ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: واريزوبرداشت شخصي مديران از حساب بانكي شركت  (دفعات بازدید: 349 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ستايش
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 244

« : 23 اسفند 1388 , ساعت 02:09:17 »

با سلام وخسته نباشيد به همه دوستان
به تازگي حسابداري شركتي قبول كردم كه  هيچگونه ثبت حسابداري نداشته واز بانك استفاده شخصي مديران شده با اين توضيح كه به بانك گردش بدن.
جهت ثبت حسابهاي سال 88بهترين ثبت براي ثبت حسابهاي مذكورچيست ؟ضمنااين شركت حسابرسي مي شود. آيا جاري شركا مناسب است ؟دومديربه صورت مشترك واريزوبرداشت دارن وقابل تفكيك نيست.
خارج شده است

ی خدا! من بعضی وقت‌ها یادم می‌رود به یاد تو باشم ولی خدایا کاش تو همیشه به یاد من بیوفتی و یادت نرود! (شقایق شوقی / 9 ساله)
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #1 : 23 اسفند 1388 , ساعت 10:30:50 »

سلام

مراودات با سهامداران نیاز به مجوز دارد و بخصوص اگر پرداخت به سهامدار هم باشد خلاف قانون است و بند خواهد شد.البته خیلی از شرکتهای خرید و فروش خود را زیر لوای مراودات با سهامدار پنهان میکنند لذا دراین زمینه باید مستندات کافی تهیه کنید.
خارج شده است

saba500
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

« پاسخ #2 : 23 اسفند 1388 , ساعت 14:26:28 »

سلام

شما باید سعی کنی سهم هر شخصو جدا کنی و برداشت وواریز شخصی این مدیران رو تفکیک کنی تا برای سال جدید بتونی افتتاحیه مرتبی داشته باشی
خارج شده است

كاش بدانيم زندكي همين حالاست
ستايش
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 27 اسفند 1388 , ساعت 22:18:52 »

ممنون از جناب احساني و دوست عزيزمsaba500
خارج شده است

ی خدا! من بعضی وقت‌ها یادم می‌رود به یاد تو باشم ولی خدایا کاش تو همیشه به یاد من بیوفتی و یادت نرود! (شقایق شوقی / 9 ساله)
مهدي مظفري
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 104

« پاسخ #4 : 28 اسفند 1388 , ساعت 22:16:22 »

سلام

مراودات با سهامداران نیاز به مجوز دارد و بخصوص اگر پرداخت به سهامدار هم باشد خلاف قانون است و بند خواهد شد.البته خیلی از شرکتهای خرید و فروش خود را زیر لوای مراودات با سهامدار پنهان میکنند لذا دراین زمینه باید مستندات کافی تهیه کنید.

با سلام

منظور از مجوز چيست و كدام مقام مسئول در شركت اين مجوز را بايد بدهد ؟
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #5 : 28 اسفند 1388 , ساعت 22:31:56 »

سلام

جناب مظفری شما فرض کنید شرکتی 3 نفر شریک دارد و یک شریک مدام از شرکت پول برداشت و پس میدهد.پس بخاطر قانون همه شرکا حق مساوی دارند لذا بالاترین مقام که مجمع است باید این حق را به مدیریت بدهد که با شریکی مراودات داشته باشند.
خارج شده است

مهدي مظفري
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 104

« پاسخ #6 : 28 اسفند 1388 , ساعت 22:42:44 »

با سلام و ارادت خدمت آقاي احساني

آقا مي توان در اساس نامه محدوديتي از نظر مبلغ و  يا زمان براي دريافتي هاي شركا قائل شد ؟
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #7 : 28 اسفند 1388 , ساعت 23:38:41 »

سلام

بله در اساسنامه میتوان محدودیت گذاشت ولی این محدودیت نباید مغایر با قانون باشد و اگر قرار است محدودیتی گذاشته شود باید در نوع سهام تعریف شود و در شرکت سهامی بحث سهام است نه فرد.اما در شرکت با مسئولیت محدود یا تضامنی فرق دارد و درآنجا میتوانید به عنوان مثال کسی که 90 درصد سرمایه را داراست 10 درصد سود به وی داده شود.
خارج شده است

ستايش
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 29 اسفند 1388 , ساعت 15:02:40 »

باسلام وبا تبريك سال نو( شمارش معكوس شروع شده )

از شما متشكرم ولي جواب نگرفتم بالا خره بايد چيكار كنم ؟ چه ثبتي بزنم ؟چه توضيحي به حسابرس ودارايي بدم؟
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #9 : 29 اسفند 1388 , ساعت 18:14:31 »

سلام

ستایش عزیز ثبت مشخص است .جاری شرکاء طرف حساب دریافت و پرداخت شماست ولی جواب دادن به ممیز و دارائی مقداری سخت است به این لحاظ عرض کردم مستندات باید کامل و درست شود تا ایراد نگیرند.چون خیلی ها با همین شگرد درآمد وهزینه خود را حذف میکنند.
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :