ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: گله از بخش نرم افزار جهت مدیران تالار  (دفعات بازدید: 700 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 139

« : 30 دي 1388 , ساعت 10:50:47 »

آقای احسانی و آقایان مدیر تالار محترم

با تاسف بنده در بخش تالار نرم افزار مشاهده می کنم که افراد لینک دانلود نرم افزار ها به همراه کرک آنها را قرار می دهند
مگر این خلاف قوانین تالار نیست چرا برای بی قانونی تبلیغ می شود چرا کاربران را بجای استفاده از نرم افزارهای اصلی
از نرم افزارهای قفل شکسته تشویق می شوند

انتظار بنده این است که هر تایپیکی که برای نرم افزار قفل شکسته تبلیغ می کند فورا پاک شود نه اینکه ادامه یابد
فکر نمی کنم انتظار من بی جا باشد

خواهشمندم برای نرم افزارهای کرک شده لینک ندهید . هر کسی می خواهد خودش بره از اینترنت پیدا کند نه اینکه لینک آن در تالار قرار داده شود

با عرض احترام و ادب خدمت همه مدیران تالار

شرمنده ام
لینک زیر را دانلود کنید با نرم افزار پاور پوینت باز می شود شاید موثر باشد

http://www.4shared.com/file/201935781/b184f413/why.html

خارج شده است

در اینجا زندگی تلخه خدایا      چقدر سخته غریبی آشنا بود !!
http://alaasabzpoush.blogsky.com
سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 30 دي 1388 , ساعت 10:57:35 »

این را هم یادم رفت بگم

جالب اینجاست که نصب نرم افزار کرک هم آموزش داده می شود واقعا جای تاسف داره

خواهشا و برادرانه این کار انجام نشود
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #2 : 30 دي 1388 , ساعت 11:31:16 »

سلام

ضمن اعلام حمایت از نظر جناب سبز پوش باید به استحضار برسانم کلیه مطالب قبلا" آرایه شده است و در زمان فعلی بنده هم مخالف استفاده از نرم افزارهای قفل شکسته که باعث از بین رفتن حقوق عزیزان زحمت کش در این عرصه خواهد شد.
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 30 دي 1388 , ساعت 11:37:51 »

با سلام فروان خدمت آقای احسانی

خیلی خوشحالم از جواب شما آقای احسانی ولی جهت اطلاع شما تایپیک زیر را مشاهده بفرمایید
http://www.acclearn.com/forum/index.php/topic,12322.0.html

جناب آقای منبتی می گوید .....

سلام ماتريس عزيز
شما بگو كه آيا نسخه اصلي نرم افزار رو نصب كردي يا نسخه كرك شده يا دمو ؟ تامن بتونم راهنمائي كنم .
1 - اگر نسخه اصلي باشه بايد قفل سخت افزاري USB شو بزاري و راه اندازي كني .
2 - اگر نسخه دمو داري بايد همون سريالي كه بهت دادن وارد كني كه معمولا admin يوزرشه و 1 هم پسوردش .
اگر نسخه كرك شده است بايد قبل از راه اندازي كرك برنامه رو در همون جائي كه برنامه رو نصب كردي كپي كني و سپس برنامه رو راه اندازي كني

خواهشا آموزش کرک ندهید

با تشکر فروان
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #4 : 30 دي 1388 , ساعت 11:46:30 »

سلام

جناب سبز پوش بحث ارائه نرم افزار تا کمک به دیگران رو به نظر بنده باید متمایز کرد هرچند که میبینید ما در بخش مالیاتی خیلی راههای مناسبی را برای فرار از مالیات بحث میکنیم این راهها فرار از مالیات نیست در واقع استفاده قانونی از معافیت هاست که ممیزین اگر می بینند مودی متوجه نیست به وی نخواهند گفت و مالیات زیادتری از وی خواهند گرفت و ما فقط به آنان آموزش و کمک میکنیم.
البته جناب سبز پوش حالا که بحث شد باید عرض کنم که خود شرکتهای تولید کننده نرم افزار نیز از برنامه های کرک شده و قفل شکسته برای تولید نرم افزار خود استفاده میکنند مثلا" من شاهد هستم تمامی SQL های نصب شده توسط این شرکتها فاقد لایسنس هست و حتی ویندوز سرور هائی که نصب میکنند خلاصه میخواهم عرض کنم از بیخ و بن مشکل وجود دارد ولی سرپرستان محترم رعایت کنند که دوستان را تشویق به استفاده از سیستم های قفل شکسته نکنند.
به نظر من کسی که کلی سرمایه گذاری اموال و ماشین آلات میکند وظیفه دارد که سیستم های نرم افزاری ان را نیز از راه قانونی تهیه کند.

با احترام
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 30 دي 1388 , ساعت 12:01:53 »

فرمایش شما کاملا درسته ولی صحبت من سر نرم افزارهای ایرانی است نه نرم افزار خارجی چون خارجی ها با ما مشکل دارن و کلا تهیه نرم افزار خارجی اورجینال مشکل است و هزار دلیل دیگه
ولی نرم افزار ایرانی برای حمایت از مهندسان ایرانی لااقل دنبال کرک نروید علاوه بر این استفاده از نرم افزار کرک شده برای مسایل مالی ریسک دارد چون بنده بارها شاهد بودم جاهایی از نرم افزار حسابداری قفل شکسته استفاده کرده و بعد از مدتی دچار مشکل شده و چون این نسخه کرک است پس هیچ پشتیبانی صورت نمی گیرد و در مقابل شرکت نرم افزاری حرفی برای گفتن ندارد در نتیجه اطلاعات مالی طرف از بین می رود و این کار خطرناکی است
حداقل بخاطر اطلاعات مالی که بسیار ارزشمند است نرم افزار حسابداری ایرانی اصلی بخریم

با تشکر از توجه شما استاد بزرگوار

خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #6 : 30 دي 1388 , ساعت 12:03:13 »

سلام

باتشکر از شما حتما" رعایت خواهد شد .
خارج شده است

hamedhesabdar**
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 153

« پاسخ #7 : 30 دي 1388 , ساعت 12:43:46 »

سلام

از زحمات بدون چشم داشت و همه جانبه مجتبي منبتي تشكر مي كنم

مويد باشي
خارج شده است
سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 30 دي 1388 , ساعت 12:51:00 »

سلام

از زحمات بدون چشم داشت و همه جانبه مجتبي منبتي تشكر مي كنم

مويد باشي

بنده خیلی بیشتر، از جناب مجتبی منبتی تشکر و سپاس گزاری می کنم
امیدوارم دلخور نباشند هدف بنده فقط تذکر به رعایت حقوق است نه چیز دیگه
باز هم تکرار می کنم بنده کوچک شما هستم  مخلص شما هم هستم ولی رعایت حق دیگران هم چیز دیگری است
امیدوارم از گله من که فقط با نیت خیر بود دلخور نشوید

با آرزوی موفقیت و سعادت و سربلندی و سلامتی و طول عمر برای آقای منبتی

یک صلوات برای سلامتی ایشان ختم می کنیم
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #9 : 30 دي 1388 , ساعت 13:04:06 »

سلام

جایز نیست مطلب به حاشیه کشیده شود و زحمات مجتبی عزیز بر هیچ کسی پوشیده نیست بلکه اینجا بحث قانونمند شدن است.
خارج شده است

مجتبي منبتي
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1048

« پاسخ #10 : 30 دي 1388 , ساعت 13:23:19 »

ضمن سلام و عذرخواهي از شما اساتيد گرام
عذر منو پذيرا باشيد قصد بنده آموزش و ترويج كاربران به سوي نرم افزارهاي كركي نمي باشد و اين نرم افزارها فقط جهت آموزش است .بنده فقط نيتم اين است كه تمام دانسته هاي خودم رو به اشتراك بزارم و دوستي رو راهنمائي كنم . بنده مجددا از شما و اساتيد محترمم پوزش مي طلبم و اگر هم آموزشي يا نكته اي از نظر اينجانب ذكر مي شود فقط جهت يادگيري و رهائي از سردرگمي كاربر است .
راستي به كاربران محترم يك مژده هم بدم كه بنده در چند روز آينده نسخه آنلاين نرم افزار نوسا رو دارم براي كاربران عزيز ارائه مي دهم كه دوستان بتونن منو ها و گزارشات خودشون رو بگيرن البته در اين مورد اجازه استفاده رو از مهندسين نرم افزاري نوسا اخذ كرده ام .

با تشكر از تمامي شما دوستان عزيز .
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #11 : 30 دي 1388 , ساعت 13:35:26 »

سلام

مطمئن باش جناب منبتی تلاش شما تنها جای تقدیر خواهد داشت و چرا عذرخواهی.

با تشکر از شما و زحماتی که همیشه برای ما دوستان خودت میکشید
خارج شده است

سید علا سبزپوش
عاشق معرفت
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

« پاسخ #12 : 30 دي 1388 , ساعت 13:41:23 »

آقا مجتبی عزیز خوشحالم که هستی والله زحمات شما فراوان است و جا دارد که باز هم از شما تشکر ویژه بکنم خدا شما را نگه دارد ان شا الله

همانطور که آقای احسانی فرمودن نیاز به عذر خواهی نیست

بنده فقط از نیت خیر خواهی خواستم به عنوان برادر کوچکتر یک اشتباه غیر عمدی را گوشزد کنم

امیدوارم خدا شما راحفظ کند واگر از دست ما ناراحت شدی حلالم کن

با سپاس  از حسن توجه شما بزرگوار

خارج شده است

مجتبي منبتي
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1048

« پاسخ #13 : 30 دي 1388 , ساعت 13:47:25 »

باسلام مجدد
خواهش مي كنم دوست عزيز شما بزرگوارتر از اين حرفها هستين و بنده هم خيلي خوشحالم كه مشكلات منو دوستاني مثل شما گوشزد مي كنند .
از جناب احساني عزيز هم خيلي ممنونم شما لطف دارين.
با تشكر
خارج شده است
میــلاد تمیــزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1277

Milad Tamizi

« پاسخ #14 : 16 بهمن 1388 , ساعت 20:06:26 »

ضمن عزض سلام

بنده مخالف عقاید دوستان هستم و معتقدم عزیزان باید دیدگاهشون رو نسبت به نرم افزار حسابداری  تغییر بدهند اینکه چند دانشجوی نرم افزار دور هم جمع شوند و نرم افزاری بنویسند و بعد هم پشت سر هم ورژن های متفاوتش را بیرون بدهند در حالی که نتواندد از ان پشتیبانی کنند که  نرم افزار نیست ! یک پروژه است . ما باید توجیه باشیم که کار کرکر کرک کردن است کار هکر هک کردن است  و کار برنامه نویس تولید نرم افزاری ایمن است حال هریک در جایگاه خود کمی لغزش نشان دهند عرصه را برای فعالیت دیگری باز کرده اند . رافع را مثال میزنیم قبول کنیم این نرم افزار پتانسیل لازم را صرفا جهت امور آموزشی و مغازه ها دارد و بس به سایت دارندگان این نرم افزار نگاهی بیندازید عزیزان حتی توانائی نگهداری یک ( مثلا ) سایت رو هم ندارند
 حال اگر بحث اولویت ها باشد بنده اولویت را به ان دانشجوئی می دهم که در به در به دنبال نرم افزاری جهت یادگیریست و پرداخت مبلغی بالا هم برایش مقدور نیست اولویت با اوست نه برنامه نویسان نرم افزار رافع . نگاه صحیح این هست که رافع و مابقی نرم افزارهای تا این سطح اولا کیفیت خود را بالا ببرند ثانیا نرم افزار خود را از هر جهت ایمن کنند ثالثا نسخه های آموزشی یا دمو را در اختیار گروه هدف اینجور نرم افزارها قرار دهند . کاری که دیگر فعالان واقعی این عرصه انجام داده اند اخر باید فرقی بین رافع و همکاران باشد ! همکارانی که فقط سیستم ریموتش میلیونها خریداری شده ! چرا لینک دانلود همکاران سیستم نیست ؟ زمانی که شما در نرم افزار همکارانت مشکلی بوجود بیاید متصدی مربوطه در ان سر کشور روی سیستم شما ریموت میشه و در عرض چند دقیقه مشکل حل میگردد حال اگر رافع شما مشکل پیدا کرد چه میکنید ؟

نهایتا عرض میکنم این دیدگاه شخصی بنده بود و منطبق با شرایط موجود جامعه است جا و زمانی که کپی رایت در حد افسانه است .

با احترا م
خارج شده است
دلدار
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 40

« پاسخ #15 : 15 اسفند 1388 , ساعت 16:45:28 »

با سلام :

جناب آقاي تميزي عزيز :

با عرض شرمندگي و معذرت / انشاالله كه بنده حقير را عفو مي فرماييد .

شما كه فرمودين ( كپي رايت نرم افزار ) در ايران در حد افسانه است مطلب زير كه در روزنامه همشهري مورخ 15 /11 / 88 آمده است را هم بخوانيد بد نيست !!!

((  هشدارها- رئيس مبارزه با جرايم رايانه‌اي آگاهي ناجا با اشاره به اينكه با تصويب قانون مبارزه با جرايم رايانه‌اي، مواردي كه در گذشته جرم نبوده امروز به‌عنوان يك جرم مطرح است، از افزايش 100درصدي پرونده‌هاي جرايم رايانه‌اي در سال‌جاري خبر داد.
سرهنگ اميدي در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: با تصويب قانون جرايم رايانه‌اي مردم از حقوق خود در اين رابطه مطلع شده و به آنها فرصت داده شده است كه براي رسيدگي به حقوق خود به مراجع قضايي مراجعه كنند.

وي با اشاره به اينكه گسترش فناوري اطلاعات و ارتباطات و همچنين عناوين جديد مجرمانه، منجر به رشد قابل توجه پرونده‌ها شده است، افزود: طي 10 ماهه امسال آمار پرونده‌هاي تشكيل شده در حوزه جرايم رايانه‌اي 100درصد افزايش داشته است.

سرهنگ اميدي ادامه داد: ماموران پليس در اين مدت 50درصد از پرونده‌هاي جرايم رايانه‌اي را كشف كردند كه ميزان كشف اين پرونده‌ها در 10ماهه امسال نسبت به‌مدت مشابه سال گذشته تغيير چنداني نداشته است.

سوءاستفاده از كارت‌هاي بانكي و هتك حيثيت افراد و نشر اكاذيب بيشترين عناوين مجرمانه در حوزه جرايم رايانه‌اي رئيس مبارزه با جرايم رايانه‌اي آگاهي ناجا با بيان اينكه سوءاستفاده از كارت‌هاي بانكي و هتك حيثيت افراد و نشر اكاذيب بيشترين عناوين مجرمانه در حوزه جرايم رايانه‌اي را به‌خود اختصاص داده‌، خاطرنشان كرد: طي 10ماهه امسال سهم سوءاستفاده از كارت‌هاي بانكي 28‌درصد و سهم هتك حيثيت افراد و نشر اكاذيب هم 28درصد از اين پرونده‌ها بود.

وي افزود: نفوذ غيرمجاز به سيستم‌ها و داده‌هاي رايانه‌اي 10درصد، كلاهبرداري‌هاي رايانه‌اي حدود 5درصد و كلاهبرداري از طريق اي‌ميل 2درصد و همچنين سهم جعل رايانه‌اي كمتر از يك درصد طي 10‌ماهه امسال گزارش شده است.

به گفته سرهنگ اميدي طي 11ماهه امسال حدود 100نفر در رابطه با جرايم رايانه‌اي دستگير شدند.وي با بيان اينكه ميانگين سني مجرمان جرايم رايانه‌اي 18 تا 35سال است، تصريح كرد: 83 درصد از مجرمان اين جرايم بين 18 تا 35 سال، 13 درصد بالاي 35 سال و 4 درصد از مجرمان هم زير 18سال سن دارند.

رئيس مبارزه با جرايم رايانه‌اي آگاهي ناجا به ايسنا گفت: باتوجه به افزايش بانكداري الكترونيك و استفاده از كارت‌هاي بانكي و همچنين انجام ثبت‌نام‌ از طريق كارت‌هاي بانكي و الكترونيكي، سوءاستفاده‌هايي دراين رابطه از سوي افراد سودجو صورت مي‌گيرد.

وي يادآور شد: متأسفانه مردم در حفظ و نگهداري كارت‌ها و رمزكارت‌هاي الكترونيكي خود بي‌دقت هستند به‌طوري كه گاهي مواقع با مراجعه به كافي‌نت‌ها رمز كارت خود را در اختيار فرد غيرقرار مي‌دهند و پس از آن ممكن است به وسيله رمز كارت‌ها از حساب آنها سرقت‌هايي صورت گيرد. ))

لينك  روزنامه همشهري :

hamshahrionline.ir/News/?id=109538

خارج شده است

بوديم كسي پاس نمي داشت كه هستيم

باشد كه نباشيم كه بدانند كه بوديم
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :