ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ارائه بهای تمام شده محصول  (دفعات بازدید: 1751 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
تورج
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

« پاسخ #20 : 07 ارديبهشت 1387 , ساعت 19:41:59 »

دوست عزيز سلام؛

اينطور بنظر ميرسه كه پايان سال مالي است و به شما گفتند كه ب ت شده را محاسبه كن من فكر ميكنم كه در اين مورد بايد نفر قطعه محاسبه كني
خارج شده است
hasan5
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 29

« پاسخ #21 : 17 شهريور 1388 , ساعت 21:51:46 »

با سلام
برای تعیین قیمت تمام شده این ساده ترین راهی است که من به شما پیشنهاد میدهم  البته من از نوع تولیدات شما اطلاع ندارم در صورتی که توضیحات بیشتری بدهید میتوانم راهنمایی بیشتری به شماعرض کنم
1-تعیین مقدار مواد اولیه مصرفی یا یا بریز مواد مصرفی از لحاظ مقدار و ارزش ریالی در هر واحد با احتساب میزان ضایعات عادی
2-تعیین تعداد کارکنان تولیدی و غیرتولیدی شرکت
3-تعیین ساعات کاری (توان ساعتی)کارکنان تولیدی
4-تعیین هزینه های سریار(کلیه هزینه های عمومی)
5-جمع  کلیه هزینه حقوق ومزایا  که  تقسیم بر توان تولیدی خواهد شدو  با احتساب سایر هزینه  هانرخ یکساعت از جذب هزینه سربار و حقوق و مزایا را بدست میدهد
6-زمان مصرفی درتولید محصول در نرخ جذب حقوق و مزایا و سربار خواهد شد قیمت پایه بدست می آید
7 -درصد سود معقولی هم منظور نمایید
امید وارم  مورد استفاده شما قرار گیرد
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #22 : 17 شهريور 1388 , ساعت 22:57:59 »

سلام

نقل قول
1-تعیین مقدار مواد اولیه مصرفی یا یا بریز مواد مصرفی از لحاظ مقدار و ارزش ریالی در هر واحد با احتساب میزان ضایعات عادی

آيا از نحوه تخصيص آن به محصول هم اطمينان داريد؟

نقل قول
2-تعیین تعداد کارکنان تولیدی و غیرتولیدی شرکت

راحت ترين كار ممكن است ولي چگون ميتوان هزينه اين افراد را درست با كمترين خطا تخصيص داد به محصولات توليد شده؟

نقل قول
3-تعیین ساعات کاری (توان ساعتی)کارکنان تولیدی

از حاصل ضرب تعداد نفرات در ساعات حضور عملي به راحتي بدست مي آيد ولي بحث ظرفيت ماشين آلات و حجم فروش پارامتر اصلي است.

نقل قول
4-تعیین هزینه های سریار(کلیه هزینه های عمومی)

پيچيده ترين مبحث در حسابداري همين تعيين سربار است اول بدست اوردن ولي مهمتر تخصيص آن است .

نقل قول
5-جمع  کلیه هزینه حقوق ومزایا  که  تقسیم بر توان تولیدی خواهد شدو  با احتساب سایر هزینه  هانرخ یکساعت از جذب هزینه سربار و حقوق و مزایا را بدست میدهد

با اين شيوه قيمت تمام شده شما رد ميشود به اين معني كه كل هزينه هاي حقوق ارتباطي به محصولات ندارد و نيز توان توليد اگر شركت شما 20 نوع محصول توليد مي كند چطور ميتوانيد حقوق را تقسيم براين تركيب پيچيده كنيد؟

نقل قول
6-زمان مصرفی درتولید محصول در نرخ جذب حقوق و مزایا و سربار خواهد شد قیمت پایه بدست می آید

زمان چه توليد كنيد چه نكنيد مصرف ميشود پس معيار مصرف زمان نيست بلكه استفاده از ان است.

البته قصد بنده ادامه بحث است نه اينكه خداناكرده احساس كنيد با نظرات شما مخالف هستم بلكه اين روش شما رو رئيس هيئت مديره شركت قبلي ما مهندس شيمي بودن و ميگفتن من خودم يك مدير مالي هستم و مثل برق قيمت تمام شده حساب ميكنم و به همين شيوه حساب ميكردند.
اين روش بيش از دهها سال است منسوخ است و روش آماري بحساب مي آيد بلكه شما قيمت تمام شده را بايد زنده حساب كنيد يعني درحال توليد نه بعد از توليد.
خارج شده است

hasan5
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 29

« پاسخ #23 : 18 شهريور 1388 , ساعت 18:28:55 »

با سلام مجدد خدمت جنابعالی
مباحث را بنده بصورت فنی مطرح نکردم لاکن فکر میکنم روش مذکور در موسسات تولیدی عمومی یک روش تقریبا مناسب است و نه کاملا مقبول
در مبحث تنوع محصولات ممکن است 20نوع محصول داشته باشیم ولی محصولات هرکدام زمان بخصوصی را می طلبند و نیاز دارند پس زمان هرکدام فرق میکند و نرخ هرکدام هم متفاوت خواهد بود
در خصوص نرخ توان ساعتی ما فقط زمان را بر ساعت کار تولیدی تقسیم میکنیم یعنی نرخ برای یک ساعت تولیدی  بدست می آید
این موضوع نمی تواند بدون نقص باشد چرا که ممکن است بخشی از حقوق  پر داختی به افرادی پرداخت شود که اساسا نقشی در تولید ندارندمثلا کمک بلا عوض باشد و یا عوامل غیر تولیدی موسسه  در هر صورت موسسات  فعلی این  روش را محاسبه که برای  مصرف کنندگان محل تامل دارد.
اگر بحث جدی در نشان دادن انحراف ظرفیت مطرح شود و ضمنا بابت  انحراف ظرفیتها یی که ناچارند تحمل کنندرا هم در موسسات تولیدی یارانه بدهندآنوقت میتوانیم به قیمتهای واقعیتری برسیم.انتظارم از جنابعالی این است نقطه نظرات خود را مطرح بفر مایید
ضمنا معیار ما فعلا ساعت کار بوده ولی اگر این معیار را به ماشین الات تبدیل کنیم آنوقت ساعت کار ماشین ملاک میشود تداخل نداریم که گاهی از دستمزد و گاهی از ساعت ماشین استفاده کنیم مگر کارخانه ها هرکدام جدا باشند و نرخ جدایی برای جذب سربار هر کدام بگذاریم
با تشکر از بذل توجه شما
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #24 : 18 شهريور 1388 , ساعت 21:45:08 »

سلام

ممنونم از پاسخ شما و اينكه ابزارهاي بسيار مهم براي رسيدن به اطلاعات ابتدا وجود مهندسي صنايع علمي است و سخت افزار مناسب كه بتوان ارتباط مناسبي بين محركها وهزينه ها بدست آورد و تخصيص ما بر اساس واقعيات انجام شود نه فرضيات.
خارج شده است

صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

پرش به :