ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نحوه هزینه خرید مواد با وام بانکی  (دفعات بازدید: 505 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4859

« پاسخ #20 : 20 بهمن 1388 , ساعت 12:55:32 »

مثال واضح :
شما در همین تاپیک فرمودید که بنده تاپیک مشابه این تاپیک را مستفيض به فيض حذف الهي نمودم ولی الان و در آخرین ارسال خود می فرمائید" تاپيك مزبور متأسفانه حذف شد كه البته خود بنده هم حذف كننده آن بودم"
به نظر شما این تناقض نیست؟؟!!!
متأسفانه اشكال كار اينجاست كه جنابعالي پاسخها را تجزيه و تحليل نمي كنيد و صرفاً به ظواهر امر توجه مي كنيد ، بله عرض كردم خود بنده تاپيك قبلي را حذف نموده و از بخش عمومي خارج كردم چون شما پتانسيل آن را فراهم كرديد ، دقيقاً با الفاظ بسيار زننده اي كه گوئي طرف مقابل در گير و دار كلمات شما متوجه بي حرمتي ها نمي شود ، آنقدر برخورد غير حرفه اي كرديد كه مجبور شدم تاپيك مزبور را حذف كنم و علت اصلي حذف هم خجالتي بود كه از رفتار غير حرفه اي شما متحمل شدم ، آيا در اين بين شما تناقضي مي بينيد .
متأسفانه تاپيكها را با همين روش پيگيري مي كنيد كه دچار كانفليك مي شويد ، عدم توجه به فحواي كلام ، عدم تجزيه و تحليل موضوعات ، عدم ارائه فرضيات و زمزمه هاي ذهني خود و . . . و متأسفانه در برابر ابهام هاي مطروحه آنچنان بركه را گل آلود مي كنيد كه . . .
اين فرايند دقيقاً از زماني شروع شد كه شما به سمت سرپرستي نائل شديد و تصور مي كنيد كه گوئي سمت شما مؤيد فرمايشات شماست و طرح ابهام به آن هم مستحق هر بي حرمتي است و اكنون هم در سمت مديريت و بنده هم به عنوان كاربر پركار . . .

مطمئن باشيد با توجه به رفتارهاي شما از اينكه سطح كاربري بنده با شما متمايز است بسيار خرسندم . سمت بي محتوا صرفاً مايه عجب و غرور است . . .

عذر خواهي مي كنم ، از پرداختن بيش از اين به تاپيك جاري معذورم

خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
محمد سالار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 383

« پاسخ #21 : 20 بهمن 1388 , ساعت 13:05:48 »

ما برای وصل کردن آمدیم .................(در ادامه فرمایشات آقای لواسانی)
خارج شده است

اگر امروز کار نیکویی نکرده اید،زندگی امروز شما به هدر رفته است.
شاخص
کار آموز حسابداری
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

« پاسخ #22 : 20 بهمن 1388 , ساعت 13:39:55 »

با درود خدمت بزرگواران
جسارتا ببخشید که بنده(  به قول یکی از دوستان  که خطاب به عضو جدید تالار  در تایپیکی  گفته بود )، از راه نرسیده اظهار نظر می کنم .
 این تایپیک تا مراحلی توسط هر دو عزیز که حقیقتا برای این تالار و به ویژه این حقیر موهبتی هستند ، بر پایه اصول علمی به خوبی پیش می رفت که ظاهر ذهنیتهای قبلی منجر به مشاجره به جای مباحثه گردید. برداشت من این است که نظرات علمی هر دو نزدیک به هم است و فقط اختلافات ظریف و نکته سنجانه ای وجود داشته که انهم ظاهرا به خاطر مسائلی که از قبل وجود داشته به اینجا کشیده شد.
این حقیر به هر دو بزرگوار می گویم که امثال بنده که کم تجربه و مبتدی هستیم به دانش وداشته های ارزشمند شما محتاج بوده و دوست داریم نقطه نظرات شما را در محیطی سرشار از آرمش شاهد باشیم . این یک درخواست صمیمانه و البته عاجزانه است چون دوست داریم از طریق نظرات و دانسته های شما به داشته های خود بیافزائیم .
و امیدوارم نه این تایپیک بلکه سایر تایپیکها حذف نشوند. چندین تایپیک را دیده ام که به یک مرحله که رسیده اند ،قفل شده اند. فکر می کنم این تالار با وجود مدیران و کاربران فرهیخته ای که دارد آنقدر ظرفیت و قابلیت داشته باشد که همگان در یک فضای احترام آمیز و در کمال آرامش ، آزادانه به بیان عقاید و نظرات خود بپردازند.
با آرزوی توفیق برای همگی
خارج شده است

علم زینت توانگران و دارایی فقراست

مولا علی (ع)
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #23 : 20 بهمن 1388 , ساعت 14:45:57 »

عزیزان این فضای بحث اصلاً قابل قبول نیست نه به اینکه بعضی دوستان برای هم هی نوشابه باز می کنند نه به اینکه ...
بنده بر خودم فرض می دانم بعنوان کسی که 15سال سابقه مدیریت مالی و 8سال سابقه تدریس داردنه تنها  به استادی آقای مهدی نیا در مباحث حسابداری شهادت دهم بلکه ایشان را یکی از سرمایه های اصلی این تالار می دانم .
واز طرفی سرتعظیم واحترام در مقابل مسئولین تالار(ازجمله آقای لواسانی)  که این فضای مجازی سالم وتخصصی را بوجود آورده اند وتا آنجا که بنده مطلع هستم بدون چشم داشت مادی مشغول به خدمت می باشند فرود می آورم .
جناب آقای لواسانی عزیز این بحث اتفاقاً از مباحثی است که قبلاً انجام شده وبه نتیجه رسیده است واضح وروشن است که  هزینه بهره  وامی که صرف خرید مواد می باشد در حساب قیمت تمام شده مواد ثبت نمی گردد
مگر اینکه خرید مواد فقط از طریق یوزانس ویا پروسه خریدو تکمیل به طور قابل ملاحظه ای طولانی باشد که در خرید مواد این دوشرط دور از ذهن می آید 

سلام خدمت جناب رضوی

ای کاش با نوع نگارش خود کمک میکردید به پایان بحث ولی متاسفانه این چنین نیست و در این میان به تنهائی بین بحث دو دوست عزیز ما آمده و داوری کرده درحالی که هیچ انسانی نمیتواند در کار و تخصص خود خطائی نداشته باشد و خیلی خوشحالم جنابعالی بااین همه تجربیات در سایت ما هستید و ما از نظرات فنی شما نیز بهره مند خواهیم شد.
شما فرمودید بهره تعلق نمی گیرد به صراحت کاش این مسئله رو بدون جانبداری ارائه میفرمودید چونکه اینجا بحث فنی دو بزرگوار است نه یار و یار کشی.

اون بحث نوشابه باز کردنی هم که فرمودید درشان و مرتبه یک استاد دانشگاه نیست که کلی به مسئولین توهین کند.آقای مهدینیا و آقای لواسانی عزیز من هستند بخاطر همین من دخالت نکردم و دست روی دست بسیار است.مهم گذشت و تواضع است که خواهش میکنم از دوستان پیشه کنند.

با احترام
خارج شده است

رضوی110
سرپرست بخش
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 616

« پاسخ #24 : 20 بهمن 1388 , ساعت 15:00:37 »

با سلام و احترام خدمت جناب آقای احسانی عزیز
برادر عزیز جمله ای که بکار بردم بمنظور خارج کردن بحث ازمحیط جدی به یک محیط دوستانه تر بود قصد جسارات به هیچ عنوان در کار نبوده است واگر چنین برداشتی پیش آمده از قصور اینجانب در نگارش بوده است که از این بابت پوزش می طلبم .
نقل قول
ی کاش با نوع نگارش خود کمک میکردید به پایان بحث ولی متاسفانه این چنین نیست
قصد این بود
نقل قول
اگر چنین برداشتی پیش آمده از قصور اینجانب در نگارش بوده است که از این بابت پوزش می طلبم .
نقل قول
شما فرمودید بهره تعلق نمی گیرد به صراحت کاش این مسئله رو بدون جانبداری ارائه میفرمودید
نقل قول
اگر چنین برداشتی پیش آمده از قصور اینجانب در نگارش بوده است که از این بابت پوزش می طلبم
با احترام مجدد - ارادتمند - رضوی
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #25 : 20 بهمن 1388 , ساعت 15:29:46 »

سلام

با تشکر ازجناب رضوی عزیز و سلامتی همه دوستان و عزیزان بخصوص آقای مهدینیا و لواسانی عزیز.
خارج شده است

لواساني
محسن روزبهانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1801

{هذا من فضل ربی}

« پاسخ #26 : 20 بهمن 1388 , ساعت 16:04:07 »

آقای مهدینیا و آقای لواسانی عزیز من هستند.
با سلام خدمت جناب احسانی
قربان شما بزرگوار هستید.
خارج شده است

زاهد مترسانم دگر دورخ ندارد آتشی
                                     آنان که می سوزند در آن آتش ز دنیا برده اند
آرتان
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 77

کارشناس حسابداری فارغ التحصیل دانشگاه چمران اهواز

« پاسخ #27 : 21 بهمن 1388 , ساعت 15:57:41 »

جناب مهدی نیا

لطفا" جواب ندهید تا بحث عوض شود.

لطفا" به احترام سایر دوستان.

زیاد هم مایل بودید  خصوصی  ارسال کنی.

دوستدار شما و آقای لواسانی .
خارج شده است

هنگامي كه همه يكسان فكر كنند ديگر كسي بيشتر فكر نمي کند.
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

پرش به :