با سلام
دوست عزیزی که حتی نام مناسبی ندارید تا من شما را با آن خطاب نمایم پس به شما میگویم "دوست عزیز"
پیشنهاد من با آن چیزی که شما بیان نموده اید بسیار تفاوت دارد و خب چون شما هم به عنوان یک انسان حق اظهار نظر دارید خرده ای بر شما وارد نیست. این توضیح من در این راستا بود که پیشنهاد شما با موضوع مورد نظر من تفاوت دارد. بنده منظورم پاسخگویی سوالات توسط افرادی شما نام بردید نبود (چه این افراد بیشترین زحمت را متحمل میشوند) منظور من این بود که دوستان تخصص خود را بیان نمایند تا حداقل دوستان اشنایی با شخص پاسخگو داشته باشند و هنگام مد نظر قرار دادن پاسخها ،این مورد را به عنوان یک عامل موثر مد نظر قرار دهند.
در ضمن یک نصیحت دوستانه هم به شما دارم و ان بیان نمودن نظرات خود(هرچند مخالف) به نحو صحیح و محترمانه می باشد.شما یا از دوستان هم حرفه هستید یا نیستید. اگر هستید بدانید که هرگونه کژ منشی بعدها اثار آن به خودتان هم بر میگرددو شمایی که بعنوان یک هم حرفه،احترامی برای دوستان و همکاران خود قایل نباشید، در آینده افراد خارج از حرفه نیز این احترام را برای شما قایل نخواهند شد(بقول معروف:از ماست که بر ماست)
اگر هم از دوستان هم حرفه و هم کار نیستید اجازه دهید که این تالار مسیر خود را ادامه داده و شما هم خللی در کار آ« ایجاد نکنیدو شان انرا با این گفتار خود پایین نیاورید. به هر حال این اولین بار نیست که اشخاصی پیدا میشوند و بسان شما رفتار می نمایند ،ولی بعد از مدتی خسته شده و دنبال سرگرمی دیگری میروند.پس اگر شما دنبال سرگرمی هم هستید بهتر است یک سرگرمی مناسب تر و پایدارتری انتخاب کنید.البته اگر میتوانید کمکی به تالار بکنید بسم الله بفرمایید بنده از ارسالات فنی شما نهایت استفاده را خواهم برد. البته انتقادهای شما اگر سازنده باشد بنده خود یکی از حمایت کنندگان آن خواهم بود
با احترام
پیش از این میخواستم با نام سگ ولگرد آی دی بسازم ولی زنده به گور بهتر بود
چون هیچ جا پیش هیچ کسی حتی توی یه جامعه ی مجازی جایگاهی ندارم
بر خلاف تلاش هایی که دارم
من بچه ی شهرستانم بلد نیستم لوکس حرف بزنم و شاید جملات ادبی مثل شماها بلد نیستم
ولی روزی 14 ساعت درس های حسابداری و مطالعه می کنم
نمی دونم چرا تو هرجا که هستم همه این رفتارو باهام می کننن
مگه گناه من چیه که مثل سگ ولگرد باهام برخورد میشه ؟
توی لجن دویده ام و بهم شتک زدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تایپیک های دیگر من و هم ببینید بد نیست
اره من غروری ندارم چون ارزشی ندارم و سراپای وجودم عقده هست الانم میتونین کاربری من و حذف کنین
مطمئن باشید گردی بیشتر بر روی کوه عقده ام نمی ذارید
ولی شما که ارزش خودتو می دونی بهتر نیست با کسی مثل من اصلا" بحث نکنی ؟