ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: برای یک شرکت کامپیوتری چی پیشنهاد می کنید  (دفعات بازدید: 1395 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 10

« : 21 اسفند 1386 , ساعت 19:44:10 »

سلام
فکر نمی کردم یه چنین فرومی پیدا کنم فروم خیلی خوبی دارید
یه مدتیه که حساب کتاب های شرکت داره خسته کننده می شه و باید ببریمش روی یه نرم افزار درست حسابی ولی برای انتخاب یه نرم افزار خوب نمی دونم چی رو باید انتخاب کنم
من خودم خیلی حساب داری نمی دونم (یه مهندس الکترونیک فرض کنید که کار اصلیش طراحی وب باشه) با یه چند تا نرم افزار هم کار کردم

هلو که بنظر نرم افزار حسابداری نمی یاد چون فکر کنم تمام طرف حساب هاش صندوق بود من نتونستم مثلا یه خرید صندلی که خودم پولش رو داده بودم رو ثبت کنم چون فقط صندوق می تونست پول بده (آیا همینه یا من اشتباه می کنم ؟)
رافع 7 خوب به نظر اومد ولی ببخشیدا برنامه نویسش خیلی برنامه نویس نبوده می ترسم یه جای کار ، کار دستمون بده قیمتش هم نسبتا زیاده 180000 تومان (البته برای ما یه شرکت کوچیک هستیم بدون نرم افزار هم مشکلی نداریم)

شما حتما وارد ترید برای یه شرکت کوچیک مثل ما چی پیش نهاد می کنید غیر از یه دفتز روزنامه و کل و معیین چیز دیگه ای مثل انبار داری و ... نیاز نداریم یه نرم افزار مطمئن و با قیمت مناسب لطفا پیش نهاد بدید
راستی مشکل الکترونیکی داشتید اینجا http://www.iranled.com/forums.html مشکل برنامه نویسی داشتید اینجا  forum.iranled.com در خدمتم
خارج شده است
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4209

« پاسخ #1 : 21 اسفند 1386 , ساعت 22:45:50 »

سلام

در مورد هلو فكر مي كنم اشتباه مي كنيد چون طرف حساب رو اگر مبلغ بدي صندوق فرض ميكنه واگر ندي بدهكارش ميكنه وميتوني تركيبي هم كار كني .البته اكثر فروشگاهها هلو كار ميكنن بعد برليان كه بيشتربازاريها هستن بعد حسابرس ورافع.
اگر توضيحي از عمليات اجرائي خود ونيز تمايل داريد چه حسابهائي رو سيستم كنترل ونگهداري كند وسقف بودجه رو نيز بفرمائيد خدمت شما نرم افزار معرفي خواهدشد.
در واقع سوالات اينكه آيا حجم چك وپول شما زياد است .موجوديهاي خود را نگهداري ميكنيد وحجم وگردش فروش آن زياد است.تعداد مشتريان شما زياد است وچه سيستم هائي ديگر نياز داريد.
ضمنا برنامه رافع 7 مجاني رو اينترنت هست كه خيلي ها دانلود كردن واستفاده ميكنن.البته اين كار درستي نيست وحق اون شركت ضايع ميشود ولي شما بعنوان امتحان بگير اگر خوب بود نسخه اصلي رو تهيه كن.
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 22 اسفند 1386 , ساعت 08:43:36 »

ممنون از جوابتون
کار ما خیلی زیاد نیست برای همین خیلی هم علاقه ای به هزینه کردن نداریم فقط خرید و فروشمون و هزینه ها رو بتونه حل کنه کافیه
من یه مدتی این ها رو به صورت دستی داخل دفتر روزنامه و کل وارد کردم (البته تخصصی ندارم فقط از این و اون راهنمایی گرفتم) می خوام همین ها رو با همون فرمت وارد یه نرم افزار کنم
و مشکل من با هلو فرض کنید 2 نفری رفتیم یه کامپیوتر و یه موکت برای شرکت خریدم یه مقداری از پول رو من دادم یه مقدار رو همکارم تو اون روش هیچ مشکلی نداشتیم توی رافع هم قابل وارد کردن ولی داخل هلو نه
یعنی یه خرید داره که وقتی وارد می کنی یه نفر بیشتر نمی تونه پول رو پرداخت کنه
نرم افزار رافع 7 مجانی که نداریم قفل شکستست هلو هم پیدا میشه فقط برای تست ازشون استفاده می کنم اگه به خوایم باهاش کار کنیم حتما می خریمش (خودم برنامه نویسم برنامه نویس های این ها رو درک می کنم ;)  )
ممنون می شم یه نرمافزار خوب و ارزون معرفی کنید راستی یه بازاریان هم خریدیم که مشل هلو رو داره
خارج شده است
میلاد تمیزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1029

Milad Tamizi

« پاسخ #3 : 22 اسفند 1386 , ساعت 08:45:30 »

ضمن عرض سلام و خوش امد گوئي

همانطور كه خود شما نيز اشاره كرديد رافع 7 قابل اطمينان نيست حالا جدا از بحث برنامه نويسيش مشكل بزرگتري به نام عدم پشتيباني داره و اين ميتونه براي شما مشكل ساز باشه اينطور كه بنده متوجه شدم  و شما نيز اشاره كرده بوديد علاقه منديد با همين سطح معلومات خودتون در ارتباط با حسابداري يك نرم افزار ساده نيز داشته باشيد كه احتياجات شما را برطرف كنه ! در ارتباط با نرم افزار هلو و مشكلي كه اشاره فرموده بوديد دقيقا متوجه نشدم منظورتون چي بود منتها اگر منظورتون اينه كه شما تعدادي صندلي براي شركت خود خريداري كرده ائيد و پولش رو خودتون پرداخته ائيد اين به حساب سرمايه ي شما بستانكار خواهد شد نه وجوه نقد به هر حال فكر نميكنم شما نيز علاقه مند باشيد كه ما خيلي تخصصي شما را راهنمائي كنيم منتها توصيه من به شما در ارتباط با نرم افزار تهيه ي يك نرم افزار تحت داس است سادگي كار  شفافيت جز ويژگي هاي بارز اينگونه نرم افزارهاست به نسبت قيمت كاملترينش نرم افزار مهران نوين هست كه فكر ميكنم زير ده هزار تومان باشه

توصيه : اگر علاقه مند به پيشرفت شركت خود هستيد و اينده شركتتون براتون مهمه براي هر كار تخصصي متخصص مربوطش رو بكار بگيريد چرا كه منفعتش بيش از هزينه اش خواهد بود

خارج شده است

دانلود سنتر حسابداری با بیش از 1000 فایل تخصصی : http://www.acclearn.com/download
ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 22 اسفند 1386 , ساعت 09:02:29 »

ممنون از جواب با این سرعت
نرم افزار های تحت داس مشکلات زیادی دارند که مربوط به سیستم عامل داس می شه مثل دیتابیس های قدیمی خروجی های ناسازگار با بقیه برنامه ها و ... تقریبا استفاده از این نرم افزار ها به درد ما نبم خوره بهتره بیشتر هزینه کنیم تا این نرم افزار ها رو استفاده کنیم
شاید اگه مشکل من با هلو حل بشه بتونم از همون بازاریان که خریدیم استقاده کنم قیمتش فکر کنم 6000 تومان بود
در مورد توصیه قبول دارم ولی فعلا باید هزینه ها رو کاهش بدیم ;(  وگرنه حق با شماست ولی فلوس لا موجود
در مورد اینکه تخصصی صحبت کنید من بدم نمی یاد اطلاعاتم زیاد می شه یه موقع به کارم می یاد
در مورد مشکل من با هلو مثال خودتون رو فرض کنید به شرطی که 2 نفر پول داده باشند یعنی 2 تا حساب بخواد بستانکار بشه این قابلیت رو نداره
راستی یه پیشنهاد هم دارم می تونید نرم افزار های موجود رو توی یه تاپیک حتی مختصر توضیح بدید و کاربرد ها ایرادات و قیمت اون رو هم بنویسید و به صورت sticky درش بیارید و قفلش کنید فکر کنم خیلی از سوالات بچه ها رو بتونه جواب بده
ممنون
خارج شده است
میلاد تمیزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

Milad Tamizi

« پاسخ #5 : 22 اسفند 1386 , ساعت 09:30:58 »

ممنون از جواب با این سرعت
نرم افزار های تحت داس مشکلات زیادی دارند که مربوط به سیستم عامل داس می شه مثل دیتابیس های قدیمی خروجی های ناسازگار با بقیه برنامه ها و ... تقریبا استفاده از این نرم افزار ها به درد ما نبم خوره بهتره بیشتر هزینه کنیم تا این نرم افزار ها رو استفاده کنیم
شاید اگه مشکل من با هلو حل بشه بتونم از همون بازاریان که خریدیم استقاده کنم قیمتش فکر کنم 6000 تومان بود
در مورد توصیه قبول دارم ولی فعلا باید هزینه ها رو کاهش بدیم ;(  وگرنه حق با شماست ولی فلوس لا موجود
در مورد اینکه تخصصی صحبت کنید من بدم نمی یاد اطلاعاتم زیاد می شه یه موقع به کارم می یاد
در مورد مشکل من با هلو مثال خودتون رو فرض کنید به شرطی که 2 نفر پول داده باشند یعنی 2 تا حساب بخواد بستانکار بشه این قابلیت رو نداره
راستی یه پیشنهاد هم دارم می تونید نرم افزار های موجود رو توی یه تاپیک حتی مختصر توضیح بدید و کاربرد ها ایرادات و قیمت اون رو هم بنویسید و به صورت sticky درش بیارید و قفلش کنید فکر کنم خیلی از سوالات بچه ها رو بتونه جواب بده
ممنون

ضمن عرض سلام

در ارتباط با ايرادات نرم افزارهاي تحت داس اينكه خروجي اطلاعات در قالب ديگر برنامه ها export نميشه بنده هم موافقم ولي ايا به واقع شما نيازمند چنين خروجي هائي هستيد اگر هستيد درسته پس اين تيپ نرم افزارها به درد شما نخواهد خورد

در ارتباط با فلوس به قول شما يا همان نقدينگي به قوله ما نيز بنده درك ميكنم منتها اميدورام در اينده مجبور نشي بيش از اين هزينه كني

در ارتباط با مشكل شما با هلو يا ثبت خريد صندلي اگر شما دو نفريد كه شريك هستيد و مقداري پول شما و مقداري نيز شخص مقابل پرداخت كرده اگر بخوايم تخصصي ثبتش كني قبلتر بايد ميزان پولي كه هر كدام از شما براي شركت اورديد رو اينگونه ثبت كنيد   

وجوه نقد 1000000
                                      سرمايه ي الفا  600000
                                      سرمايه ي بتا 400000

و حالا كه خريد كرده ائيد براي شركت

اثاثه 200000
                              وجه نقد 200000

ولي اگر علاقه مند به نگهداري دفاتر به اين شكل نيستيد و در واقع ميخواين كه دفاترتون رو بصورت بازاري نگهداري كنين توصيه ميكنم در همان سرفصل وجوه نقد دو حساب با عناوين تنخواه الفا و تنخواه بتا افتتاح كنيد و در اين صورت ميتونيد دو حساب را بستانكار كنيد البته لازم به ذكره كه بنده با هلو خيلي كار نكردم و اينها اطلاعاتي بود كه روي ديگر نرم افزارها داشتم شايد اينگونه مشكل شما حل بشه
          اثاثه 200000
                تنخواه الفا 120000
                 تنخواه بتا 80000

خارج شده است

دانلود سنتر حسابداری با بیش از 1000 فایل تخصصی : http://www.acclearn.com/download
ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 22 اسفند 1386 , ساعت 10:31:47 »

ممنون از راهنمایی
روش اول شما یه مشکل داره چون ما روز اول نمی دونیم چه قدر باید بیاریم یا کی چه قدر داره که بیاره بنا به ضرورت هر کی هر قدر داشت می یاره تو سیستم پس نمی تونیم روز اول سرمایه رو وارد کنیم
روش دوم رو استفاده می کنیم ولی فکر کنم هلو این رو پشتیبانی نمی کنه
شما اگه لطف کنی یه نرم افزار معرفی کنی که بشه روش دوم شما روتوش پیاده کنی (البته ارزون ترین نرم افزار ممکن :D ) ممنون می شم
البته فکر کنم تو روش دوم برای دو نفر شریک نباید تنخواه استقاده کنیم درست نیست؟ چون سرمایشون به حساب می یاد
خارج شده است
میلاد تمیزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

Milad Tamizi

« پاسخ #7 : 22 اسفند 1386 , ساعت 10:38:38 »

ضمن عرض سلام

روش اول : مشكل نداره چرا كه اين مبالغ كه ثابت نيست بعده ها ممكنه اضافه يا كم بشه در ضمن يه سوال ! شركت شما تحت چه عنوان از شركتها ثبت شده ؟ ايا اصلا ثبت شده است ؟

در مورد روش دوم نيز بايد عرض كنم حسابهاي تنخواه نيز جز سرفصل وجوه نقدند در ضمن من تنها دارم سعي ميكنم مشكل شما را به قابل درك ترين روش حل كنم و مطرح كردن تنخواهها تنها يك راهنمائي بود حالا شما ميتونيد در سرفصل وجوه نقد معين هاي نقد 1 و نقد 2 را باز كنيد در ضمن بار ديگر متذكر ميگردم اينگونه كار كردن و نگه داشتن حسابها را ما يه نوع دفتر داري بازاري ميدونيم كه اصلا هم بهش اعتقاد نداريم وو احد درسي هم در اين ارتباطا پاس نكرديم
خارج شده است

ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 22 اسفند 1386 , ساعت 11:12:08 »

سلام و ممنون از جواب
شرکت سهامی خاص هستیم و ثبت شدیم
در مورد اینکه این روش اشتباه خودمون هم به این نتیجه رسیدم وداریم به همون روش اول شما عمل می کنیم فعلا ولی یه سری حساب ها به اون روش نوشته شده و الان باید سامان دهی بشه
من الان بیشتر مشکل انتخاب نرم افزار دارم
خارج شده است
یار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 292

توقف ممنوع !

« پاسخ #9 : 23 اسفند 1386 , ساعت 11:56:26 »

دوست گرامی سلام
من 3پیشنهاد برای شما عزیز دارم که با توجه به شرایطتون میتوانید بهترین رو انتخاب کنید:
1- شما بهتره به هم صنفی هاتون که سطح فعالیتی مشابهی با شما دارند رجوع کنید و ببینید از چه نرم افزاری استفاده میکنند و آیا راضی هستند یا خیر؟
2- عوض هزینه کردن مجدد برای نرم افزار جدید از گروه پشتیبانی نرم افزاری که دارید و یا کسانی که از این نرم افزار استفاده کرده اند جهت آموزش کمک بگیرید (استنباط من اینه که آموزش لازم برای استفاده رو شما با توجه به اینکه رشتتون حسابداری نیست هنوز بطور کامل ندارید)
3- همانطور که دوستان اشاره کردند بهتره از وجود یه حسابدار بهره ببرید اما در مورد هزینه من پیشنهادم اینه که باتوجه به فعالیت کم  شرکت شما میتوانید از حسابدار پاره وقت که آشنا به نرم افزار هلو باشه کمک بگیرید تا هم هزینه نرم افزار مجدد ندید و هم از لحاظ حساب کتاب شرکت خیالتون راحت باشه که بصورت علمی انجام بشه .
موفق باشید.
خارج شده است

مهم نيست قفلها در دست کيست!
مهم اينه که کليدها دست خداست
ha_60
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #10 : 24 اسفند 1386 , ساعت 11:01:04 »

سلام
و ممنون از یشنهاداتتون
۱ - هم صنفی هامون بعضیشون از dos استفاده می کنن و بقیه هم یه نرم افزار معروف رو تصادفی انتخاب کردن هیچ کدوم برسی قبلش نکردن
۲ - ما اصلا هزینه ای نکردیم برای نرم افزار فعلا دنبال یه نرم افزار داریم می گردیم
۳ - این کار رو هم کردیم دوستان حساب دار یا اصلا آشنایی به کامپیوتر ندارن یا اگه دارن با نرمافزاری که شرکت قبلیشون داشته کار کردن نمی تونن بهترین نرم افزار رو پیشنهاد بدن

سوال من خیلی پیچیده نیست شما به عنوان یه حسابدار وارد اگه یه چنین شرکتی داشتید از چه نرم افزاری استفاده می کردید به چه دلیل و قیمتش چنده همین.
ممنون
خارج شده است
میلاد تمیزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

Milad Tamizi

« پاسخ #11 : 24 اسفند 1386 , ساعت 17:59:10 »

سلام
و ممنون از یشنهاداتتون
۱ - هم صنفی هامون بعضیشون از dos استفاده می کنن و بقیه هم یه نرم افزار معروف رو تصادفی انتخاب کردن هیچ کدوم برسی قبلش نکردن
۲ - ما اصلا هزینه ای نکردیم برای نرم افزار فعلا دنبال یه نرم افزار داریم می گردیم
۳ - این کار رو هم کردیم دوستان حساب دار یا اصلا آشنایی به کامپیوتر ندارن یا اگه دارن با نرمافزاری که شرکت قبلیشون داشته کار کردن نمی تونن بهترین نرم افزار رو پیشنهاد بدن

سوال من خیلی پیچیده نیست شما به عنوان یه حسابدار وارد اگه یه چنین شرکتی داشتید از چه نرم افزاری استفاده می کردید به چه دلیل و قیمتش چنده همین.
ممنون

ضمن عرض سلام

متاسفنه جنابعالي و شركتتون محدوديت هاي زيادي داره هزينه هاي كم اطلاعات كم و..... در نتيجه معرفي نرم افزار بسيار مشكله دوستاني كه در اين تالار مشغولند همگي به نوعي نرم افزارهاي معروف را ميشناسن منتها با محدوديت هاي شما جور در نمي ياد براي بار ديگر بنده ابتدا نرم افزارهاي تحت داس رو معرفي ميكنم زيرا كه هم با دخل شما بيشتر ميخونه و هم كار كردن باهاش براي شما راحت تره  در مورد مشكل خروجي اطلاعات نيز به هر حال يا هزينه كم است يا نرم افزار بي نقص در مورد نرم افزارهاي تحت ويندوز هم بنده نرم افزار الكتروميزان رو معرفي ميكنم كه هزينه ائي بالغ بر پانصدهزارتومان داره 
خارج شده است

حسابدار
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

« پاسخ #12 : 05 فروردين 1387 , ساعت 19:30:05 »

با سلام:
در مورد انتخاب يك نرم افزار خوب و ارزان و متناسب با كار شما من نرم افزار حسابداري پارسا 2000 را پيشنهاد مي كنم.
اين نرم افزار رو هم امتحان كنيد.از مشخصات كلي بايد بگم تحت DOS ،قيمت كم (فقط 6000تومان) ،پرينتر سوزني فقط ميشناسه ، نرم افزار يك پارچه هم هست.
اميدوارم به درد بخوره.
خارج شده است
shaahin
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« پاسخ #13 : 19 ارديبهشت 1387 , ساعت 14:49:36 »

من هم نظر برخی از دوستان هم دارم.

بهتر است بینید هم صنف های شما زا چه نرم افزاری استفاده می کنند. مثلا اگر به بازار رضا مراجعه کنید حدود 70 درصد از نرم افزار هلو استفاده می نمایند.
به چند دلیل:
1- سهولت استفاده
2- امکانات فراوان
3- پشتیبانی مناسب
4- قیمت مناسب

بعد از این می توان نرم افزارهای دیگر را نام برد ولی نظر شخصی من در باره رافع منفی است به چند علت است

1- عدم نوآوری و خلاقیت
2- پیچیدگی و در هم ریختگی بیهوده نرم افزار
3- پشتیبانی نا مطمئن (در مقابل شرکت طرفه نگار (نرم افزار هلو) که حدود 75000 مشترک دارد بسیار ناچیز است!
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :