سلام جناب معرفت
تشکر میکنم بخاطر این کار قشنگ. خواستم عرض کنم حسابداری مالی شامل بخش های ذیل می باشد:
1-دفتر داری و صدور اسناد
2-دریافت و پرداخت
3-خرید و فروش
4-گاها" حقوق و دستمزد
که بحث این تاپیک درمورد دفترداری و صدور اسناد احتمالا" میباشد(تمرکزحسابها).
ابتدا اگر موافق هستید تفاوت سیستم های یکپارچه با جزیره ای و نیز وب بیس توضیحاتی داده شود.
با تشکر
حق با شماست آقای احسانی ولی منظور برنامه نویسان از حسابداری مالی همان سیستم دفتر داری و صدور اسناد است که شامل قسمتهای زیر است
صدور خودکار اسناد حسابداری عملیات وارسال به زیر سیستم حسابداری
تعریف سطوح مختلف حسابها در 10 سطح شامل :گروه حسابها، سرفصل کل ، سرفصل معین و 7 سطح تفصیلی
تعریف تعداد کدهای هر تفصیلی بد دلخواه کاربر
امکان استفاده از یک تفصیلی در سطوح مختلف کدینگ
تعریف کدینگ پیش فرض منطبق بااستانداردهای حسابداری و حسابرسی
تایید اسناد پیش نویس
تجمیع ویا تصویب اسناد
بستن حسابهای موقت ودائم و صدور اسناد افتتاحیه و اختتامیه در پایان سال مالی
درج- حذف – تجمیع- تفکیک و شماره گذاری مجدد اسناد و انتقال اسناد از یک شرکت به شرکت دیگر
بستن اسناد توسط رییس حسابداری ویا مدیر مالی بگونه ای که امکان تغییر اسناد وجود نداشته باشد
طبقه بندی وفیلترینگ اسناد براساس عملیات( دریافت- پرداخت- فروش- بهای تمام شده – تنخواه و ....)
رویت اسناد خاص مانند استهلاک- حقوق دستمزد- قیمت تمام شده برای کلیه ماههای سال در لیست جداگانه
جستجو در اسناد براساس شماره سند- عطف – تاریخ- مبلغ و شرح سند
گزارش مرور حسابها بصورت همزمان کل – معین- تفصیلی و رویت دفاتر هر حساب تا مرحله سند حسابداری
رویت حساب اشخاص به صورت تفکیک هر حساب یا کل عملیات و حساب تضمین اشخاص
گزارش کلیه ترازها به تفکیک چهار –شش و هشت ستونی
گزارش دفاتر با انتخاب دوره خاص- از سند تا سند- از کد تا کد
نمایش گردش حساب یک شخص در سرفصلهای مختلف- جدول تفکیک یا تجمیع حسابها
البته ما برنامه نویسان عادت داریم که به این سیستم بگیم سیستم مالی و لی با توجه به فرمایش شما شاید اسم
حسابداری و دفتر داری
مناسبتر باشد در مورد سیستمهای وب و جزیره ای و یکپارچه حتما مطالبی جمع آوری می کنم ولی اگر موافق باشید در تایپیک جداگانه می نویسیم چون می خوام در این تایپیک فقط در مورد حسابداری و دفتر داری صحبت کنم