ممنون از جواب با این سرعت
نرم افزار های تحت داس مشکلات زیادی دارند که مربوط به سیستم عامل داس می شه مثل دیتابیس های قدیمی خروجی های ناسازگار با بقیه برنامه ها و ... تقریبا استفاده از این نرم افزار ها به درد ما نبم خوره بهتره بیشتر هزینه کنیم تا این نرم افزار ها رو استفاده کنیم
شاید اگه مشکل من با هلو حل بشه بتونم از همون بازاریان که خریدیم استقاده کنم قیمتش فکر کنم 6000 تومان بود
در مورد توصیه قبول دارم ولی فعلا باید هزینه ها رو کاهش بدیم ;( وگرنه حق با شماست ولی فلوس لا موجود
در مورد اینکه تخصصی صحبت کنید من بدم نمی یاد اطلاعاتم زیاد می شه یه موقع به کارم می یاد
در مورد مشکل من با هلو مثال خودتون رو فرض کنید به شرطی که 2 نفر پول داده باشند یعنی 2 تا حساب بخواد بستانکار بشه این قابلیت رو نداره
راستی یه پیشنهاد هم دارم می تونید نرم افزار های موجود رو توی یه تاپیک حتی مختصر توضیح بدید و کاربرد ها ایرادات و قیمت اون رو هم بنویسید و به صورت sticky درش بیارید و قفلش کنید فکر کنم خیلی از سوالات بچه ها رو بتونه جواب بده
ممنون
ضمن عرض سلام
در ارتباط با ايرادات نرم افزارهاي تحت داس اينكه خروجي اطلاعات در قالب ديگر برنامه ها export نميشه بنده هم موافقم ولي ايا به واقع شما نيازمند چنين خروجي هائي هستيد اگر هستيد درسته پس اين تيپ نرم افزارها به درد شما نخواهد خورد
در ارتباط با فلوس به قول شما يا همان نقدينگي به قوله ما نيز بنده درك ميكنم منتها اميدورام در اينده مجبور نشي بيش از اين هزينه كني
در ارتباط با مشكل شما با هلو يا ثبت خريد صندلي اگر شما دو نفريد كه شريك هستيد و مقداري پول شما و مقداري نيز شخص مقابل پرداخت كرده اگر بخوايم تخصصي ثبتش كني قبلتر بايد ميزان پولي كه هر كدام از شما براي شركت اورديد رو اينگونه ثبت كنيد
وجوه نقد 1000000
سرمايه ي الفا 600000
سرمايه ي بتا 400000
و حالا كه خريد كرده ائيد براي شركت
اثاثه 200000
وجه نقد 200000
ولي اگر علاقه مند به نگهداري دفاتر به اين شكل نيستيد و در واقع ميخواين كه دفاترتون رو بصورت بازاري نگهداري كنين توصيه ميكنم در همان سرفصل وجوه نقد دو حساب با عناوين تنخواه الفا و تنخواه بتا افتتاح كنيد و در اين صورت ميتونيد دو حساب را بستانكار كنيد البته لازم به ذكره كه بنده با هلو خيلي كار نكردم و اينها اطلاعاتي بود كه روي ديگر نرم افزارها داشتم شايد اينگونه مشكل شما حل بشه
اثاثه 200000
تنخواه الفا 120000
تنخواه بتا 80000