ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: یک پیشنهاد  (دفعات بازدید: 882 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حسابدار جوان
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 99

« : 02 دي 1388 , ساعت 20:53:47 »

با سلام خدمت دوستان

در برخی موارد مشاهده میشود که دوستان در حین کار به مشکل برخورد میکنند و به این سایت مراجعه میکنند تا جواب مشکل خود را بگیرند. اکثر دوستان نیز لطف کرده و پاسخ سوال را میدهند. در اکثر موارد نیز ممکن است شخص سوال کننده جواب دریافتی را در کار اجرایی خود لحاظ نموده و بر آن اساس عمل نماید.موضوعی که اینجا مطرح میشود اینستکه در صورتی که پاسخی صحیح نباشد ممکن است آثار منفی(از بعد کار اجرایی شخص سوال کننده) داشته باشد(بعنوان مثال سوالات و مواردی که مربوط به مالیات می باشد و پاسخ ناپخته میتواند آثار جبران ناپذیری داشته باشد).این موضوع قبلا نیز مطرح شده و پاسخ نیز این بوده که شخص سوال کننده بر اساس پاسخهای موجود (که گاهی مواقع متضاد نیز میباشند) نیاز خود را به تشخیص خود مرتفع سازد.ولی به نظر این موضوع نمی تواند کمک زیادی به حل موضوع نماید. پیشنهاد این هست که دوستان تخصص خود را در زمینه های کاری بیان کنند تا بر این  اساس  بتوان حداقل تشخیص داد که جواب نزدیک به یقین چه میباشد.بعنوان مثال اگر برای من نوعی سوالی در خصوص حقوق و دستمزد پیش بیاید و دوست یا دوستانی که در در زمینه حقوق و دستمزدتبحر خاصی دارند و در این زمینه فعالیت میکنند (در کار اجرا)پاسخ سوال را بدهند میتواند کمک شایانی به من نماید . امیدوارم موضوع مورد نظر خود را به روشنی بیان نموده باشم و دوستان نیز در این خصوص اظهار نظر نمایند
خارج شده است

اعوذ بالله من نفسی
Ahmad Reza Soltani
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 207

||||/خوش تیپ\||||

« پاسخ #1 : 17 دي 1388 , ساعت 00:26:10 »

با سلام

پیشنهاد بسیار خوبیه

تخصص که نه ، بیشتر زمینه کاری بنده در مورد حقوق و دستمزد و حسابداری انباره ، کمی هم حسابداری مربوط به قراردادها و پیمانها کار کردم
من توی محل کارم مسئول امور حقوقی ام و در کنار اون حسابداری انبار با منه

با احترام
خارج شده است

زندگی زیبـاست ای زیبا پسند            زنده انـدیشان بـه زیبـایی رسند
آنقدر زیباست این بی بازگشت           کز برایش میتوان از جان گذشت
r.saeidi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 9

« پاسخ #2 : 17 دي 1388 , ساعت 00:39:17 »

پیشنهاد بهتر این هست که افراد ستاره داره
مثل آقای مهلوجی ، مهدی نیا ، احسانی و .....
البته من دوستان  را نمیشناسم متاسفانه
ولی این ها هرکدام بنا به زمینه ی تخصصی شان به سوال های آن بخش پاسخ دهند و
سوال کننده بیشتر به پاسخ مسئول بخش اقتضا کند
تا اینکه من اینجا تخصص خوودم این جوری باز هم هرج و مرج میشود
خارج شده است

در زندگی زخم هایی هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا میتراشد
علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 627

« پاسخ #3 : 17 دي 1388 , ساعت 00:50:54 »

پیشنهاد بهتر این هست که افراد ستاره داره
مثل آقای مهلوجی ، مهدی نیا ، احسانی و .....
البته من دوستان  را نمیشناسم متاسفانه
ولی این ها هرکدام بنا به زمینه ی تخصصی شان به سوال های آن بخش پاسخ دهند و
سوال کننده بیشتر به پاسخ مسئول بخش اقتضا کند
تا اینکه من اینجا تخصص خوودم این جوری باز هم هرج و مرج میشود

سلام

دوست گرامی بهتر است شما ابتدا مدتی در تالار و جو موجود فعالیت کنید ، بعدا ً به اظهار نظر درباره مسئولان تالار و شرایط موجود در آن بپردازید . به شما اکیدا ً توصیه میکنم از پرداختن به مسائل حاشیه ای خودداری کنید .

با تقدیم احترام .
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
r.saeidi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 17 دي 1388 , ساعت 01:11:39 »

شاید این اسم من را زیر زره بین انداخته
ولی من نظرم و می گم
هر بخش بایستی یک مسئول داشته باشه
بدتون نیاد من فقط یک انتقاد میکنم امیدوارم سایت و بسازید
سایتتون بیشتر شبیه شرکت های تعاونی شده
خارج شده است

A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 4867

« پاسخ #5 : 17 دي 1388 , ساعت 09:00:03 »

سلام

تابه حال  هزاران سوال پاسخ داده شده که هنوز يک نفر اعتراض نداشته است که بنابر نظرفلان مسئول دچارمشکل شده است واين خود آمار بدي نيست ضمن اينکه اگر شرکتي نياز به اطمينان دارد ميتواند با انجام قراردادمشاوره اي خيال خودرا راحت کند.

بااحترام
خارج شده است

Ahmad Reza Soltani
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 207

||||/خوش تیپ\||||

« پاسخ #6 : 17 دي 1388 , ساعت 10:18:13 »

شاید این اسم من را زیر زره بین انداخته
ولی من نظرم و می گم
هر بخش بایستی یک مسئول داشته باشه
بدتون نیاد من فقط یک انتقاد میکنم امیدوارم سایت و بسازید
سایتتون بیشتر شبیه شرکت های تعاونی شده
جناب زنده به گور!!!!!!
همیشه سعی کنید در زندگیتان یک راه حل برای مشکل خود و دیگران باشید تا اینکه خود جزئی از یک مشکل باشید
این تالار نه به هرج و مرج کشیده شده و نه به یک شرکت تعاونی (البته در منظور شما) شبیه است
مگر اینکه با حضور جنابعالی از این پس هرج و مرجی بوجود آید
در ضمن اگر دقت کرده باشید این خود شمایید که در همین چند تایپک و ارسالی که داشته اید بیشتر از هر چیزی به حاشیه پرداخته اید
حضرت علی میفرمایند:
اگر هر کس در عیب های خود بنگرد فرصت عیب شماری دیگران را پیدا نخواهد کرد
به شما پیشنهاد میدم اول خودتون رو یه آنالیز کنید بعد به مسائل این تالار بپردازید
خارج شده است

زندگی زیبـاست ای زیبا پسند            زنده انـدیشان بـه زیبـایی رسند
آنقدر زیباست این بی بازگشت           کز برایش میتوان از جان گذشت
حسابدار جوان
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 99

« پاسخ #7 : 17 دي 1388 , ساعت 11:03:01 »

با سلام

دوست عزیزی که حتی نام مناسبی ندارید تا من شما را با آن خطاب نمایم پس به شما میگویم "دوست عزیز"

پیشنهاد من با آن  چیزی که شما بیان نموده اید بسیار تفاوت دارد و خب چون شما هم به عنوان یک انسان حق اظهار نظر دارید خرده ای بر شما وارد نیست. این توضیح من در این راستا بود که پیشنهاد شما با موضوع مورد نظر من تفاوت دارد. بنده منظورم پاسخگویی سوالات توسط افرادی شما نام بردید نبود (چه این افراد بیشترین زحمت را متحمل میشوند) منظور من این بود که دوستان تخصص خود را بیان نمایند تا حداقل دوستان اشنایی با شخص پاسخگو داشته باشند و هنگام مد نظر قرار دادن پاسخها ،این مورد را به عنوان یک عامل موثر مد نظر قرار دهند.
در ضمن یک نصیحت دوستانه هم به شما دارم و ان بیان نمودن نظرات خود(هرچند مخالف) به نحو صحیح و محترمانه می باشد.شما یا از دوستان هم حرفه هستید یا نیستید. اگر هستید بدانید که هرگونه کژ منشی بعدها اثار آن به خودتان هم بر میگرددو شمایی که بعنوان یک هم حرفه،احترامی برای دوستان و همکاران خود قایل نباشید، در آینده افراد خارج از حرفه نیز این احترام را برای شما قایل نخواهند شد(بقول معروف:از ماست که بر ماست)
اگر هم از دوستان هم حرفه و هم کار نیستید اجازه دهید که این تالار مسیر خود را ادامه داده و شما هم خللی در کار آ« ایجاد نکنیدو شان انرا با این گفتار خود پایین نیاورید. به هر حال این اولین بار نیست که اشخاصی پیدا میشوند و بسان شما رفتار می نمایند ،ولی بعد از مدتی خسته شده و دنبال سرگرمی دیگری میروند.پس اگر شما دنبال سرگرمی هم هستید بهتر است یک سرگرمی مناسب تر و پایدارتری انتخاب کنید.البته اگر میتوانید کمکی به تالار بکنید بسم الله بفرمایید بنده از ارسالات فنی شما نهایت استفاده را خواهم برد. البته انتقادهای شما اگر سازنده  باشد بنده خود یکی از حمایت کنندگان آن خواهم بود

با احترام
خارج شده است

اعوذ بالله من نفسی
r.saeidi
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

« پاسخ #8 : 17 دي 1388 , ساعت 15:30:56 »

با سلام

دوست عزیزی که حتی نام مناسبی ندارید تا من شما را با آن خطاب نمایم پس به شما میگویم "دوست عزیز"

پیشنهاد من با آن  چیزی که شما بیان نموده اید بسیار تفاوت دارد و خب چون شما هم به عنوان یک انسان حق اظهار نظر دارید خرده ای بر شما وارد نیست. این توضیح من در این راستا بود که پیشنهاد شما با موضوع مورد نظر من تفاوت دارد. بنده منظورم پاسخگویی سوالات توسط افرادی شما نام بردید نبود (چه این افراد بیشترین زحمت را متحمل میشوند) منظور من این بود که دوستان تخصص خود را بیان نمایند تا حداقل دوستان اشنایی با شخص پاسخگو داشته باشند و هنگام مد نظر قرار دادن پاسخها ،این مورد را به عنوان یک عامل موثر مد نظر قرار دهند.
در ضمن یک نصیحت دوستانه هم به شما دارم و ان بیان نمودن نظرات خود(هرچند مخالف) به نحو صحیح و محترمانه می باشد.شما یا از دوستان هم حرفه هستید یا نیستید. اگر هستید بدانید که هرگونه کژ منشی بعدها اثار آن به خودتان هم بر میگرددو شمایی که بعنوان یک هم حرفه،احترامی برای دوستان و همکاران خود قایل نباشید، در آینده افراد خارج از حرفه نیز این احترام را برای شما قایل نخواهند شد(بقول معروف:از ماست که بر ماست)
اگر هم از دوستان هم حرفه و هم کار نیستید اجازه دهید که این تالار مسیر خود را ادامه داده و شما هم خللی در کار آ« ایجاد نکنیدو شان انرا با این گفتار خود پایین نیاورید. به هر حال این اولین بار نیست که اشخاصی پیدا میشوند و بسان شما رفتار می نمایند ،ولی بعد از مدتی خسته شده و دنبال سرگرمی دیگری میروند.پس اگر شما دنبال سرگرمی هم هستید بهتر است یک سرگرمی مناسب تر و پایدارتری انتخاب کنید.البته اگر میتوانید کمکی به تالار بکنید بسم الله بفرمایید بنده از ارسالات فنی شما نهایت استفاده را خواهم برد. البته انتقادهای شما اگر سازنده  باشد بنده خود یکی از حمایت کنندگان آن خواهم بود

با احترام
پیش از این میخواستم با نام سگ ولگرد آی دی بسازم ولی زنده به گور بهتر بود
چون هیچ جا پیش هیچ کسی حتی توی یه جامعه ی مجازی جایگاهی ندارم
بر خلاف تلاش هایی که دارم
من بچه ی شهرستانم بلد نیستم لوکس حرف بزنم  و شاید جملات ادبی مثل شماها بلد نیستم
ولی روزی 14 ساعت درس های حسابداری و مطالعه می کنم
نمی دونم چرا تو هرجا که هستم همه این رفتارو  باهام می کننن
مگه گناه من چیه که مثل سگ ولگرد باهام برخورد میشه ؟
توی لجن دویده ام و بهم شتک زدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تایپیک های دیگر من و هم ببینید بد نیست
اره من غروری ندارم چون ارزشی ندارم و سراپای وجودم عقده هست الانم میتونین کاربری من و حذف کنین
مطمئن باشید گردی بیشتر بر روی کوه عقده ام نمی ذارید
ولی شما که ارزش خودتو می دونی بهتر نیست با کسی مثل من اصلا" بحث نکنی ؟
خارج شده است

سعید2
سرپرست بخش صنعتی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 639

« پاسخ #9 : 17 دي 1388 , ساعت 16:14:12 »

سلام
دوستان جه اصراری دارید به کل کل کردن . اینکه به همه سوالات جواب بدید؟
1.هر کسی از سایت خوشش نمی آید خوب به سایت سر نزنه.
2. برخی تاپیک ها هستند که من هم ازشون خوشم نمیاید٫ اما لزومی نمی بینم که بخوام همه مثل من فکر کنند. من سعی میکنم فقط تاپیکهایی رو ببینم که نیازهای من رو برطرف میکنه.
3. اینکه این سایت رو  کی اداره میکنه و جه اهدافی داره اهمیت نداره مهم این هست که شما به عنوان کاربر چه اهدافی و چه نیازهایی دارید٬ اگر با این سایت به اهداف و نیازهاتون میرسید خوب استفاده کنید و اگر اینطور نیست که بگردید و جایی رو برای پاسخگویی به نیازها و اهدافتون پیدا کنید.
4. خیلی دیگه از فروم ها در سایر موضاعات هم هستند که عضویت در آنها رایگان هست و معمولا تبلیغات چندانی هم ندارند.

خارج شده است

انسان سه راه دارد:
راه اول از اندیشه می‌گذرد،این والاترین راه است.
راه دوم از تقلید می‌گذرد، این آسان‌ترین راه است.
و راه سوم از تجربه می‌گذرد، این تلخ‌ترین راه
mgharib
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 244

غریب

« پاسخ #10 : 20 دي 1388 , ساعت 14:44:41 »

پیرو مطالب دوستان
بحث در خصوص موارد مطروحه به شکل فعلی جا افتاده است و اگر مشکلی احساس می شود با طرح آن ، دوستان گروه مدیریت (با توجه به استقبالی که بنده از ایشان دیده ام )در صدد رفع آن بر خواهد آمد. لیکن باید قبول کرد که تغییر اساسی در رویه پاسخگوئی مستلزم بررسی دقیق و کاربردی در فضای مجازی تالار می باشد .
پیش از این میخواستم با نام سگ ولگرد آی دی بسازم ولی زنده به گور بهتر بود
چون هیچ جا پیش هیچ کسی حتی توی یه جامعه ی مجازی جایگاهی ندارم
بر خلاف تلاش هایی که دارم
من بچه ی شهرستانم بلد نیستم لوکس حرف بزنم و شاید جملات ادبی مثل شماها بلد نیستم
ولی روزی 14 ساعت درس های حسابداری و مطالعه می کنم
نمی دونم چرا تو هرجا که هستم همه این رفتارو  باهام می کننن
مگه گناه من چیه که مثل سگ ولگرد باهام برخورد میشه ؟
توی لجن دویده ام و بهم شتک زدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تایپیک های دیگر من و هم ببینید بد نیست
اره من غروری ندارم چون ارزشی ندارم و سراپای وجودم عقده هست الانم میتونین کاربری من و حذف کنین
مطمئن باشید گردی بیشتر بر روی کوه عقده ام نمی ذارید
ولی شما که ارزش خودتو می دونی بهتر نیست با کسی مثل من اصلا" بحث نکنی ؟
ضمن اینکه احتالا بخش عظیمی از کاربران تالار ، شهرستانی هستند و شاید نتوانند و یا نخواهند لوکس حرف بزنند ولی حرمت خود را حفظ نموده و در حد عرف جامعه که همه در آن یکسانند حرف میزنند
خارج شده است

حاسبو قبل ان تحاسبوا
محمد سالار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 383

« پاسخ #11 : 20 دي 1388 , ساعت 15:06:29 »

با درود
اگر می خواهید محبوب شوید،دیگران رادوست بدارید.
خارج شده است

اگر امروز کار نیکویی نکرده اید،زندگی امروز شما به هدر رفته است.
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #12 : 20 دي 1388 , ساعت 15:08:17 »

سلام

باتشکر از توضیحات جنابعالی و نظر بالائی که دارید باید عرض کنم اکثر ما شهرستانی هستیم و خود بنده حدود 20 سال است که ساکن استان تهران هستم ولی شهرستانی هستم با همان فرهنگ و آداب سنن و باعث افتخار من هم هست چونکه صمیمت و جوانمردی در مردم دور نقاط کشور به وفور یافت میشود و این افتخار است و قبول ندارم شهرستانی ها بلد نیستن لوکس حرف بزنند .
در شهرستانها من احترامات خیلی بیشتر از شهرهای بزرگ مثل تهران می بینم. در تهران پیرمردها و پیرزنها داخل مترو و اتوبوس سرپا می ایستند ولی در شهرستان اینگونه نیست.
درتهران من به کرات دیدم که جوانی خانمی را زیر مشت ولگد گرفته و همه رد میشوند یا سریال نگاه میکنند ولی درشهرستان ها اجازه چنین جسارتی به کسی داده نمیشود.

بااحترام
خارج شده است

ali heydary
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

« پاسخ #13 : 24 دي 1388 , ساعت 22:55:50 »

با سلام به كليه اعضاء تالار
خدمت دوست عزيز عرض كنم . مطالبي كه شما در نهايت بي حرمتي  بيان ميكنيد همه شهرستاني ها را در بر ميگيرد  كه اينطور  هم نيست ؛ شما در رفتارتان تجديد نظر كنيد . به قول شاعر معرفت در گرانيست به هر كس ندهند     پر طاووس قشنگ است به كركس ندهند . اگه راست ميگين با بحثهاي تخصصي وارد تالار شويد و اللا تالار جاي گزافه گويي نيست . با تشكر .عضو كوچكي از اعضاي حرفه و شهرستاني
خارج شده است

همانا گذشته چراغ راه آینده است
mgharib
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 244

غریب

« پاسخ #14 : 26 دي 1388 , ساعت 10:27:06 »

با سلام به كليه اعضاء تالار
خدمت دوست عزيز عرض كنم . مطالبي كه شما در نهايت بي حرمتي  بيان ميكنيد همه شهرستاني ها را در بر ميگيرد  كه اينطور  هم نيست ؛ شما در رفتارتان تجديد نظر كنيد . به قول شاعر معرفت در گرانيست به هر كس ندهند     پر طاووس قشنگ است به كركس ندهند . اگه راست ميگين با بحثهاي تخصصي وارد تالار شويد و اللا تالار جاي گزافه گويي نيست . با تشكر .عضو كوچكي از اعضاي حرفه و شهرستاني
لطفا طرف صحبتتان را مشخص نمائید .
با کمال تشکر
خارج شده است

حاسبو قبل ان تحاسبوا
محمد سالار
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 383

« پاسخ #15 : 26 دي 1388 , ساعت 10:58:57 »

با درود
چقدر موضوع را کش می دهید لطفا" صلوات بفرستید و به بحث تخصصی بپردازید.
با تشکر
خارج شده است

اگر امروز کار نیکویی نکرده اید،زندگی امروز شما به هدر رفته است.
رضوی110
سرپرست بخش مالی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 616

« پاسخ #16 : 03 بهمن 1388 , ساعت 01:35:30 »

با سلام خدمت دوستان

در برخی موارد مشاهده میشود که دوستان در حین کار به مشکل برخورد میکنند و به این سایت مراجعه میکنند تا جواب مشکل خود را بگیرند. اکثر دوستان نیز لطف کرده و پاسخ سوال را میدهند. در اکثر موارد نیز ممکن است شخص سوال کننده جواب دریافتی را در کار اجرایی خود لحاظ نموده و بر آن اساس عمل نماید.موضوعی که اینجا مطرح میشود اینستکه در صورتی که پاسخی صحیح نباشد ممکن است آثار منفی(از بعد کار اجرایی شخص سوال کننده) داشته باشد(بعنوان مثال سوالات و مواردی که مربوط به مالیات می باشد و پاسخ ناپخته میتواند آثار جبران ناپذیری داشته باشد).این موضوع قبلا نیز مطرح شده و پاسخ نیز این بوده که شخص سوال کننده بر اساس پاسخهای موجود (که گاهی مواقع متضاد نیز میباشند) نیاز خود را به تشخیص خود مرتفع سازد.ولی به نظر این موضوع نمی تواند کمک زیادی به حل موضوع نماید. پیشنهاد این هست که دوستان تخصص خود را در زمینه های کاری بیان کنند تا بر این  اساس  بتوان حداقل تشخیص داد که جواب نزدیک به یقین چه میباشد.بعنوان مثال اگر برای من نوعی سوالی در خصوص حقوق و دستمزد پیش بیاید و دوست یا دوستانی که در در زمینه حقوق و دستمزدتبحر خاصی دارند و در این زمینه فعالیت میکنند (در کار اجرا)پاسخ سوال را بدهند میتواند کمک شایانی به من نماید . امیدوارم موضوع مورد نظر خود را به روشنی بیان نموده باشم و دوستان نیز در این خصوص اظهار نظر نمایند
با سلام واحترام
پیرو پیشنهاد دوست محترممان حسابدار جوان پیشنهاد می کنم مسئولین سایت از اساتید بزرگ حسابداری دعوت کنند تا در یک روز خاص ویک ساعت خاص به این تالار دعوت شوند وسوالاتی که طی هفته بی پاسخ مانده این عزیزان جواب دهند تا هم تالار از حضور اساتید بزرگ بهره برده باشد هم دوستان در یک گردهمائی مجازی هفتگی حضور بهم رسانند دعوت از اساتیدی همچون (عزیز عالی ور - عرب مازار یزدی - بحرینی -همتی - موسی بزرگ اصل و.... ) ممکن است در راه این پیشنهاد موانعی باشد ولی به نظرم میرسد همه آنها راه حل دارد .
بااحترام -رضوی
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #17 : 03 بهمن 1388 , ساعت 11:30:14 »

سلام

جناب رضوی پیشنهاد بسیار عالی است ولی حداقل میدانم تا به حال از تعدادی اساتید دعوت شد وحتی برخی عضو سایت هستند ولی فقط مطالب رو مطالعه میکنند ولی در مباحث شرکت نمی کنند.به هر حال هر کسی از دوستان که میتواند لطفا" چنین قدم بزرگی بردارد ما خیلی خوشحال خواهیم شد.
اما جناب رضوی اگر توجه بفرمائید سوالات ارائه شده شامل چندین موضوع مختلف است که برخی از سوالات تئوریک میباشد و جالب اینکه اکثر سوالات تئوریک را به راحتی دوستان از روی استانداردها جواب میدهند.
ولی دوست عزیز توجه داشته باش ما دو وجه تئوریک داریم و عملی و سوالات عملی زمانی میتوان به آن درست جواب داد که ما تجربه آن را بشکل ملموس داشته باشیم بخصوص در بحث حسابداری مدیریت و قوانین و نرم افزارهای مرتبط.
خارج شده است

رضوی110
سرپرست بخش مالی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 616

« پاسخ #18 : 03 بهمن 1388 , ساعت 12:39:05 »

با عرض سلام واحترام
جناب آقای احسانی عزیز باتشکر از عنایت شما به پیشنهاد؛ عارضم مطلبی که می فرمائید کاملاً صحیح است ولیکن در مواردی همین مطالب تئوریک بدون جواب می ماند به طور مثال به آخرین موردی که توسط خود بنده ارائه شده توجه فرمائید :
نقل قول
با سلام
در کتاب حسابداری میانه 1(جمشید اسکندری ) در این خصوص چنین آمده است :
اگر دارائی توسط سهامداران به واحد تجاری اهداء شود به عنوان سرمایه اهدائی جزء حقوق صاحبان سهام منظور می شود .
اگر دارائی توسط غیرازسهامداران به واحد تجاری اهداء شود دو حالت دارد :
1- در مواردی که دارائی ثابت مشهود به طور غیر مشروط اهداء می شود بعنوان درآمد اهدائی در صورت سود وزیان گزارش می شود .
2- در مواردی که دریافت دارائی ثابت مشهود موکول به ایفای تعهداتی از طرف دریافت کننده می باشد . در این صورت ارزش تعهدات مرتبط با کمک بلاعوض برآورد ودر حسابی تحت عنوان تعهدات مرتبط با کمک بلاعوض ثبت می شود .تعهدات مرتبط با کمک بلاعوض براساس مدت زمان ایفای تعهد یا بر مبنای عمر مفید دارایی اهداشده به حساب درآمد اهدایی منظور می شود .
ممنون می شوم نظرات کارشناسی دوستان در این خصوص را داشته باشیم .
حال چرا این مطلب را گفته ام چون در کتاب اصول حسابداری 2 دکترنوروش مطلب به صورت  دیگری  ارائه شده است حال اگر یکی از اساتید (نوروش یا اسکندری ) در بحث حضور بهم رسانند فکر نمی کنید بحث را بتوان بهتر پیش برد .من چون در تهران نمی باشم ودسترسی به این عزیزان ندارم به همین دلیل خود پیشقدم این بحث نمی توانم باشم ولی از آنجائیکه افتخاری شاگردان این عزیزان را در دانشگاه تهران (68تا 72) را داشته ام باروحیات ایشان آشنا می باشم مطمئنم اگر تعداد بازدید کنندگان سایت ووزین بودن آن را بدانند همکاری خوبی خواهند داشت (واز طرفی ماهم وظیفه ای داریم که می توانیم آن را با سهیم شدن اعضاء آنرا حل کنیم !)
خارج شده است
A.Ehsani
کاربر پر کار
آنلاین آنلاین

« پاسخ #19 : 03 بهمن 1388 , ساعت 12:54:54 »

سلام خدمت جناب رضوی

به هر حال باعث افتخار است که بزرگان حسابداری در این تالار عضو شوند و از همان بدو ورود بالاترین نشان به آنان اعطا خواهد شد.

با احترام
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :