ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پیشنهاد حل مسائل ریاضی  (دفعات بازدید: 208 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
ahmad soltani
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 157

خوش تیپ

« : 19 دي 1388 , ساعت 15:11:51 »

با سلام

به پیشنهاد برخی از دوستانم که با این سایت از طریق معرفی بنده آشنا شدن ، من این تایپک رو گذاشتا تا نظر همکاران رو در این مورد جویا بشم
چون سایتی در مورد حل مسائل ریاضی نداریم و یا اگر باشه من و دوستانم نتونستیم پیدا کنیم و این که حسابدارها اکثراً (چون سروکارشون با اعداد و ارقامه) ریاضی شون خوبه میخواستم بدونم آیا امکانش هست توی یه بخشی ، سؤالای ریاضی رو مطرح کنیم و دوستان جواب بدن
البته میدونم این یه تالار تخصصیه ولی چون حسابداری با ریاضی بیگانه نیست این پیشنهاد رو دادم

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

با احترام
خارج شده است

نوروز یعنی زمستان گذرا و کوتاه است حتی اگر بلندترین شب سال را داشته باشد
Taraneh-D
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 278

« پاسخ #1 : 19 دي 1388 , ساعت 15:40:44 »

بادرود

همه اطلاع دارند كه رياضيات با حسابداري خيلي تفاوت داره و استفاده از اعداد در رشته هاي مختلف كاربرد داره و صرف استفاده از عدد و رقم نشانه تشابه حرفه و رشته  نيست .

با احترام
خارج شده است

ما به قدر جام چشمان خود ، از افسون این غمخانه  ، سرمستیم
در من این احساس : مهر می ورزیم ، پس هستیم !
امیراحسانی
مدیر مسئول تالار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4268

« پاسخ #2 : 19 دي 1388 , ساعت 15:42:17 »

سلام

جناب سلطانی مباحث ریاضی در حد رشته حسابداری و مدیریت خیلی هم عالیست ولی اگر ما بخش ریاضی ایجاد کنیم شما میدانید که به ریاضی دان نیاز پیدا میکنیم و مسلما" از بحث تخصصی این سایت خارج است.

باتشکر از شما
خارج شده است

سعادت دیگران بخش مهمی از خوشبختی ماست .رنان
mahdinia
کاربر پر کار
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4861

« پاسخ #3 : 19 دي 1388 , ساعت 16:22:07 »

با درود و تشكر از اظهار نظر دوستان

به اعتقاد بنده طرح مسائل رياضي و موضاعتي از اين دست در انجمن گفتگوي آزاد به نسبت طرح بسياري موارد مطروحه و موجود داراي منافع بيشتري است كه بدون چون و چرا موجه و مقبول خواهد بود .

با احترام

خارج شده است

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش       بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
agappe
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 149

« پاسخ #4 : 19 دي 1388 , ساعت 19:44:40 »

عرض سلام و ادب

من هم با پیشنهاد طرح مسائل ریاضی در تالار شدیدا موافقم، و به نظرم خیلی میتونه مفید باشه مخصوصا برای بچه هایی که دارن برای کنکور میخونن و با توجه به اینکه پارسال خودم برای کنکور این درس رو خوب خوندم اگه کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم.
از طرفی من شنیدم بچه هایی که دیپلم حسابداری دارند درسی به نام ریاضیات مالی دارند که من بعضی از مباحثشون رو دیدم خیلی خوب بود؛ اینجا میتونیم اون مباحث رو هم مطرح کنیم.
اما یه مشکل هست و اونم اینکه با امکانات فعلی تالار امکان فرمول نویسی نیست که خودش مشکل بزرگیه...
نمیدونم آیا قابل حل هست؟

خارج شده است
mgharib
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 216

غریب

« پاسخ #5 : 20 دي 1388 , ساعت 13:31:45 »

اعتقاد بنده در این است که  برخی موارد علم ریاضی در محاسبات حسابداران و حسابرسان نقش عمده ای دارد .
با سلام

به پیشنهاد برخی از دوستانم که با این سایت از طریق معرفی بنده آشنا شدن ، من این تایپک رو گذاشتا تا نظر همکاران رو در این مورد جویا بشم
چون سایتی در مورد حل مسائل ریاضی نداریم و یا اگر باشه من و دوستانم نتونستیم پیدا کنیم و این که حسابدارها اکثراً (چون سروکارشون با اعداد و ارقامه) ریاضی شون خوبه میخواستم بدونم آیا امکانش هست توی یه بخشی ، سؤالای ریاضی رو مطرح کنیم و دوستان جواب بدن
البته میدونم این یه تالار تخصصیه ولی چون حسابداری با ریاضی بیگانه نیست این پیشنهاد رو دادم

تا یار که را خواهد و میلش به که باشد

با احترام

البته با این مطلب که رشته حسابداری با توجه به سرو کار داشتن با اعداد و ارقام به نوعی مشابه ریاضیات است کاملا مخالفم ولی با ارائه مسائل ریاضی مرتبط با حسابداری طرح راهکارهای محاسباتی  موافقم
البته اعلام موافقت بنده صرفا اعلام نظر است
خارج شده است

حاسبو قبل ان تحاسبوا
MOHAMMAD SALAR
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 251

« پاسخ #6 : 20 دي 1388 , ساعت 13:40:57 »

با درود
به نظر اینجانب مسائلی از ریاضی مورد بررسی قرار بگیرد که در بحث مدیریت مالی و حسابداری مدیریت نقش بسزایی دارد.(مثل روش رگرسیون در برآورد بودجه و پیش بینی ترازنامه و سود وزیان) و امثالهم
با تشکر
خارج شده است

عجله،کاری را که احتیاط قدغن کرده انجام می دهد
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :