ms1654
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
|
 |
« : 03 بهمن 1388 , ساعت 12:51:27 » |
|
با سلام شرکتی که من در آن مشغول به کار هستم با توجه به ماهیت کار تعدادی کارمند پاره وقت دارد که برخی 2 روز در ماه، برخی 5 روز در ماه، برخی 7 روز در ماه و ... مشغول به کار بوده و قرار داد های آن ها هم موجود است. اما بیمه این وضعیت را نمی پذیرد و معتقد است این افراد به طور تمام وقت و 30 روز در ماه مشغول به کارند و بر این اساس جرایم بیمه ای سنگینی را برای شرکت ما قرار داده است. حال بنده 2 سوال دارم: 1- از چه طریقی می توانم بیمه را متقاعد کنم که این کارمندان تمام وقت و دائمی نیستند و نوع فعالیت ما ایجاب می کند که بسته به نیاز خود، تنها چند روز در ماه از آن ها استفاده کنیم. 2- جریمه های تعیین شده توسط بیمه چطور می توانند مورد اعتراض ما قرار گیرند و آیا مشاورانی هستند که بتوانند در این زمینه به من کمک کنند؟؟ با تشکر ایمیل بنده: mahmoud_salahi@yahoo.com
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
جعفر میرزاخانی
|
 |
« پاسخ #1 : 04 بهمن 1388 , ساعت 00:11:35 » |
|
با سلام می توانید با آنها قرارداد ساعتی یا مقاطعه کاری عقد کنید ، بر روی رای صادره اعتراض کنید و در جلسه ای که بدین منظور تشکیل می شود شرکت نمایید و با ارائه مدارک و قراردادها آنها را قانع نمایید که قراردادها به صورت مقاطعه کاری می باشد.
با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
جمع دوستانه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #2 : 04 بهمن 1388 , ساعت 01:50:35 » |
|
می توانید با آنها قرارداد ساعتی یا مقاطعه کاری عقد کنید با درود و تشکر به نظر شما قراردادهای ساعتی مشمول بیمه نیستند ؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
|
|
|
|
جعفر میرزاخانی
|
 |
« پاسخ #3 : 04 بهمن 1388 , ساعت 09:57:26 » |
|
به نظر شما قراردادهای ساعتی مشمول بیمه نیستند ؟
با سلام در مورد قرارداد های ساعتی پوزش میطلبم ، مشمول هستند ، در مورد تهیه قرارداد مقاطعه کاری برای اینکه راحت تر بتوانید بیمه را قانع کنید سعی کنید قرارداد را در سربرگ خودتان تنظیم نکنید و متن قرارداد به صورتی باشد که طرف را مانند پیمانکار شما نشان دهد و از او بخواهید که کارکرد خود را به شکل صورت وضعیت در آورد و بر اساس آن پرداخت ر انجام دهید ، تا جای شبهه ای باقی نماند . با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
جمع دوستانه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان
|
|
|
ms1654
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 2
|
 |
« پاسخ #4 : 04 بهمن 1388 , ساعت 22:08:52 » |
|
با تشکر از پاسخ های دوستان، اگر قرار داد به صورت روزانه باشد چطور؟ یعنی با شخص قراردادی داشته باشیم که از 17 تا 21 فرودین، از 12 تا 15 اردیبهشت، از 22 تا 27 خرداد و ... برای ما کار کند ولی بیمه تمام این قرار داد ها را به صورت کامل آن ماه حساب کرده است. آیا راهی برای گرفتن حقمان از بیمه وجود دارد؟ با تشکر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
A.Ehsani
|
 |
« پاسخ #5 : 04 بهمن 1388 , ساعت 22:25:28 » |
|
سلام
چیزی که شما باید حتما" دقت بفرمائید شروع بکار وپایان بکار پرسنل را به بیمه اعلام بفرمائید در غیر اینصورت تمام دوران بین این زمان حضور را 30 درصد با جریمه از شما مطالبه خواهد شد.ضمن اینکه تسویه حساب نیز هنگام پایان پروژه از کارکنان بگیرید. حالا اگر مشمول جریمه شده اید اعتراض بگذارید و کل مدارک تسویه حساب را در همان زمانها باید جمع آوری و در کمیسیون ارائه دهید اگر ندارید جریمه را باید پرداخت کنید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
hoseinbagheri
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 3
|
 |
« پاسخ #6 : 19 بهمن 1388 , ساعت 01:59:22 » |
|
سلام........در شرکتی کار می کنم که 10ها نفر بازنشسته با ثبت قرارداد صوری مشاور ساعتی تمام ایام و ساعت های کاری در شرکت مشغو ل به کارند و حقوق های بالائی دریافت می کنند.در حالی که از حقوق بازنشستگی نیز بهره مندند و جای کار 10 ها جوان جویای کار را گرفته اند...چکار باید کرد....؟؟؟؟؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
A.Ehsani
|
 |
« پاسخ #7 : 19 بهمن 1388 , ساعت 11:28:14 » |
|
سلام
این سوال شما ارتباطی به این تالار ندارد و این مسئله به سیستم قانون گذاری و اجرائی کشور مربوط است که قوانین را وضع یا اجرا میکنند ضمن اینکه بنده نظر شخصی خودم را خدمت شما عرض کنم: در یک اقتصاد آزاد شما نباید از انحصارات استفاده کنید و یک کارفرما حق دارد آزادانه بین یک جوان تحصیل کرده و یا یک بازنشسته مجرب یکی را انتخاب کند و مطمئن باشید هیچ کسی تمایل ندارد با انتخاب اشتباه سرمایه خود را به باد دهد پس حتما" منافعی برای کارفرما وجود دارد که یک بازنشسته را استخدام میکند.مسئله بیکاری در هر کشوری یکی از مشکلات اساسی دولت است و ارتباطی به بازنشستگان ندارد. مطمئن باشید یک فرد بازنشسته توانائی اجرائی یک نفر جوان و انگیزه وی را ندارد و صرفا" بخاطر تجربه بازنشسته از وی استفاده میشود.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
ali1361
حسابرس
کاربر فعال

آنلاین
تعداد ارسال: 369
دانشجو
|
 |
« پاسخ #8 : 19 بهمن 1388 , ساعت 11:41:45 » |
|
با سلام در مورد قرارداد های ساعتی پوزش میطلبم ، مشمول هستند ، در مورد تهیه قرارداد مقاطعه کاری برای اینکه راحت تر بتوانید بیمه را قانع کنید سعی کنید قرارداد را در سربرگ خودتان تنظیم نکنید و متن قرارداد به صورتی باشد که طرف را مانند پیمانکار شما نشان دهد و از او بخواهید که کارکرد خود را به شکل صورت وضعیت در آورد و بر اساس آن پرداخت ر انجام دهید ، تا جای شبهه ای باقی نماند .
با احترام [/quo
باسلام در ارتباط با قراداد مقاطعه كاري و پيمانكاري كارفا بايد مفا صا حساب بيمه را از طرف قرارداد بگيرد و نسبت به بيمه افراد طرف قرارداد مسوليت تضامني دارد به اين دليل است كه بايد از صورت وضعيت آنها حق بيمه كسر كند با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
خاطرم نيست تو از بارني...يا كه از نسل نسيم ...هرچه هستي گذرا نيست هوايت؛بويت...تو مرا ياد كني يا نكني من به يادت هستم.
|
|
|
|
محمد سالار
|
 |
« پاسخ #9 : 19 بهمن 1388 , ساعت 15:10:50 » |
|
سلام
چیزی که شما باید حتما" دقت بفرمائید شروع بکار وپایان بکار پرسنل را به بیمه اعلام بفرمائید در غیر اینصورت تمام دوران بین این زمان حضور را 30 درصد با جریمه از شما مطالبه خواهد شد.ضمن اینکه تسویه حساب نیز هنگام پایان پروژه از کارکنان بگیرید. حالا اگر مشمول جریمه شده اید اعتراض بگذارید و کل مدارک تسویه حساب را در همان زمانها باید جمع آوری و در کمیسیون ارائه دهید اگر ندارید جریمه را باید پرداخت کنید.
با سلام جناب آقای احسانی عزیز پس تکلیف غیبتهای پرسنل چه میشود . مثلا" درلیست حقوق 29 روز منظور و محاسبه شده ولی ما باید 30 روز کامل برای ایشان در بیمه لحاظ کنیم؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اگر امروز کار نیکویی نکرده اید،زندگی امروز شما به هدر رفته است.
|
|
|
|
A.Ehsani
|
 |
« پاسخ #10 : 19 بهمن 1388 , ساعت 16:16:09 » |
|
سلام
شاید من درست عرض نکردم.شما فرض بفرمائید این ماه کارکرد فردی را میخواهید اعلام کنید اگر در دیسکت نام ایشان باشد و تعداد روز هر مقدار حتی صفر تا 31روز از نظر بیمه مسئله حل شده است ولی اگراین ماه نام این فرد از لیست (دیسکت) جا افتد تامین اجتماعی بیمه آن را مطالبه میکند.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mohammadkhezli
کاربر نیمه فعال

آنلاین
تعداد ارسال: 88
|
 |
« پاسخ #11 : 19 بهمن 1388 , ساعت 23:11:55 » |
|
سلام
سلام بیمه شرکته ما رو جریمه کرده بود از سال 82،از بابت پرسنلی که از شرکت رفتن، رفتیم اعتراض کردیم.یه وقت برای هیات بدوی برای ما گذاشتن،شرکت برگه تسویه ای که از پرسنل گرفته بود با مبالغ حقوق واقعی آنها بود در صورتی که بیمه برای آنها حداقل حقوق رد میشد. و به ناچار مدارک تسویه را نشان ندادیم،حالا باید چکار کنیم؟ از این به بعد برگه تسویه به چه صورتی گرفته شود؟ بدون مبلغ؟ یا 2 برگ تسویه،یکی با مبلغ واقعی حقوق ،یکی با مبلغ حق بیمه؟ بیمه مدارک پرداخت مبلغ تسویه هم میخواد؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
A.Ehsani
|
 |
« پاسخ #12 : 19 بهمن 1388 , ساعت 23:20:19 » |
|
سلام
دوست عزیز آنان مگر توی برگ تسویه آیتم های حکم حقوق را هم نشان میدهید؟ و اگر مبالغ هست هیچ مشکلی نیست چونکه شما میتوانید پاداش سنوات را چندین برابر هم بیشتر پرداخت کنیدو اگر برگ تسویه را ندهید تا زمان جلسه بیمه وجرائم آنان از شما مطالبه خواهد شد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
fatima.p
Melodi
کاربر نیمه فعال

آفلاین
تعداد ارسال: 77
دانشجوی حسابداری
|
 |
« پاسخ #13 : 20 بهمن 1388 , ساعت 01:38:25 » |
|
با اینکه ربطی به حسابداری نداشت ولی یه چیزهایی یاد گرفتیم
از همه ی دوستان ممنون
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
|
|
|
mohammadkhezli
کاربر نیمه فعال

آنلاین
تعداد ارسال: 88
|
 |
« پاسخ #14 : 20 بهمن 1388 , ساعت 10:32:13 » |
|
با اینکه ربطی به حسابداری نداشت ولی یه چیزهایی یاد گرفتیم
از همه ی دوستان ممنون
سلام میشه بگین چرا به حسابداری ربطی نداره؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
fatima.p
Melodi
کاربر نیمه فعال

آفلاین
دانشجوی حسابداری
|
 |
« پاسخ #15 : 21 بهمن 1388 , ساعت 02:30:34 » |
|
این مشکل دوستمون بیشتر جنبه ی حقوقی داره تا حسابداری. امیدوارم جوابم شما رو متقاعد کرده باشه محمد جان.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشهای را بالا ببری
|
|
|
|
A.Ehsani
|
 |
« پاسخ #16 : 21 بهمن 1388 , ساعت 10:49:31 » |
|
این مشکل دوستمون بیشتر جنبه ی حقوقی داره تا حسابداری. امیدوارم جوابم شما رو متقاعد کرده باشه محمد جان.
سلام امور حسابداری بخاطر ارتباط با قوانین هم مباحث حقوقی و هم کیفری شامل حال آن خواهد شد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #17 : 21 بهمن 1388 , ساعت 11:43:54 » |
|
این مشکل دوستمون بیشتر جنبه ی حقوقی داره تا حسابداری. با درود قانون تجارت ، قانون كار ، قانون تأمين اجتماعي ، قانون مالياتهاي مستقيم ، قانون صدور چك ، قوانين برنامه توسعه ، قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي و بسياري از قوانين ديگر هستند كه همانطور كه در نام آنها مشهود است قانونند و منشأ آنها نيز علم حقوق است اما به كثرت در مباحث حسابداري حضور دارند و اساساً ماهيت مالي دارند و معمولاً در دسته بندي قوانين مالي - مالياتي كشور طبقه بندي مي شوند . با احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
fatima.p
Melodi
کاربر نیمه فعال

آفلاین
دانشجوی حسابداری
|
 |
« پاسخ #18 : 21 بهمن 1388 , ساعت 13:26:43 » |
|
با درود
قانون تجارت ، قانون كار ، قانون تأمين اجتماعي ، قانون مالياتهاي مستقيم ، قانون صدور چك ، قوانين برنامه توسعه ، قانون تشويق و حمايت سرمايه گذاري خارجي و بسياري از قوانين ديگر هستند كه همانطور كه در نام آنها مشهود است قانونند و منشأ آنها نيز علم حقوق است اما به كثرت در مباحث حسابداري حضور دارند و اساساً ماهيت مالي دارند و معمولاً در دسته بندي قوانين مالي - مالياتي كشور طبقه بندي مي شوند .
با احترام
سلام
این سوال شما ارتباطی به این تالار ندارد و این مسئله به سیستم قانون گذاری و اجرائی کشور مربوط است که قوانین را وضع یا اجرا میکنند ضمن اینکه بنده نظر شخصی خودم را خدمت شما عرض کنم:
ببخشید اقای احسانی خود شما هم اقرار به اینکه این مشکل دوستمون ربطی به تالار یا بهتر بگم حسابداری نداره رو کردیدو همینطور شما جناب مهدی ینیا: خوب یک حسابدار باید از قوانین با خبر باشه و بنده به این امر واقفم (ما در کنار درس حسابداری ، حقوق هم میخونیم) اما اگه دقت کرده باشید، بنده مشکل این دوستمون رو عرض کردم که در حاضر باید با یک حقوقدان یا مشاور حقوقی مشورت کنه تا یک حسابدار.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mahdinia
|
 |
« پاسخ #19 : 21 بهمن 1388 , ساعت 13:36:56 » |
|
ممكن است بفرمائيد بنده كجا چنين اقراري كردم ؟ عزيز من ، تمام وقت بنده كه حقوقدان هم نيستم با قوانين سپري مي شود ، بعد به نظر شما چنين اقراري مي كنم ؟!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|