ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پاسخ دهید  (دفعات بازدید: 252 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
مهرو
مهرو
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 79

« : 06 بهمن 1388 , ساعت 16:51:25 »

لطفا" یکی از کاربران محترم به سوالات من جواب روشنی بدهد

با احترام

خارج شده است
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4858

« پاسخ #1 : 06 بهمن 1388 , ساعت 17:53:20 »

دوست گرامي سعي بفرمائيد اگر پاسخي را غير روشن مي بينيد به آن توجهي نكنيد چه اينكه اساساً توضيح تاريك چيزي هم از درونش پيدا نيست . دريافت پاسخ روشن مستلزم پيگيري مبحث ايجاد شده و بررسي برايند توضيحات ارائه شده است كه در اين بين ممكن است موضوعات موازي ديگري هم پيرامون سؤال شما ايجاد شده و پيگيري شود كه البته به زعم شما پاسخي تاريك تلقي شود اما هنر و اشراف آنجاست كه به زواياي تاريك قضيه نظر كنيم نه اينكه صرفاً به مباحث روشن اكتفاء كنيم . توضيحات ارائه شده در مباحثي كه شما ايجاد كرده ايد از هر كسي كه بوده است به زعم بنده محل تأمل داشته و موجب تقويت پاسخ به مبحث شما مي شود ، خلاصه اينكه اوقات صرف شده آن چنان بي ارزش هم نبوده است كه . . .

با احترام

خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
مهرو
مهرو
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 79

« پاسخ #2 : 07 بهمن 1388 , ساعت 11:00:29 »

با سلام

دقیقا" با نظر شما موافقم و از تمامی مباحث مطرح شده استفاده کردم اما در آخر جواب سوالم را نگرفتم  و از کاربران محترم خواستم تا جواب سوالم را بدهند

با تشکر واحترام
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4917

« پاسخ #3 : 07 بهمن 1388 , ساعت 11:25:31 »

سلام خدمت دوست گرامی مهرو

دوست عزیز جنابعالی در دوره مالی مورد نظر شناسائی ذخیره لازم را انجام نداده اید و نیز ترتیبات قانونی را نیز رعایت ننموده اید حالا سوال شما این است که بنده چگونه پیش پرداخت بیمه را به هزینه ببرم.خوب با این ثبت ببرید:

سودیازیان سنواتی   بدهکار

پیش پرداخت بیمه         بستانکار

آیا این کار درست است؟  خیر

راه درست چیست؟

اینکه شما هیچ اطلاعاتی ندارید که ارائه دهید لذا بدون اطلاعات شما چه انتظاری دارید جواب درست به شما داده شود و البته حق هم دارید چونکه بحث سوال جنابعالی به موضوعات دیگری کشیده شد ولی از نظر من شما هیچ ثبتی فعلا" قادر نیستید بزنید تا اطلاعات بیشتری بدست نیاورید.
خارج شده است

بی‌چیز باش، ناچیز نباش.
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :