ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: حساب جاری شرکاء ؟  (دفعات بازدید: 261 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
aida3p
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

« : 12 بهمن 1388 , ساعت 11:09:40 »

با سلام خدمت شما ، می خواستم بدونم در یک شرکتی که فعالیت محدودی دارد و از شریک بودن چند نفر بوجد آمده ، حسابی وجود دارد بنام حساب جاری شرکا اگر میشود راهنمایی کنید که تکلیف این حساب در آخر سال چه است؟ اگر امکان دارد یک توضیح کامل دهید .
ممنونم
خارج شده است
محمد سالار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 383

« پاسخ #1 : 12 بهمن 1388 , ساعت 11:14:29 »

با درود
ضمن تبریک به مناسبت ورود شما
حساب جاری شرکا حسابی است که برای برداشت و یا افزایش سرمایه شرکت برای هر یک از شرکاء به نامشان اففتتاح میشود
و یک حساب دائمی بوده و بعد از تقسیم سود و زیان به سال بعد منتقل میشود.
خارج شده است

اگر امروز کار نیکویی نکرده اید،زندگی امروز شما به هدر رفته است.
og
امید
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

« پاسخ #2 : 12 بهمن 1388 , ساعت 13:59:37 »

با درود ،

ضمن تایید فرمایشات جناب محمد سالار عرض میکنم که جاری شرکا هم میتواند مانده بدهکار داشته باشد هم بستانکار ، به عبارتی یک حساب کنترلی جهت میزان بدهی یا طلب کارکنان از شرکت میباشد ، درضمن فقط

مربوط به شرکتهایی با فعالیت محدود نیست بلکه شامل هر شرکتی میشود و حتی برای کارکنان دیگر غیر از شرکا هم استفاده میشود که آن وقت نام آن میشود جاری کارکنان
خارج شده است

ریاست بدست کسانی خطاست        که ازدستشان دستها برخداست
رضوی110
سرپرست بخش
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 616

« پاسخ #3 : 12 بهمن 1388 , ساعت 14:16:08 »

با سلام واحترام
نقل قول
حساب جاری شرکا حسابی است که برای برداشت و یا افزایش سرمایه شرکت برای هر یک از شرکاء به نامشان اففتتاح میشود
حساب جاری شرکاء برای جلوگیری وعدم ثبت وایجاد تغییرات سرمایه (برداشت (حساب کاهنده سرمایه در موسسات انفرادی )وافزایش سرمایه ) ایجاد می شود و بیشتر در شرکتهای شخص محور (تضامنی ونسبی و...) ایجاد می شود . بهتر است بجای این حساب که ماهیت خنثی دارد از حسابهای در یافتنی با ماهیت بدهکار و یا حسابهای پرداختنی با ماهیت بستانکار استفاده کنیم .
رضوی
خارج شده است
aida3p
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

« پاسخ #4 : 13 بهمن 1388 , ساعت 01:11:32 »

از همه بابت راهنماییتون ممنونم در واقع شکی داشت که برطرف شد ، من کاربر جدیدی هستم و فکر میکنم که این سایت واقعا کمکی برای همه است ،
ممنونم دوستان
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :