مسکین اند
نیک باشی و بدت بینند خلق            به که بد باشی و نیکت بینند
masi56
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 43

« پاسخ #53 : 21 دي 1387 , ساعت 09:05:20 »

به نسبت امکانات کمی که داره ساده است
نمونه databaseِ این نرم افزارو من قبلا بررسی کردم
با چند تا از برنامه نویساش هم صحبت کردم
از طراحی database خوبی برخوردار نیست
کدنویسیش از طراحیش هم بدتره
خارج شده است

زندگی یعنی انتخاب ...
سعید1446
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

« پاسخ #54 : 16 بهمن 1387 , ساعت 12:43:58 »

باسلام خدمت جناب آقای مهدی نیا

من تا حالا فقط کار کردم (12سال) و از استانداردهای جدیدی حسابداری دور افتادم و مایلم مطالعاتی در زمینه روش های نوین حسابداری و همین استانداردها کسب کنم میتونید چند کتاب یا مجله  خوب که در این زمینه به من کمک کنه معرفی کنید با تشکر از شما
خارج شده است
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #55 : 16 بهمن 1387 , ساعت 16:56:21 »

با درود

به عقیده بنده با توجه به زحماتی که دوستان بزرگوار تالار در گذشته متحمل شده اند بهترین منبع می تواند همین تالار باشد که با جستجوی هر عبارتی امکان دریافت موارد زیادی از موضوعات بر هر کس وجود دارد اما در کنار مطالب تالار توصیه می کنم اگر از تجربه عملی در فضای کار غنی هستید مطالعه استانداردهای حسابداری را هم در کنار کار خود دنبال کنید منتها مطالعه معطوف به عمل تا بتوان محققانه موضوعات را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد . اما باز هم چنانچه موضوعی مورد نظر شما بود که در تالار یافت نشد مرحمت فرمائید مطلب را به اشتراک بگذارید تا همگی با کمک یکدیگر به موضوع بپردازیم .

با آرزوی توفیق
خارج شده است

mehdi58
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 3

« پاسخ #56 : 23 بهمن 1387 , ساعت 15:56:30 »

سلام

بستگی داره که در چه زمینه ای از نرم افزار استفاده کنید . معمولاً برای حسابداری شرکتهای بازرگانی و حسابداری مالی خوب است . اما در مورد شرکتهایی که دارای گردش کالای زیاد هستند بایستی دقت نظر بیشتری داشته باشید . مواظب خرید سیستم هم باشید که با توجه به کار شما از نسخه سیستم بهای تمام شده ادواری یا دائمی کدام مفید تر است .

موفق باشید
خارج شده است
vahed
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 115

« پاسخ #57 : 24 بهمن 1387 , ساعت 18:39:25 »

با درود
در سیستم هلو اگر مدیر عامل از ما بخواهد که حساب یک مشتری را تا یک تاریخ خاص تحویل بدهیم چکار باید بکنیم ؟ چون بعضی مواقع ما از یک مشتری هم کالا می خریم که در قسمت بستانکاران تجاری مشتری موردنظر را به عنوان بستانکار ثبت میکنیم و وقتی که کالا به او می فروشیم در قسمت بدهکاران تجاری او را بدهکار می کنیم
خارج شده است
pro_accountant
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

« پاسخ #58 : 25 بهمن 1387 , ساعت 00:32:17 »

با سلام
نرم افزار هلو جزو اون تیپ نرم افزارهاییه که کاربرشو از نظر حسابداری کاملا بی سواد در نظر گرفته  مثلا همین قسمت امور مالی اتوماتیکش که آخر ضد حاله .چندان نرم افزاری نیست یکی اینکه
نسخه آموزشگاهیش زیاده یکی هم اینکه تبلیغات و برند خوبی داره این باعث مشهور شدنش شده .از جمله نرم افزارهایی که نظر برنامه نویسشو به کاربر تحمیل میکنه که من واقعا از این تیپ نرم افزار ها متنفرم ولی مجبورم روزی حداقل با 2 نوع  مختلفش کار کنم که یکیشم همین هلوه . به نظرم اگه دنبال یادگیری نرم  افزار حسابداری هستی این نرم افزار به دردت نمی خوره .پیشنهاد من واسه نرم افزاری با ساختار درختی ،پایاپای
هست و با ساختار ماتریسی همکاران سیستم .اگه بتونی ساختار کدینگ و گزارش دهی این نرم افزارهارو یاد بگیری تقریبا هموشونو میتونی استفاده کنی
خارج شده است
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

« پاسخ #59 : 25 بهمن 1387 , ساعت 05:38:10 »

در سیستم هلو اگر مدیر عامل از ما بخواهد که حساب یک مشتری را تا یک تاریخ خاص تحویل بدهیم چکار باید بکنیم ؟ چون بعضی مواقع ما از یک مشتری هم کالا می خریم که در قسمت بستانکاران تجاری مشتری موردنظر را به عنوان بستانکار ثبت میکنیم و وقتی که کالا به او می فروشیم در قسمت بدهکاران تجاری او را بدهکار می کنیم
با درود

تا اونجا که بنده به خاطر دارم در پنجره اصلی برنامه اگر کلیدهای ترکیبی Ctrl  +  M  را بزنید پنجره معین اشخاص برایتان باز خواهد شد که در این پنجره ابتدا می بایست نام طرف حساب را جستجو و انتخاب نمود و در ادامه و در قسمتهای پائینی پنجره ، نسبت به ایجاد محدودیتهای تاریخی اقدام کرد .
خارج شده است

صفحه: 1 2 [3] 4 5 6
  چاپ صفحه  

پرش به :