ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: حذف حسابهای تفصیلی اسناد سالهای گذشته  (دفعات بازدید: 256 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

« : 20 بهمن 1388 , ساعت 16:17:30 »

دوستان یک مشکلی برای من پیش آمده
در سیستم صدور اسناد حسابداری یک سری از حسابهای تفصیلی را باید با تغییر کد تفصیلی آنها به یک طبقه دیگر انتقال دهیم
با توجه به اینکه این حسابها تا سال 87 گردش و اسناد حسابداری داشته و در سال 88 هیچ گونه گردش مالی و سند حسابداری ندارن
آیا می توان این حسابها را تغییر داد یعنی کد تفصیلی این حسابها را تغییر دهیم یا اینکه حذف کنیم

از راهنمایی شما سپاسگزارم
خارج شده است

در اینجا زندگی تلخه خدایا      چقدر سخته غریبی آشنا بود !!
http://alaasabzpoush.blogsky.com
وجیهه حداد
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 312

« پاسخ #1 : 20 بهمن 1388 , ساعت 19:59:19 »

در سیستم صدور اسناد حسابداری یک سری از حسابهای تفصیلی را باید با تغییر کد تفصیلی آنها به یک طبقه دیگر انتقال دهیم

با سلام
دقیقا متوجه منظورتون نشدم، چرا میخواهید کد تفصیلی حسابهای سال 87 را تغییر بدهید؟!

با توجه به اینکه این حسابها تا سال 87 گردش و اسناد حسابداری داشته و در سال 88 هیچ گونه گردش مالی و سند حسابداری ندارن
آیا می توان این حسابها را تغییر داد یعنی کد تفصیلی این حسابها را تغییر دهیم یا اینکه حذف کنیم

امکان تغییر فکر میکنم باشه، چون سند قانونی که بر اساس کد کل نوشته میشه و از لحاظ اظهارنامه هم مشکلی پیش نمیاد.
اما چون میفرمایید حسابها گردش داشته اند نباید حذف شوند، (اصلا  وقتی کدی گردش دارد برنامه نباید اجازه حذف کد مذکور را بدهد.) چون اگر بخواهید گزارش از حساب مذکور بگیرید دچار مشکل میشوید؛ مگر اینکه ابتدا همه سندهایی که کد مذکور در آن بکار رفته را اصلاح کنید و سپس اقدام به حذف آن کنید.

خارج شده است
Taraneh-D
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 384

« پاسخ #2 : 20 بهمن 1388 , ساعت 20:22:36 »

امکان تغییر فکر میکنم باشه، چون سند قانونی که بر اساس کد کل نوشته میشه و از لحاظ اظهارنامه هم مشکلی پیش نمیاد.
اما چون میفرمایید حسابها گردش داشته اند نباید حذف شوند، (اصلا  وقتی کدی گردش دارد برنامه نباید اجازه حذف کد مذکور را بدهد.) چون اگر بخواهید گزارش از حساب مذکور بگیرید دچار مشکل میشوید؛ مگر اینکه ابتدا همه سندهایی که کد مذکور در آن بکار رفته را اصلاح کنید و سپس اقدام به حذف آن کنید.
بادرود
تصور نمیکنم  مشکلی پیش بیاید چون در سال مالی 88 همانطور که اظهار نمودند حسابهای تفصیلی مورد نظر فاقد گردش میباشند و با حذف حساب تفصیلی در سال 88  از سال 88 به بعد حساب تغییر مینماید و تا سال 87 با عنوان حساب قبلی گردش خواهد داشت زیرا حسابها در پایان سال مالی 87 بسته شده اند و عملا سیستم امکان هرگونه تغییر یا حذفی را تا پایان سال 87 غیر ممکن میسازد. شخصا این مورد را انجام داده ام و مشکلی بوجود نیامده است. البته بهتر است که کدینگ حسابها تغیر نداشته باشد ولی گاها نیاز به تغییرات در سیستم کدینگ بوجود می آید.
با احترام
خارج شده است

هیچ پایانی به راستی پایان نیست . در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است .
وجیهه حداد
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 20 بهمن 1388 , ساعت 20:44:50 »

بادرود
تصور نمیکنم  مشکلی پیش بیاید چون در سال مالی 88 همانطور که اظهار نمودند حسابهای تفصیلی مورد نظر فاقد گردش میباشند و با حذف حساب تفصیلی در سال 88  از سال 88 به بعد حساب تغییر مینماید و تا سال 87 با عنوان حساب قبلی گردش خواهد داشت

با سلام
وقتی کدی از سیستم حذف شود، آیا امکان این وجود دارد که کد را برای یک سال مشخص حذف کنیم و برای یک سال دیگر این کد دارای گردش باشد؟!!!!!
به نظر من وقتی کدی حذف میشود کلا از سیستم حذف میشود، چون حسابها را که هر سال جدا تعریف نمیکنیم، حسابها یک بار برای همیشه تعریف میشود.

حسابها در پایان سال مالی 87 بسته شده اند و عملا سیستم امکان هرگونه تغییر یا حذفی را تا پایان سال 87 غیر ممکن میسازد.

گذشته از این امکان تغییر کد در سیستم برای برنامه نویس خیلی راحت است، حالا در هر سالی و در هر مقطعی از سال مالی که باشد برای برنامه نویس اصلا کاری ندارد که کدها را تغییر بدهد.

باز هم جهت تاکید عرض میکنم:
(اصلا  وقتی کدی گردش دارد برنامه نباید اجازه حذف کد مذکور را بدهد.)

با احترام

خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #4 : 20 بهمن 1388 , ساعت 23:05:52 »

سلام

جناب سبز پوش بخش حساب تفصیلی در هرنرم افزاری خصوصیات خاص تعریف شده مرتبط با آن نرم افزار را دارد لذا تاجائی که اطلاع دارم وقتی یک کد حتی یک گردش داشته باشد حذف آن ممکن است عواقبی داشته باشد و حداقل آن این است که در گزارش کلی مرور حساب از چند سال چون سیستم کد را میشناسد دو حساب را با هم ترکیب میکند.
تاجائی که ممکن است باید سعی کنید از حذف کردن کد خودداری فرمائید چونکه معمولا" کد سطح چهارم همیشه بیش از 6 کاراکترکمتر نیست و شما به راحتی میتوانید به هر اندازه که لازم است کد ایجاد کنید و نرم افزاری مثل همکاران کد بلااستفاده را غیر فعال میکند و دیگر در بخشها دیده نمیشود.
خارج شده است

Taraneh-D
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 384

« پاسخ #5 : 20 بهمن 1388 , ساعت 23:32:10 »

بادرود
برای اطمینان به کاربر گرامی سید علا سبز پوش پیشنهاد میکنم که از واحد پشتیبانی نرم افزار سوال بفرمایند شاید نرم افزار مربوطه این قابلیت را نداشته باشد. به قابلیت های نرم افزار نیز بستگی دارد.
با سلام
وقتی کدی از سیستم حذف شود، آیا امکان این وجود دارد که کد را برای یک سال مشخص حذف کنیم و برای یک سال دیگر این کد دارای گردش باشد؟!!!!!
به نظر من وقتی کدی حذف میشود کلا از سیستم حذف میشود، چون حسابها را که هر سال جدا تعریف نمیکنیم، حسابها یک بار برای همیشه تعریف میشود.

گذشته از این امکان تغییر کد در سیستم برای برنامه نویس خیلی راحت است، حالا در هر سالی و در هر مقطعی از سال مالی که باشد برای برنامه نویس اصلا کاری ندارد که کدها را تغییر بدهد.

باز هم جهت تاکید عرض میکنم:
با احترام
مسلما برای برنامه نویس اصلا کاری ندارد که در هر مقطعی از سال تغییر کد دهد ولی صحبت مادرمورد برنامه نویس نیست در مورد کاربر سیستم است که امکان تغییر در اسناد وکدهای تفصیلی سال مالی گذشته را ندارد. و در صورتیکه بخواهد کد تفصیلی را حذف نماید در صورت حذف آن در سالهای گذشته حتما پیغامی در این خصوص قبل از تائید دستور حذف خواهد داد .
در هرصورت بهتر است قبل از اقدام با بخش پشتیبانی نرم افزار مربوطه هماهنگ شود .
با احترام
خارج شده است

هیچ پایانی به راستی پایان نیست . در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است .
وجیهه حداد
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 21 بهمن 1388 , ساعت 00:20:52 »

با سلام مجدد

مسلما برای برنامه نویس اصلا کاری ندارد که در هر مقطعی از سال تغییر کد دهد ولی صحبت مادرمورد برنامه نویس نیست در مورد کاربر سیستم است که امکان تغییر در اسناد وکدهای تفصیلی سال مالی گذشته را ندارد.

اما فکر میکنم جناب سبز پوش برنامه نویس هستند.
خارج شده است
سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 21 بهمن 1388 , ساعت 09:40:30 »

دوستان از لطفی که در حق من کردید سپاسگزارم همانطور که agappe  مرحمت فرمودن بنده برنامه نویس هستم
حسابهای سیستم ما به این شکل است طبقه -گروه حسابها - زیرگروه حسابها - حسابهای کل --حسابهای معین

علاوه بر این یک طبقه تفصیلی داریم که زیر گروه آن حساب تفصیلی است یعنی حسابهای تفصیلی ما شناور است و در تعریف سیستم زیر گروه معین است
چون هر سال برای حسابهای تفصیلی طبقه جداگانه تعریف میکنیم مثلا برای حسابهای تفصیلی سال 88 طبقه تفصیلی با کد 88 تعریف می کنیم  و تمام تفصیلیهای
سال 88 زیر گروه این طبقه تعریف می شوند بصورت  880000  حال مشکل من این است که بدلیل اشتباه حسابدار از قبل آمده طبقه 89 را تعریف کرده و چند حساب هم زیر گروه آن تعریف کرده است که این حسابها باید تغییر کد بدهند و به طبقه دیگری منتقل شوند

راه حلی که من دادم به این شکل است که یک طبقه دیگری تعریف کنیم و این حسابها را با تغییر کد به طبقه جدید انتقال دهیم آیا راه حل من درست است؟

باز هم از تمامی دوستان که  راهنمایی کردند واقعا سپاسگزارم شرمنده ام کردید . خیلی بزرگوارید
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #8 : 21 بهمن 1388 , ساعت 10:47:23 »

سلام

جناب سبز پوش فقط توجه داشته باشید که اگر چنین امکانی را در برنامه دیده باشید نرم افزار شما از طرف دارائی مورد تائید قرار نخواهد گرفت و کدینگ ها مثل شناسنامه یا کدملی افراد هستند که عوض نمیشوند و اگر با آن کار نمیشود فقط باید غیر فعال شود.

بااحترام
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #9 : 21 بهمن 1388 , ساعت 11:58:44 »

سلام

جناب سبز پوش فقط توجه داشته باشید که اگر چنین امکانی را در برنامه دیده باشید نرم افزار شما از طرف دارائی مورد تائید قرار نخواهد گرفت و کدینگ ها مثل شناسنامه یا کدملی افراد هستند که عوض نمیشوند و اگر با آن کار نمیشود فقط باید غیر فعال شود.

بااحترام

با سلام
سیستم ما امکان تغییر کدها را ندارد ولی من گفتم از بانک اطلاعاتی کد این حسابهای تفصیلی را عوض کنم
چاره ای نداریم چون اگر عوض نکنیم سال آینده مشکل خیلی بزرگی خواهیم داشت
یکی از حسابدارها سازمان گفت مشکلی نداره ولی من نمی تونم خودم بدون اجازه اینکار را بکنم
چکار کنم نمی دانم
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #10 : 21 بهمن 1388 , ساعت 12:10:52 »

سلام

جناب سبزپوش خیلی از حسابداران اشراف به عواقب ندارند و بهتر است عواقب این تغییر دیده شود چونکه از طریق تیبل باید انجام دهید.
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #11 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:19:42 »

ببخشید دوباره سوال می کنم
 اگر از تیبل بانک اطلاعاتی عوض کنم مشکل دارد یا نه ؟
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #12 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:24:07 »

سلام

آیا اگر عوض کنید روی سال قبل هم تاثیر دارد؟
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #13 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:41:47 »

سند های حسابداری سر جای خودش هست هیچ تغییری در مبالغ آنها ایجاد نمی شه فقط کد حسابهای تفصیلی را عوض می کنم
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #14 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:48:12 »

سلام

جناب سبز پوش مسئله دفاتر است و نیز گزارشات قبلی. مثلا" من با ذهنیت همکاران سیستم به شما عرض کنم که اگر این کار رو بکنید در مرور حساب وقتی از سال... تا سال....اطلاعات این حساب را ومی بینید اطلاعات قدیم آن با جدید آن پشت سر هم با نام جدید نشان داده میشود.
دفاتر هم اگر این تفصیلی در سند های حسابداری چاپ شده و دفاتر نوشته شده است اگر این تغییر باعث شود که مثلا" حسابهای 87 درحال بررسی ممیز است پرینت این حساب با تغییر کد با حساب قبلی هماهنگ نشود مشکل ساز خواهد شد.
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #15 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:54:32 »

از پاسخ خوب شما سپاسگزارم پس با این حساب اول می رم تحقیق می کنم بعد ببینم چکار میشه کرد

خیلی ممنون از شما
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :