ACCLearn.com forum download center special forum laws download center help khadamat sitemap acclearn logo

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: انتقادی پیرامون قسمت نظر سنجی  (دفعات بازدید: 1219 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
Mahdi Zamani
سرپرست بخش زبان تخصصی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1471

« : 02 بهمن 1386 , ساعت 22:00:47 »

با عرض ارادت خدمت مدیریت محترم سایت

تشکر از این که قسمت مغایرت بین حسابهای فروشنده و خریدار را قفل کردید.و انتقاد در مورد ایده ی جدیدتان نظر سنجی:از اینکه این اجازه رو به کاربران با حداقل ثبت 25 پست دادید من مخالفم .چون به نظرم اینکار کیفیت پاسخها رو کاسته و کاربران با کمتر از 25 پست سعی در پر کردن این حداقل را دارند (حتی به قیمت دادن پاسخهای بی ارزش ) تا بتوانند در این نظر سنجی شرکت کنند. 
با ارزوی توفیق
خارج شده است

علیرضا محلوجی
گروه مدیریت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 627

« پاسخ #1 : 02 بهمن 1386 , ساعت 23:02:28 »

سلام دوست گرامی

تا حدودی در این مورد که ذکر کردید نظر شما را قبول دارم ولی با این کار ، نظرسنجی به صورت کنترل شده انجام میگرفت بدین صورت که کاربرانی که با مباحث بیشتر ارتباط برقرار کرده اند ، توانایی شرکت در نظرسنجی و انتخاب مباحث برتر را دارند .

امید است با این رویه ، کاربران بنا به گفته شما به سمت " پر کردن این حداقل " حرکت نکنند .

با سپاس و احترام .
خارج شده است

اگر بر دشمنت پیروز شدی ، به شکرانه ی این توانایی او را ببخش .
fatima.p
Melodi
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 77

دانشجوی حسابداری

« پاسخ #2 : 01 اسفند 1388 , ساعت 18:34:31 »

سلام

من هم با نظر شما موافقم
امید وارم این کار باعث  برهم خوردن نظم تالار نشود  و ما در این تالار از هدف خود دور نشویم.

با تشکر
خارج شده است

اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری
میــلاد تمیــزی
مدیر دانلود سنتر
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1277

Milad Tamizi

« پاسخ #3 : 01 اسفند 1388 , ساعت 18:50:04 »

سلام

من هم با نظر شما موافقم
امید وارم این کار باعث  برهم خوردن نظم تالار نشود  و ما در این تالار از هدف خود دور نشویم.

با تشکر

ضمن عرض سلام

بیش از دو سال از اخرین ارسال این تاپیک میگذرد

« پاسخ #1 : 02 بهمن 1386 , ساعت 22:02:28 »

با احترام
خارج شده است
fatima.p
Melodi
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 77

دانشجوی حسابداری

« پاسخ #4 : 02 اسفند 1388 , ساعت 11:30:13 »

ضمن عرض سلام

بیش از دو سال از اخرین ارسال این تاپیک میگذرد

« پاسخ #1 : 02 بهمن 1386 , ساعت 22:02:28 »

با احترام

سلام
فکر کنم بنده بهتون گفتم تازه با اینجا آشنا شدم
توی تاپیک ها چرخی میزدم که با این موضوع روبرو شدم و خواستم نظر خودمو بدم.مگه نظر سنجی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  (در ضمن  این مشکل تالار  هست که تاریخ تاپیک ها رو مشخص نکرده !!! نه من..  )

با احترام
خارج شده است

اگر قادر نیستی خود را بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه‌ای را بالا ببری
شاخص
کار آموز حسابداری
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 61

« پاسخ #5 : 02 اسفند 1388 , ساعت 11:48:33 »

با سلام
این قضیه مچ گیری انگار توی این تالار و فضای مجازی هم جاری و ساری شده است .
جای تاسف داره که این رویه  از سوی مدیران محترم  تالار که باید مشوق کاربران ونیروهای تازه وارد باشند ، صورت می گیره !!
آیا اشکالی داره به تایپکهای گذشته هم پاسخ داده بشه ؟ اگر ایراد داره تایپکهای گذشته را حذف  و از آرشیو تالار خارج کنید.
در تایپیکهای دیگری هم مشاهده شده که به محض پاسخگویی به پستهای قدیمی فورا یک نفر قدیمی بودن پست را متذکر شده است . این کار یعنی چی  ؟
چه چیزی را ثابت می کند؟حواس جمعی و نکته سنجی برخی از دوستان را؟ قدمت عضویت در تالار را ؟
ایا جزو قوانین تالار است که نباید به پستهای قدیمی پاسخ داد؟
این رویه مذموم باعث سرخوردگی اعضا خصوصا اعضای تازه وارد میشود.
با احترام
خارج شده است

علم زینت توانگران و دارایی فقراست

مولا علی (ع)
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 271

Hep Tanrım

« پاسخ #6 : 02 اسفند 1388 , ساعت 12:42:13 »

با سلام

جناب شاخص و خانم فاطیمای عزیز
جسارتا برداشت خودم را نسبت به پست آقای تمیزی عرض میکنم،
بنده در اولین برخورد با این پست، جالب بودن این اتفاق که دقیقا دو سال از موضوع میگذرد در ذهنم شکل گرفت، که قدمت پربار تالار را در ذهنم تداعی کرد و این اتفاق را در اولین دیدارم از این پست متوجه نشده بودم که آقای تمیزی متوجه شده و گفتند. در این باره بنده حتی کوچکترین احساس نیز نسبت به اینکه شاید آقای تمیزی خواسته اند خانم فاطیما را بخاطر این پست سرزنش کنند برایم دست نداد.و به نظرم قصد ایشان نیز احتمالا تصور بنده بوده است که اتفاقی مثبت را گوشزد میکند.
اما جناب شاخص عزیز من و همکاران بنده نه تنها موافق با انجام اعمالی که موجب سرخوردگی اعضای جدید شود نیستیم که نهایت تلاش بر آن داریم که در جهت پیشرفت تالار و پویایی هرچه بیشتر آن گام برداریم، که این امر زمانی محقق خواهد شد که همه عزیزان عضو وارد مباحث شوند چه تازه و چه قدیمی.
در کل فکر نمیکنم که بین تازه وارد و کهنه وارد فرقی باشد
شرمنده که شاید اظهار نظر بنده در این خصوص ضرورتی نداشت اما برداشتی بود از موضوع که بیان کردم.به بزرگواری ببخشید.
امیدوارم که اهداف تالار اکلیرن که متعلق به تک تک اعضای آنست همواره رو به تحقق سوق یابد که این امر نیز وظیفه تک تک اعضا یعنی خود ماست. امیدوارم این مرزبندی های مجازی بین اعضا موجبات کم مهری نسبت به هم و دور شدن از روح معنوی ما از یکدیگر که به حق  واقعی است نگردد.و همواره دوستانه و واقعا دوستانه در کنار هم باشیم.

موفق و پیروز باشید
خارج شده است

Hep Tanrım
وجیهه حداد
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 312

« پاسخ #7 : 02 اسفند 1388 , ساعت 12:47:02 »

عرض سلام و تشکر از جناب آقای انوشه بابت توضیحات خوبشون
بنده هم فکرکردم در مورد صحبتهای خانم فاطیما توضیحاتی هست که باید عرض کنم.

توی تاپیک ها چرخی میزدم که با این موضوع روبرو شدم و خواستم نظر خودمو بدم.مگه نظر سنجی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  (در ضمن  این مشکل تالار  هست که تاریخ تاپیک ها رو مشخص نکرده !!! نه من..  )

با احترام
دوست عزیز فاطیما
بله نظر سنجی بود اما الان که نظر سنجی نیست دیگه! دلیل تذکر دوستان هم همین بود. وقتی شما به این تاپیک پاسخ میدید برای دیگر کابران هم این سوال پیش میاد که نظر سنجی کجا بود؟!!! پس بهتره همون اول تذکر داده بشه که تاریخ این تاپیک گذشته و الان دیگه مطرح نیست.
دوست عزیز من از شما خواهش میکنم پیشنهاد دوستانه من رو قبول کنید و اول به تاریخ تاپیک ها دقت کنید و بعد نظرتون روبفرمایید.
اما اینکه میفرمایید تاریخ تاپیکها مشخص نیست اگر کمی دقت کنید تاریخ هر تاپیک بالای اولین ارسال نوشته شده:

خارج شده است
Mahdi Zamani
سرپرست بخش زبان تخصصی
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1471

« پاسخ #8 : 02 اسفند 1388 , ساعت 12:58:24 »

با سلام و ارادت خدمت دوستان عزيزم

بنده به عنوان عضو كوچكي از تالار و حداقل نويسنده اين تاپيك از حضور دوستان اجازه عرض توضيحاتي رو پيرامون بحث مطروحه ميخوام:

اين انتقاد در مورد يك قسمت نظرسنجيي بود كه در هموم حول حوش تاريخ در تالار بود نظر به اينكه دوستاني كه ارسال بيش از 25 تا تاپيك داشتند ميتونستند تاپيك مهم ماه رو انتخاب كنند كه خوب به علت پاره اي مسائل اين نظرخواهي حذف شد.

مورد بعدي اينكه بنده شخصا افتخار دارم از ب بسم الله از ارسال 1 تا اين تعداد ارسال در تالار هم تازه وارد بودم هم سرپرست و هم مدير مسئول و مجددا شدم يك كاربر عادي و به اين مي نازم كه جو تالار طوري هست كه فرصت براي تمام دوستان جهت داشتن مسئوليت و تصدي پستي هست و اينكه بخواهيم كسي رو به خاطر كم تجربگي و فعاليت كمش در تالار يا تازه وارديش سرزنش كنيم قطعا نبوده و نيست و اخلاقي هم كه از دوست عزيزم ميلاد تميزي سراغ دارم همون بزرگنمايي قدمت بيش از دوسال تالار و پستهاي ابتدايي امثال من در اون زمانه كه به وضوح لحن كاربري كه تازه وارده و با مديران آشنا نيست مشخصه.

ختم كلام اينكه فضا فضايي دوستانه است و تمام مسئولين فعاليت فعال كاربران رو آرزو دارن و اينكه سوءتفاهمي كه ايجاد ميشه بعلت ارتباط متني بجاي رودرروست.

ارادتمند دوستان
خارج شده است

علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط
آفلاین آفلاین

Hep Tanrım

« پاسخ #9 : 02 اسفند 1388 , ساعت 13:23:53 »

عرض سلام و تشکر از جناب آقای انوشه بابت توضیحات خوبشون
بنده هم فکرکردم در مورد صحبتهای خانم فاطیما توضیحاتی هست که باید عرض کنم.
دوست عزیز فاطیما
بله نظر سنجی بود اما الان که نظر سنجی نیست دیگه! دلیل تذکر دوستان هم همین بود. وقتی شما به این تاپیک پاسخ میدید برای دیگر کابران هم این سوال پیش میاد که نظر سنجی کجا بود؟!!! پس بهتره همون اول تذکر داده بشه که تاریخ این تاپیک گذشته و الان دیگه مطرح نیست.
دوست عزیز من از شما خواهش میکنم پیشنهاد دوستانه من رو قبول کنید و اول به تاریخ تاپیک ها دقت کنید و بعد نظرتون روبفرمایید.
اما اینکه میفرمایید تاریخ تاپیکها مشخص نیست اگر کمی دقت کنید تاریخ هر تاپیک بالای اولین ارسال نوشته شده:

