با سلام
احتراما،
دوست گرامی پرخاشگری و تقابل با دیگران و سعی و تلاش فراوان برای به کرسی نشاندن حرف خود که از خصوصیات ذاتی حضرتعالی است پس خیلی با نسبت دادن این موارد به دیگران سعی در توجیه خود نفرمائید.
شما به بنده می گوئید که من سخنان آمرانه بیان می کنم و توجیهتان تنها یک کلمه باید است که در پاسخم ارائه نموده ام سپس خود شما می فرمائید : "پاسخ صحیح" فکر نمی کنید جمع ضدین محال است، شما دیگران را منع نموده ولی خود به همان کار می پردازید.
نکته دیگر که متاسفانه بازهم به آن هیچ دقتی نکرده اید این است که این شرایط خاص مندرج در استاندارد 8 در استاندارد 13 آمده که قبلا هم گفتم، لیکن بدلیل اینکه شما تنها عادت به حاشیه روی و بازی با کلمات دارید این مطالب را اصلا ملاحظه نمی کنید.
اگر یکبار دیگر از ابتدای ورود خود به این تاپیک با دقت بنگرید(که بازهم بعید می دانم) ملاحظه می فرمائید که تنها هدف شما تقابل بوده و لاغیر، لیکن بازهم بنده شما را به آرامش دعوت نموده و به شما عرض می کنم از اینکه دوستان شما را با نام استاد خطاب می کنند خیلی غره نشوید آقای جامع و مانع الاطراف.
نکته دیگر اینکه شما عادت به این دارید که در تقابل با بنده بی جهت پاسخ دیگران را موافق نظر خود قرار دهید به عنوان مثال جناب مولائی اصلا پاسخ شما را ارائه نکرده بودند و به بندهای دیگری از استاندارد8 (6 و 8) اشاره داشتند و بحث ما در خصوص بند 20 استاندارد مزبور است، لیکن شما پاسخ ایشان را کاملا صحیح بیان نمودید حال اگر همان پاسخ را بنده یا دوستان قدیمی دیگر که حتما اسامی آنان برای شما کاملا مشخص است همان پاسخ آقای مولائی را ارائه می کردیم شما همین تقابل را شروع و تا پایان می رفتید تا بازهم حرفتان بر کرسی بنشیند.
نکته دیگر اینکه شما به کلمه باید بنده معترضید لیکن خود نظر می دهید که "اگر مي بينيم در استاندارد از " مي توان " استفاده شده است
صرفاً به اين دليل است كه وجوه " مي بايد " اين موضوع از " نمي بايد " آن كمتر است . ""این
صرفا محل ایراد بنده واقع نشده و نگفتم آمرانه چون شما خود را علامه دهر می دانید(البته به زعم خود)
نکته بسیار مهم دیگر اینکه اصلا این بحث چه ارتباطی با مباحث دیگری که ارائه نمودید دارد پس اگر کمی تامل کنید حتما متوجه خواهید شد تنها هدف جنابعالی از پاسخ در این تاپیک مقابله و تقابل است ولا غیر وگرنه اصلا دنبال پاسخ جامع و مانع الاطراف نیستید و دلتان هم برای کسی نمی سوزد.
اگر زمانی وقت داشتید در یک تاپیک دیگر(در بخش گفتگوی آزاد) معانی این عبارت " نمی باید" را که در بالا فرمودید را جهت آگاهی سایر دوستان بیان بفرمائید چون شخصا هر چقدر گشتم تنها موارد زیر حاصل شد:
لغت نامه دهخدا
هیچ موردی متناظر با "نمی باید" پیدا نشد.
فرهنگ فارسی معین
واژه مورد نظر شما پیدا نشد.
لغت نامه(موتور جستجوی فارسی)
برای جستجوی مورد نظر شما هیچ کلمه ای یافت نشد لطفا جستجوی خود را محدودتر و دقیق تر نمایید
لغت نامه فارسی
متاسفانه نتیجه ای برای جستجوی نمی باید در لغتنامه فارسی یافته نشد.
در پایان عرائض خود برای اینکه شما از سر در گمی خارج شوید و پاسخ بنده را به طور مطلق بدانید حضورتان عرض می کنم که با عنایت به بنده 11 استاندارد 13 بنده می گویم باید این مخارج به بهای تمام شده دارائی ثبت بخورد(
این پاسخ تنها جهت روشن شدن ذهن شماست جناب آقای مهدی نیا):
11 . ممكن است تشخيص رابطه مستقيم بين تسهيلات مالي خاص و يك دارايي واجد شرايط و همچنين تعيين تسهيلات مالي قابل اجتناب (در صورت عدم تحصيل دارايي) مشكل باشد. براي مثال، چنانچه فعاليت تأمين مالي واحد تجاري به صورت متمركز انجام شود چنين مشكلي پيش ميآيد. درچنين شرايطي، تعيين مبلغ مخارج تأمين مالي كه مستقيماً قابل انتساب به تحصيل دارايي واجد شرايط است مشكل و
اعمال قضاوت ضروري ميشود.
لطف عالی مزید