مثال واضح :
شما در همین تاپیک فرمودید که بنده تاپیک مشابه این تاپیک را مستفيض به فيض حذف الهي نمودم ولی الان و در آخرین ارسال خود می فرمائید" تاپيك مزبور متأسفانه حذف شد كه البته خود بنده هم حذف كننده آن بودم"
به نظر شما این تناقض نیست؟؟!!!
متأسفانه اشكال كار اينجاست كه جنابعالي پاسخها را تجزيه و تحليل نمي كنيد و صرفاً به ظواهر امر توجه مي كنيد ، بله عرض كردم خود بنده تاپيك قبلي را حذف نموده و از بخش عمومي خارج كردم چون شما پتانسيل آن را فراهم كرديد ، دقيقاً با الفاظ بسيار زننده اي كه گوئي طرف مقابل در گير و دار كلمات شما متوجه بي حرمتي ها نمي شود ، آنقدر برخورد غير حرفه اي كرديد كه مجبور شدم تاپيك مزبور را حذف كنم و علت اصلي حذف هم خجالتي بود كه از رفتار غير حرفه اي شما متحمل شدم ، آيا در اين بين شما تناقضي مي بينيد .
متأسفانه تاپيكها را با همين روش پيگيري مي كنيد كه دچار كانفليك مي شويد ، عدم توجه به فحواي كلام ، عدم تجزيه و تحليل موضوعات ، عدم ارائه فرضيات و زمزمه هاي ذهني خود و . . . و متأسفانه در برابر ابهام هاي مطروحه آنچنان بركه را گل آلود مي كنيد كه . . .
اين فرايند دقيقاً از زماني شروع شد كه شما به سمت سرپرستي نائل شديد و تصور مي كنيد كه گوئي سمت شما مؤيد فرمايشات شماست و طرح ابهام به آن هم مستحق هر بي حرمتي است و اكنون هم در سمت مديريت و بنده هم به عنوان كاربر پركار . . .
مطمئن باشيد با توجه به رفتارهاي شما از اينكه سطح كاربري بنده با شما متمايز است بسيار خرسندم . سمت بي محتوا صرفاً مايه عجب و غرور است . . .
عذر خواهي مي كنم ، از پرداختن بيش از اين به تاپيك جاري معذورم