عرض سلام مجدد خدمت شما و آقای زمانی عزیز

و عرض تشکر بابت تذکرهای لازم.
اما خانم "اقاپ" لازم به توضیح دانستم که عرض کنم لزومی ندارد در بسیاری از پست ها به تاریخ آن توجه شود، چه بسا موضوعاتی هستند که هیچگاه تازگی آنها کهنه نمیشود.بنده خودم بارها شده که چون از طریق جستجو موضوعی را یافتم که برایم نیاز به توضیح بیشتر داشت،مطرح کرده و به پاسخ رسیده ام.این موضوع هم فکر میکنم که لازم بوده جهت آشکار شدن ابهام آن دوباره باز شده و مطرح میگردید، و با توضیحات مهدی زمانی عزیز روشن میشد.ضمن تشکر از شما بابت عکس بابت یادآوری محل تاریخ گفتنیست بنده هنوز که هنوز است با برخی قسمتهای تالار ناآشنا هستم شاید مثل بسیاری از دیگر دوستان،

با احترام
خارج شده است

Hep Tanrım
وجیهه حداد
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 312

« پاسخ #10 : 02 اسفند 1388 , ساعت 16:52:26 »

عرض سلام مجدد خدمت شما و آقای زمانی عزیز

و عرض تشکر بابت تذکرهای لازم.
اما خانم "اقاپ" لازم به توضیح دانستم که عرض کنم لزومی ندارد در بسیاری از پست ها به تاریخ آن توجه شود، چه بسا موضوعاتی هستند که هیچگاه تازگی آنها کهنه نمیشود.بنده خودم بارها شده که چون از طریق جستجو موضوعی را یافتم که برایم نیاز به توضیح بیشتر داشت،مطرح کرده و به پاسخ رسیده ام.این موضوع هم فکر میکنم که لازم بوده جهت آشکار شدن ابهام آن دوباره باز شده و مطرح میگردید، و با توضیحات مهدی زمانی عزیز روشن میشد.ضمن تشکر از شما بابت عکس بابت یادآوری محل تاریخ گفتنیست بنده هنوز که هنوز است با برخی قسمتهای تالار ناآشنا هستم شاید مثل بسیاری از دیگر دوستان،

با احترام

با سلام مجدد خدمت شما
جناب آقای انوشه بنده اصلا قصد جسارت نداشتم و خیلی دوستانه بعضی از موارد رو لازم دونستم به دوستمون فاطیما تذکر بدم.
بله فرمایش شما کاملا درسته و بعضی از پستها هیچ وقت کهنه نمیشوند اما پستهایی از این دست مسلما کهنه شده اند و به نظر من اگر قبل از ارسال نظر در مورد اینگونه پستها به تاریخ آن توجه کنیم حتما نظرمون عوض میشه (من خودم تا حالا چند بار پیش اومده که میخواستم نظرم رو در مورد موضوعی بگم اما وقتی به تاریخش توجه کردم دیدم نظر من خیلی نامربوط میشه) و به همین دلیل هم صرفا تجربه خودم رو خدمت دوستمون عرض کردم.
در مورد عکس هم چون خانم فاطیما در پست قبلشون گفتند تالار تاریخ تاپیکها رو مشخص نمیکنه من فکر کردم حتما متوجه تاریخی که بالای تاپیکها زده میشه نشدند و فقط خواستم که بهشون نشون بدم تاریخ ها کجاست.
همین

باز هم اگر جسارتی کردم از شما و سایر دوستان عذر خواهی میکنم.

با احترام
آگاپه

خارج شده است
علی انوشه
Muhasebeci
سرپرست بخش مباحث مرتبط
آفلاین آفلاین

Hep Tanrım

« پاسخ #11 : 02 اسفند 1388 , ساعت 17:40:00 »

با درود

خانم آگاپه شما جسارتی نکردید، بنده نیز متذکر برخی موارد بودم.
ممنونم از پیگیری و توضیحات متعاقب شما.

با نهایت احترام
خارج شده است

Hep Tanrım
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :